2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynı hastanede doğum yapıcaz cnm ama bnm doğum senden nerdeyse bir ay önce 24 temmuzda :)
Sen Oktay Altun’a gidiyordun sanırım. Senden tüyo alırım. Lohusa şerbeti ve kurabiye ikram ediliyormuş bir de kapıyı süsülüyorlarmış, doğuma eşi alıyorlarmış. Öğrendiklerim bunlar. Başka öğrenirsen bana da söyle. Oda içinde masa süsleme oluyor mu acaba?
Merhaba kızlar hastanede olanlara rahatsız olanlara cok geçmiş olsun Allah şifa versin. Bizde su an 28. Haftadayiz, çamaşır yıkamak icin erken biliyorum ama aklima takıldı siz kac derecede yıkadınız
30 yada 40 derecede hassas programda yıkadım ben. Erken değil yıkayıp kaldırabilirsin. Ütü işini sonra yaparsın. yıkayıp ütülemediklerimi çarşafa sarıp dolabına koydum.

Amin cnm sağlıkla dogsunlarda hiç farketmez benm içinde ilk olcak bide kan pıhtılaşması fln var riske atmakta istemiyorm.

Kız bakamıyorum ya ben ona, içim bi tuhaf oluyo dokunamıyorum bile
Ben de ne zamandir kendisiyle gorusmedim, aynaya bakma aliskanligi olan biri de degilim. Arada oarmagimla bakiyorum falan
Merhaba kızlar hastanede olanlara rahatsız olanlara cok geçmiş olsun Allah şifa versin. Bizde su an 28. Haftadayiz, çamaşır yıkamak icin erken biliyorum ama aklima takıldı siz kac derecede yıkadınız
30 derece kisada yikadim sonrakileri, uzunda yikama kesinlikle bitmiyor.

Huzursuz bacak bende de var malesef geceleri yetmiyormuş gibi gündüzde oluyor gebelikten öncede vardı ama bu kadar yoğun değildi. İnanılmaz zorluyor beni bende hamileyken yapılacak birşey yok diye biliyorum. Az kaldı allahtan

Ben 1 ay görmemeye dayanamayıp özel bir tıp merkezine gidiyor olabilirim arada ay başı kendi doktoruma, on gün sonra tıp merkezine, bir hafta sonra tekrar tıp merkezine ve ay başı yine kendi doktoruma özlüyorum merak ediyorum napalım

Kuzu otrivine de aynı aslında bağımlılık yapıyor baya baya. Dün gece ağlayacaktım nerdeyse o derece uyutmadı beni nefes alamamak. En azından gece 1 kere kullanmak istiyorum :/
Biliyorm nefes alamamak çok kötü bişey bende o haldeyim sua n illadin kullanyrm mecbur ama ben çok eskiden kullandığım için bağımlı oldum doktorlarda zararlı diyor inşallah bi zararı olmamıştır bebeğime gün de bi kere kullanmaya çalış tek burn deliğine sık ztn o hergun sıktıkça tikancak ve sıkmak isticek

Senin ki pek arada olmuyor be kuzuuu..baya baya bildiğin her hafta gidiyorsun

Evet cnm oktay beye gidiyorum bn detaylı sormadım ama haftaya gidince konuşacam tekrar ama bizim özel sağlık sigortası var sadece doğumu karşılıyoruz süsleme yok onlar ekstra demistiler bana ama öğrenirsem yazarım sana

Ya insanin omrununyiyo wallahi evet az kaldi diye kendimi avutuyorum oglen uyuyim diyorum oglen de basliyo korolasica

Ben 16 eylülde evlendim 15 eylülde çıkış aldım. 1 gün önce:) dilekçe imzaladım, bir örneğini kendime aldım. nikah cüzdanında tarih yazan kısmı fotokopi çekip eke koydum. kabul etmek zorundalar.

yüzük tesbih kullanmıyor bazen diyorum keşke kullansa takım falanda tutsa hediye seçenekleri artar. gidip alcam sonunda bir tshirt

yüzük tesbih kullanmıyor bazen diyorum keşke kullansa takım falanda tutsa hediye seçenekleri artar. gidip alcam sonunda bir tshirt
Yani bilemedim kuzum.huyunu suyunu bilmeyince insanın da aklına bisey gelmiyor..mesela yine bizim kocadan yola çıkarsak söylüyorum alkol kullandığı için rakı bardağı da yaptırmıştım daha önce ismine özel.. fiyat da uygun

tam bir tekirdağlı hediyesi olur benim kocaya mantıklı yanına birde 70lik alırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…