- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Yazını direk yolladim bile cnm..dönüş yaptığında yazarım sanaöncelikl tebrik ederim kardeşini :) sorabilirsen sevinirim işimi sağlama alıp ona göre bir yol izlemek istiyorum çünkü canım :)
Geçen gün yazmıştım benimki de öyle oldu. Ama ertesi gün geçti.Kızlar benim kiz cok cok aşağıda hareket ediyor artik korkutuyor sabahta asagidaydi saat gectikce daha da iniyor resmen ozel bolgede şuan oralarda takılıyor karnim yumuşacık suan ici bos
Sen Oktay Altun’a gidiyordun sanırım. Senden tüyo alırım. Lohusa şerbeti ve kurabiye ikram ediliyormuş bir de kapıyı süsülüyorlarmış, doğuma eşi alıyorlarmış. Öğrendiklerim bunlar. Başka öğrenirsen bana da söyle. Oda içinde masa süsleme oluyor mu acaba?Aynı hastanede doğum yapıcaz cnm ama bnm doğum senden nerdeyse bir ay önce 24 temmuzda :)
30 yada 40 derecede hassas programda yıkadım ben. Erken değil yıkayıp kaldırabilirsin. Ütü işini sonra yaparsın. yıkayıp ütülemediklerimi çarşafa sarıp dolabına koydum.Merhaba kızlar hastanede olanlara rahatsız olanlara cok geçmiş olsun Allah şifa versin. Bizde su an 28. Haftadayiz, çamaşır yıkamak icin erken biliyorum ama aklima takıldı siz kac derecede yıkadınız
Amin cnm sağlıkla dogsunlarda hiç farketmez benm içinde ilk olcak bide kan pıhtılaşması fln var riske atmakta istemiyorm.Hayırlısı olsun canım. Ben Emre uysala gidiyordum. Geçen ay medikabil Nihat gök e geçtim. İyi biri iletişimimiz tuttu. Oğlum sezaryen olduğu için, bu da sezeryan olacak. En erken 15 ağustos en geç 20 ağustos olur dedi.
Ben de ne zamandir kendisiyle gorusmedim, aynaya bakma aliskanligi olan biri de degilim. Arada oarmagimla bakiyorum falanKız bakamıyorum ya ben ona, içim bi tuhaf oluyo dokunamıyorum bile
30 derece kisada yikadim sonrakileri, uzunda yikama kesinlikle bitmiyor.Merhaba kızlar hastanede olanlara rahatsız olanlara cok geçmiş olsun Allah şifa versin. Bizde su an 28. Haftadayiz, çamaşır yıkamak icin erken biliyorum ama aklima takıldı siz kac derecede yıkadınız
Huzursuz bacak bende de var malesef geceleri yetmiyormuş gibi gündüzde oluyorHuzursuz bacak sendromu yasayaniniz var mi bilmiyorum doktora onh sordum yapilabilecek hicbi sey yokmus kafein hic almicam.... normalde parkinson hastalarina verilen bi ilac veriyodu norolojide o gebelikte tabii ki kullanilmkyo... yani uykusuzluga devamKasilmayla ilgilide suan bizim yazdigimiz kasilmalar normalmis cocugun bi yerde toplanmasi gogus kafesine baski vs bunlar normal kasilma.. o kasilmalar ritmik olursa bele agri girerse rahime agri girerse o s..tin kasilmasiymis.. aradaki farki hissedersin zaten sormaya gerek kalmadan burada olursun dedi kendileri
Ben 1 ay görmemeye dayanamayıp özel bir tıp merkezine gidiyor olabilirim aradaGunaydin guzel anneler. Ya hepiniz bebislerinizi gormussunuz ne guzell. Ben en son 22 mayis da gittim ve 25 haziranda cagirdi doktor. Cok merak ediyorum bebegim nasil gelisimi iyi mi diyesebepsiz yere gitmekte istemiyorum ama gunlerde gecmiyor sanki. Siz ne kadar arayla gittiniz acaba?
