2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben 16 eylülde evlendim 15 eylülde çıkış aldım. 1 gün önce:) dilekçe imzaladım, bir örneğini kendime aldım. nikah cüzdanında tarih yazan kısmı fotokopi çekip eke koydum. kabul etmek zorundalar.
o zaman süper benimki de sıkıntı olmadan kabul görecek çok bir tazminat yok ama bu aralar herşey masraf bedavan 3-5 bin gelse fena olmaz :)

Çok sevindim adına ya inşallah bu son zamanları rahat geçirirsin artık sen çok çektin mideden canım

o zaman süper benimki de sıkıntı olmadan kabul görecek çok bir tazminat yok ama bu aralar herşey masraf bedavan 3-5 bin gelse fena olmaz :)
Ayrılabilir canım doğum başka bir konu zaten evlendikten sonraki 1 yıl içinde her türlü tazminat talep edip ayrılma şansı var.
Bizim kız dan da gelen cvp böyle cnm

Ayrılabilir canım doğum başka bir konu zaten evlendikten sonraki 1 yıl içinde her türlü tazminat talep edip ayrılma şansı var.
Bizim kız dan da gelen cvp böyle cnm
teşekkür ederim canım bende raporu 3-4 gün öne alırsam inşlh aksilik çıkmazsa evdeki hesap çarşıya uyacak :)

benimde öyle fazla yoktu ama aldım aldım başka türlü vermezdi:)
aynen birde hep niyetleri farklı hep senden almaya odaklı olunca insan daha hırslanıyor ne yapsam da alabilirim diye uğraşıyorum ee birde masraf çok olacak zaten bebekle derken ki iş yeri çok uzak birde şartları ağır bebekle çalışamam burada zaten çalışmayı düşünmüyordum bu şekilde de ayrılmış olursam ballı kaymak olacak :)

Birde bu tulumlara bu melek figürlerini eklediklerinde acayip fiyat artırıyorlar.. 20 lorak tulumu sana veriyor en az 100 lira yaa..ben salı günü çarşıya gittiğimde oradan alıp tulumunun arkasına kendim yapistiricam ütüyle

R Rzg14 nasılsın? Bizi ozlemedin mi?
cnm sen yazmisken herkese toplu yazayim dedim..

dun aksamdan itibaren sancilar cok ykseldi. 60-100 araligina 30daika da en az 5 sanci cikiyor. ek olarak da kucuk sancilar. yani toplasaniz 3dk da bir sanci oluyor. rahim kapali oldugu icin hala tutabiliyorum melegimi. gece de baya kotuydu. dr sabah geldiginde "boyle devam edecek. ne yazki ki eve gonderemem, bebegin hayati onemli. doguma kadar buradasin" dedi. kasilma azaltan ilacin dozu cok yuksekmis, mecburen onu artik azaltiyrm dedi. ama uzun sure bekleyecegjni dusunmuyr dr.um..

size1 tane nst mi ekleyim..

Hakkınızda hayırlısı inşallah sağlıkla.. Allah yardımcınız olsun korusun sizi birbirinize bağışlasın..

Hakkınızda hayırlısı canım, sağlıklı olun ikinizde, geçecek elbet.

Hakkınızda hayırlısı inşallah sağlıkla.. Allah yardımcınız olsun korusun sizi birbirinize bağışlasın..
amin cnm hepimizin evladini bagislasin korusun...
yogun bakim (sanirim banaymis. neden bilmiyrm), kuvez ve yenidogan ekibi tetiktr bekliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…