Ben illadin bağımlısıyım cnm bir sürü sprey denedim açmıyor doktr illadin kullanma dedi ama ben günde 2 3 kere sıkıyorum bence hiç bulaşma illadine sana tavsiyem
kızlar günaydın kolay gelsin;
etrafında mali müşavir resmi muhasebe insan kaynakları konularında bilgisi olan var mı?
ben kendi resmi muhasebemle görüşemiyorum bunu çünkü patronu ayıktırırlar. :) şöyle bir sorum var;
doğum öncesi raporum 17/06/2019 tarihinde alıyorum ve 07/10/2019 tarihinde 16 haftalık raporum bitiyor. benim nikah tarihimde 10/10/2018 ve ben işten tazminatlı evlilik nedeniyle ayrılmak istiyorum. 08/10/2019 tarihinde ayrılabilir miyim?
Kardeşim maliye okudu şuan muhasebe bölümünde çalışıyor mali müşavir yanında.. kendisi de malimusavirlik sınavını kazandı staj görüyor..sorabilirim cnm
Doğum hakkında doktorla dha konuşmadım ama eğer bi risk olmazsa normal düşünüyorm cnm dr. Şeyma baştürk doğan çok konuşkan biri değil ama tecrübeli dediler görücez artk sen nerde ve nasl yapıcaksın
Hayırlısı olsun canım. Ben Emre uysala gidiyordum. Geçen ay medikabil Nihat gök e geçtim. İyi biri iletişimimiz tuttu. Oğlum sezaryen olduğu için, bu da sezeryan olacak. En erken 15 ağustos en geç 20 ağustos olur dedi.
Kardeşim maliye okudu şuan muhasebe bölümünde çalışıyor mali müşavir yanında.. kendisi de malimusavirlik sınavını kazandı staj görüyor..sorabilirim cnm
Kızlar benim kiz cok cok aşağıda hareket ediyor artik korkutuyor sabahta asagidaydi saat gectikce daha da iniyor resmen ozel bolgede şuan oralarda takılıyor karnim yumuşacık suan ici bos
Ben illadin bağımlısıyım cnm bir sürü sprey denedim açmıyor doktr illadin kullanma dedi ama ben günde 2 3 kere sıkıyorum bence hiç bulaşma illadine sana tavsiyem
Kuzu otrivine de aynı aslında bağımlılık yapıyor baya baya. Dün gece ağlayacaktım nerdeyse o derece uyutmadı beni nefes alamamak. En azından gece 1 kere kullanmak istiyorum :/
takım yok. en son maç izlediğinde galatasarayda hagi falan vardı. saatler uçmuş durumda heh bu fena değil dediğim saat 500 lira. ayakkabı da ne bilim. bilemedim hiç. aman ya
Kızlar benim kiz cok cok aşağıda hareket ediyor artik korkutuyor sabahta asagidaydi saat gectikce daha da iniyor resmen ozel bolgede şuan oralarda takılıyor karnim yumuşacık suan ici bos
Hayırlısı olsun canım. Ben Emre uysala gidiyordum. Geçen ay medikabil Nihat gök e geçtim. İyi biri iletişimimiz tuttu. Oğlum sezaryen olduğu için, bu da sezeryan olacak. En erken 15 ağustos en geç 20 ağustos olur dedi.
Günaydın kızlar, bakıyorum da herkes huzursuz uykular bölük bölük endişeler artmış, kafamızı uzak tutabilsek keşke biraz..
Almila çok hareketli resmen kasığımda hıçkırdığını hissediyorum..
babası Elini koyunca kesiyor hareketlerini sakinleşiyor herhalde diğer arkadaşın da dediği gibi..
Kuzu otrivine de aynı aslında bağımlılık yapıyor baya baya. Dün gece ağlayacaktım nerdeyse o derece uyutmadı beni nefes alamamak. En azından gece 1 kere kullanmak istiyorum :/
snowmotion
hediye işlerini oldum olası sevmem..
lisedeyken falan arkadaşlarıma para verirdim git istediğini al diye
Eşiminde az kaldı Doğum gününe düşünüyorum Kara kara ne alsam diye
Merhaba kızlar hastanede olanlara rahatsız olanlara cok geçmiş olsun Allah şifa versin. Bizde su an 28. Haftadayiz, çamaşır yıkamak icin erken biliyorum ama aklima takıldı siz kac derecede yıkadınız
selam güzel anneler nasılsınız. Ben tekrar havuç sularıyla boğuşuyorum. allahım o güzel havucun neden o kadar kötü bir suyu var. yarın eşimle evlilik yıldönümümüz. ve ben hastalıklarla uğraşırken hediye alamadım henüz. acaba şu zippo çakmaklardan alsam nasıl olur. yada var mı güzel bir fikriniz.
Tebrik edrim cnm...2 gün önce de bizimdi..ben de karar veremedim en sonun gittim saat aldım.. ben ona o bana habersiz saat almisiz bide aynı yerden..adam kesin diyorum kahkaha atmıştır içinden.. bu ay para yi bizden götürdü diyorum..zippo çakmak da olur eğer kullanıyorsa özel bi teşbih yaptırabilirsin..yada yüzük kullanıyorsa tabi...ben bizimkinden yola çıkarak bunları soyledim