2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok teşekkür ederim canım. Bikaç saat sonra dışarı çıkıcam dediğin spreyi alabilirim. Benide açmıyor deniz suyu.
Ben illadin bağımlısıyım cnm bir sürü sprey denedim açmıyor doktr illadin kullanma dedi ama ben günde 2 3 kere sıkıyorum bence hiç bulaşma illadine sana tavsiyem

Kardeşim maliye okudu şuan muhasebe bölümünde çalışıyor mali müşavir yanında.. kendisi de malimusavirlik sınavını kazandı staj görüyor..sorabilirim cnm

Hayırlısı olsun canım. Ben Emre uysala gidiyordum. Geçen ay medikabil Nihat gök e geçtim. İyi biri iletişimimiz tuttu. Oğlum sezaryen olduğu için, bu da sezeryan olacak. En erken 15 ağustos en geç 20 ağustos olur dedi.

Kardeşim maliye okudu şuan muhasebe bölümünde çalışıyor mali müşavir yanında.. kendisi de malimusavirlik sınavını kazandı staj görüyor..sorabilirim cnm
öncelikl tebrik ederim kardeşini :) sorabilirsen sevinirim işimi sağlama alıp ona göre bir yol izlemek istiyorum çünkü canım :)

Ben illadin bağımlısıyım cnm bir sürü sprey denedim açmıyor doktr illadin kullanma dedi ama ben günde 2 3 kere sıkıyorum bence hiç bulaşma illadine sana tavsiyem
Kuzu otrivine de aynı aslında bağımlılık yapıyor baya baya. Dün gece ağlayacaktım nerdeyse o derece uyutmadı beni nefes alamamak. En azından gece 1 kere kullanmak istiyorum :/

Kızlar benim kiz cok cok aşağıda hareket ediyor artik korkutuyor sabahta asagidaydi saat gectikce daha da iniyor resmen ozel bolgede şuan oralarda takılıyor karnim yumuşacık suan ici bos
Canım benimde öyle stres yapma,
Resmen kasığımda hıçkırık gibi kalp atışı gibi pıt pıt bişeyler hissediyorum.

Aynı hastanede doğum yapıcaz cnm ama bnm doğum senden nerdeyse bir ay önce 24 temmuzda :)

Bence o sakinleşmek değil.. baba dan elektrik alamiyortepki vermiyor o yüzden.. bizim kide aynı şekilde ne zaman baba elini koysa duruyor..

Çok güzel ferah canım. Güle güle sağlıklı günlerde kullansın paşa
G gujan bak.ispati dun yazdim görmedin
sinemist57 cok.guzel.bayildim.masallah.gule.gule.saglikla.kullansin.paşa
Çok güzelmiş unisex. Country severim ben. Güle güle kullanın inşallah
Bayıldım çok güzel gri detaylara bayılırımmm sağlıklı güzel günlerde kullansın inşallah
tesekkur ederim kizlar

Kuzu otrivine de aynı aslında bağımlılık yapıyor baya baya. Dün gece ağlayacaktım nerdeyse o derece uyutmadı beni nefes alamamak. En azından gece 1 kere kullanmak istiyorum :/

Ben 3. Ayda bronşit olduğumda dr vermişti günde 2 kere kullanabilirsin dedi otrivine yi, o kadar rahatsız ediyorsa kullan canım bişey olmaz bence

Bence o sakinleşmek değil.. baba dan elektrik alamiyortepki vermiyor o yüzden.. bizim kide aynı şekilde ne zaman baba elini koysa duruyor..

O da alınıyor zaten aa niye durdu şimdi diye tepki veriyor bende alınmasın diye sakinleştiriyosun babası sen onu falan diyorum napayım

Merhaba kızlar hastanede olanlara rahatsız olanlara cok geçmiş olsun Allah şifa versin. Bizde su an 28. Haftadayiz, çamaşır yıkamak icin erken biliyorum ama aklima takıldı siz kac derecede yıkadınız

Tebrik edrim cnm...2 gün önce de bizimdi..ben de karar veremedim en sonun gittim saat aldım.. ben ona o bana habersiz saat almisiz bide aynı yerden..adam kesin diyorum kahkaha atmıştır içinden.. bu ay para yi bizden götürdü diyorum..zippo çakmak da olur eğer kullanıyorsa özel bi teşbih yaptırabilirsin..yada yüzük kullanıyorsa tabi...ben bizimkinden yola çıkarak bunları soyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…