2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar benim kiz cok cok aşağıda hareket ediyor artik korkutuyor sabahta asagidaydi saat gectikce daha da iniyor resmen ozel bolgede şuan oralarda takılıyor karnim yumuşacık suan ici bos
Kızlar aşağıda takılıyor genelde benimki de oralarda kemiğin eihemen üstünde resmen buraya nasıl girebiliyor ki diyorum kendime dolanıyor annesi son dolanmalar Bi ay sonra kımıldayamicak yeri daralıcak baya. Şimdilik yer var ona

Valla benim.ikiside erkek ikisi de hep aşağıda takıldı..

Hayırlısı olsun cnm ins sağlıkla gelsin aceleci minik vardır bundada hayr

Canım geçmiş olsun inşallah saglikla gelsin kuzun yapılacak herseyi yapılıyordur zaten gerisi Allahin takdiri sabret

amin cnm hepimizin evladini bagislasin korusun...
yogun bakim (sanirim banaymis. neden bilmiyrm), kuvez ve yenidogan ekibi tetiktr bekliyormus.
İnşallah hiç gerek kalmaz bile yoğun bakıma falan sen de bebiş de çok iyi bir şekilde atlatıcaksınız bu durumu inanıyorum.. Dualarımız sizinle..

Aman ufaklık ve sen iyi ol da hastanede takip etsinler olsun varsın inşallah sağ selamet bu süreci atlatacaksınız Allah yardımcınız olsun

Hayırlısı olsun cnm ins sağlıkla gelsin aceleci minik vardır bundada hayr
Canım geçmiş olsun inşallah saglikla gelsin kuzun yapılacak herseyi yapılıyordur zaten gerisi Allahin takdiri sabret
İnşallah hiç gerek kalmaz bile yoğun bakıma falan sen de bebiş de çok iyi bir şekilde atlatıcaksınız bu durumu inanıyorum.. Dualarımız sizinle..

smin kizlar..sanki bunlari ben degil de baskasi yasiyormus gibi geliyor. ben de disardan izliyorum. garip bir hal yani.
okuyamiyrm da burayi cok. cok yorgunum cunku. saka maka 5 gundur dogum sancisi cekiyorum.

Allah yardımcımız olsun canım ne diyim gerçekten zor. Bebeğe bişey olacak korkusundan anam ağladı aylardır. Diş ağrısına dayan baş ağrısına dayan burun tıkanır nefes almamaya dayan. Tükendim artık sanırım sabrımı yitiriyorum.

Canım çok zor bir süreç hastanede kalmak ama gözetim altında olmanız çok daha sağlıklı. Moralini yüksek tut lütfen. Yakın bir arkadaşım 6 buçuk aylık hamileyken erken doğum riskiyle hastaneye yattı yaklasik 1 buçuk ay hastanede kaldıktan sonra doğum yaptı bebeği şuan 4 aylık çokta sağlıklı. Rabbim sanada sağlıkla miniğine kavuşmayı nasip etsin inşallah. Dualarımız seninle ve güzel meleğinle ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…