- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Eee tamam iste al sana mis gibi hediyetam bir tekirdağlı hediyesi olur benim kocayamantıklı yanına birde 70lik alırsam
o zaman süper benimki de sıkıntı olmadan kabul görecek çok bir tazminat yok ama bu aralar herşey masraf bedavan 3-5 bin gelse fena olmaz :)Ben 16 eylülde evlendim 15 eylülde çıkış aldım. 1 gün önce:) dilekçe imzaladım, bir örneğini kendime aldım. nikah cüzdanında tarih yazan kısmı fotokopi çekip eke koydum. kabul etmek zorundalar.
Ilk resim biraz uyumsuz sanki tulum üstünde melek kanadı..Kapı süsü kral taci...diğeri daha mantıklı..Kızlar sizden fikir almak istiyorum bir türlü karar veremedim sipariş vereceğim artık. Sizce hangisi konsept daha güzel olur?renkler vs hepsi aynı olacak resimler örnek
Eki Görüntüle 2278382 Eki Görüntüle 2278383
Çok sevindim adına ya inşallah bu son zamanları rahat geçirirsin artık sen çok çektin mideden canımGunaydin harika anneler. Artık Leon'un babasını duydgna eminim. Gece uyanıyor normalde ve beni sabaha kadar uyutmyrdu dün akşam babası konuştu onunla Özlem giderdiler akşam resmen meksika dalgasi yapti babasına o derecededim simdi uyandıysa gece inşallah uyur ve gece 3 kere kalktm wcye ben uyudum hala inanmyrm.
Uyumak gece agridn aglamadn k.smadan uyanmak ne guzelmiss. Şuan o kadar mutluyum kiii darısı hepinize
Ayrılabilir canım doğum başka bir konu zaten evlendikten sonraki 1 yıl içinde her türlü tazminat talep edip ayrılma şansı var.o zaman süper benimki de sıkıntı olmadan kabul görecek çok bir tazminat yok ama bu aralar herşey masraf bedavan 3-5 bin gelse fena olmaz :)
benimde öyle fazla yoktu ama aldım aldım başka türlü vermezdi:)o zaman süper benimki de sıkıntı olmadan kabul görecek çok bir tazminat yok ama bu aralar herşey masraf bedavan 3-5 bin gelse fena olmaz :)
teşekkür ederim canım bende raporu 3-4 gün öne alırsam inşlh aksilik çıkmazsa evdeki hesap çarşıya uyacak :)Ayrılabilir canım doğum başka bir konu zaten evlendikten sonraki 1 yıl içinde her türlü tazminat talep edip ayrılma şansı var.
Bizim kız dan da gelen cvp böyle cnm
Öncelikle zevkler ve renkler diyorumKızlar sizden fikir almak istiyorum bir türlü karar veremedim sipariş vereceğim artık. Sizce hangisi konsept daha güzel olur?renkler vs hepsi aynı olacak resimler örnek
aynen birde hep niyetleri farklı hep senden almaya odaklı olunca insan daha hırslanıyor ne yapsam da alabilirim diye uğraşıyorum ee birde masraf çok olacak zaten bebekle derken ki iş yeri çok uzak birde şartları ağır bebekle çalışamam burada zaten çalışmayı düşünmüyordum bu şekilde de ayrılmış olursam ballı kaymak olacak :)benimde öyle fazla yoktu ama aldım aldım başka türlü vermezdi:)
Birde bu tulumlara bu melek figürlerini eklediklerinde acayip fiyat artırıyorlar.. 20 lorak tulumu sana veriyor en az 100 lira yaa..ben salı günü çarşıya gittiğimde oradan alıp tulumunun arkasına kendim yapistiricam ütüyleKızlar sizden fikir almak istiyorum bir türlü karar veremedim sipariş vereceğim artık. Sizce hangisi konsept daha güzel olur?renkler vs hepsi aynı olacak resimler örnek
cnm sen yazmisken herkese toplu yazayim dedim..
60tl canım benim baktığım sayfadaBirde bu tulumlara bu melek figürlerini eklediklerinde acayip fiyat artırıyorlar.. 20 lorak tulumu sana veriyor en az 100 lira yaa..ben salı günü çarşıya gittiğimde oradan alıp tulumunun arkasına kendim yapistiricam ütüyle
Allah şifa versin ya arada kramp giriyor ama böyle sürekli ağrı çok zor olmalı.. İnşallah düzelir hemenEvet ayagimin altina minder koyuyorum ayyy ben de agliyorum gece saat 3 gbi dedim bu sekilde olucem heralde ben agri cekerken bugun dusmanimin bile basina vermesin
Hakkınızda hayırlısı inşallah sağlıkla.. Allah yardımcınız olsun korusun sizi birbirinize bağışlasın..cnm sen yazmisken herkese toplu yazayim dedim..
dun aksamdan itibaren sancilar cok ykseldi. 60-100 araligina 30daika da en az 5 sanci cikiyor. ek olarak da kucuk sancilar. yani toplasaniz 3dk da bir sanci oluyor. rahim kapali oldugu icin hala tutabiliyorum melegimi. gece de baya kotuydu. dr sabah geldiginde "boyle devam edecek. ne yazki ki eve gonderemem, bebegin hayati onemli. doguma kadar buradasin" dedi. kasilma azaltan ilacin dozu cok yuksekmis, mecburen onu artik azaltiyrm dedi. ama uzun sure bekleyecegjni dusunmuyr dr.um..
size1 tane nst mi ekleyim..
Eki Görüntüle 2278397
Hayırlı olsun güle güle kullanın..oglusa bu odayi almaya karar verdik kizlar
Hakkınızda hayırlısı canım, sağlıklı olun ikinizde, geçecek elbet.cnm sen yazmisken herkese toplu yazayim dedim..
dun aksamdan itibaren sancilar cok ykseldi. 60-100 araligina 30daika da en az 5 sanci cikiyor. ek olarak da kucuk sancilar. yani toplasaniz 3dk da bir sanci oluyor. rahim kapali oldugu icin hala tutabiliyorum melegimi. gece de baya kotuydu. dr sabah geldiginde "boyle devam edecek. ne yazki ki eve gonderemem, bebegin hayati onemli. doguma kadar buradasin" dedi. kasilma azaltan ilacin dozu cok yuksekmis, mecburen onu artik azaltiyrm dedi. ama uzun sure bekleyecegjni dusunmuyr dr.um..
size1 tane nst mi ekleyim..
Eki Görüntüle 2278397
amin cnm hepimizin evladini bagislasin korusun...Hakkınızda hayırlısı inşallah sağlıkla.. Allah yardımcınız olsun korusun sizi birbirinize bağışlasın..
amin cnmmmHakkınızda hayırlısı canım, sağlıklı olun ikinizde, geçecek elbet.
Dualarımız seninle kuzumm.ne zaman olursa olsun hayırlısıyla sağlıklı olacaksınız ikinizdeamin cnm hepimizin evladini bagislasin korusun...
yogun bakim (sanirim banaymis. neden bilmiyrm), kuvez ve yenidogan ekibi tetiktr bekliyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?