Biliyorm nefes alamamak çok kötü bişey bende o haldeyim sua n illadin kullanyrm mecbur ama ben çok eskiden kullandığım için bağımlı oldum doktorlarda zararlı diyor inşallah bi zararı olmamıştır bebeğimeKuzu otrivine de aynı aslında bağımlılık yapıyor baya baya. Dün gece ağlayacaktım nerdeyse o derece uyutmadı beni nefes alamamak. En azından gece 1 kere kullanmak istiyorum :/
Senin ki pek arada olmuyor be kuzuuu..baya baya bildiğin her hafta gidiyorsunBen 1 ay görmemeye dayanamayıp özel bir tıp merkezine gidiyor olabilirim aradaay başı kendi doktoruma, on gün sonra tıp merkezine, bir hafta sonra tekrar tıp merkezine ve ay başı yine kendi doktoruma özlüyorum merak ediyorum napalım
Evet cnm oktay beye gidiyorum bn detaylı sormadım ama haftaya gidince konuşacam tekrar ama bizim özel sağlık sigortası var sadece doğumu karşılıyoruz süsleme yok onlar ekstra demistiler bana ama öğrenirsem yazarım sanaSen Oktay Altun’a gidiyordun sanırım. Senden tüyo alırım. Lohusa şerbeti ve kurabiye ikram ediliyormuş bir de kapıyı süsülüyorlarmış, doğuma eşi alıyorlarmış. Öğrendiklerim bunlar. Başka öğrenirsen bana da söyle. Oda içinde masa süsleme oluyor mu acaba?
30 yada 40 derecede hassas programda yıkadım ben. Erken değil yıkayıp kaldırabilirsin. Ütü işini sonra yaparsın. yıkayıp ütülemediklerimi çarşafa sarıp dolabına koydum.
Ya insanin omrununyiyo wallahi evet az kaldi diye kendimi avutuyorum oglen uyuyim diyorum oglen de basliyo korolasicaHuzursuz bacak bende de var malesef geceleri yetmiyormuş gibi gündüzde oluyorgebelikten öncede vardı ama bu kadar yoğun değildi. İnanılmaz zorluyor beni bende hamileyken yapılacak birşey yok diye biliyorum. Az kaldı allahtan
Ben 16 eylülde evlendim 15 eylülde çıkış aldım. 1 gün önce:) dilekçe imzaladım, bir örneğini kendime aldım. nikah cüzdanında tarih yazan kısmı fotokopi çekip eke koydum. kabul etmek zorundalar.I ikuayko canım bende muhasebe insan kaynakları departmanındayım dediğin gibi hiç personemlim doğum yapmadı. kendi kendimin ilki oalcağım :) netten baya araştırdım mantıken 1 yıl süreyi aşmadan istediğin zaman ayrılabiliyorsun. ama arada 2-3 gün için hakkım yanar mı bilmiyorum. bir yer ile görüştüm haber bekliyorum bakalım. bana çok çektirdi işverenim. maaş mesai giriş çıkış konusunda ve düğünüme gelip bir küçük çicek bile göndermeyen insanlar böylede olunca çok bilendim dedim o küçük çicek parasını ben nasıl ciğerinizi söküp alırım dedim. yapabileceğim en iyi acı bu olur onlara :)
düşün işte futbolla arası hagiHagi mi kaldı kızbişey alma o zaman boşver. Öpüşürsün tamam işte.
snowmotion hediye işlerini oldum olası sevmem..
lisedeyken falan arkadaşlarıma para verirdim git istediğini al diye
Eşiminde az kaldı Doğum gününe düşünüyorum Kara kara ne alsam diye
yüzük tesbih kullanmıyor bazen diyorum keşke kullansa takım falanda tutsa hediye seçenekleri artar.Tebrik edrim cnm...2 gün önce de bizimdi..ben de karar veremedim en sonun gittim saat aldım.. ben ona o bana habersiz saat almisiz bide aynı yerden..adam kesin diyorum kahkaha atmıştır içinden.. bu ay para yi bizden götürdü diyorum..zippo çakmak da olur eğer kullanıyorsa özel bi teşbih yaptırabilirsin..yada yüzük kullanıyorsa tabi...ben bizimkinden yola çıkarak bunları soyledim
Yani bilemedim kuzum.huyunu suyunu bilmeyince insanın da aklına bisey gelmiyor..mesela yine bizim kocadan yola çıkarsak söylüyorum alkol kullandığı için rakı bardağı da yaptırmıştım daha önce ismine özel.. fiyat da uygunyüzük tesbih kullanmıyor bazen diyorum keşke kullansa takım falanda tutsa hediye seçenekleri artar.gidip alcam sonunda bir tshirt
tam bir tekirdağlı hediyesi olur benim kocayaYani bilemedim kuzum.huyunu suyunu bilmeyince insanın da aklına bisey gelmiyor..mesela yine bizim kocadan yola çıkarsak söylüyorum alkol kullandığı için rakı bardağı da yaptırmıştım daha önce ismine özel.. fiyat da uygun
inşallah canim Allah kabul etsin inşallahCanim ben kendi hatimimi bitirdim ama niyet etmiştim kendime 4444 tefriciye için hayırlısıyla oda bitmek üzere az kaldı.. sonrasın da alicam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?