Kızlar aşağıda takılıyor genelde benimki de oralarda kemiğin eihemen üstünde resmen buraya nasıl girebiliyor ki diyorum kendimeKızlar benim kiz cok cok aşağıda hareket ediyor artik korkutuyor sabahta asagidaydi saat gectikce daha da iniyor resmen ozel bolgede şuan oralarda takılıyor karnim yumuşacık suan ici bos
Valla benim.ikiside erkek ikisi de hep aşağıda takıldı..Kızlar aşağıda takılıyor genelde benimki de oralarda kemiğin eihemen üstünde resmen buraya nasıl girebiliyor ki diyorum kendimedolanıyor annesi son dolanmalar Bi ay sonra kımıldayamicak yeri daralıcak baya. Şimdilik yer var ona
amin cnmDualarımız seninle kuzumm.ne zaman olursa olsun hayırlısıyla sağlıklı olacaksınız ikinizde
Basak şeklinde olan güzel bnceKızlar sizden fikir almak istiyorum bir türlü karar veremedim sipariş vereceğim artık. Sizce hangisi konsept daha güzel olur?renkler vs hepsi aynı olacak resimler örnek
Eki Görüntüle 2278382 Eki Görüntüle 2278383
Doktoruma sordum bende canım kullanabilirsin dedi çok sık olmamak kaydıyla. Kullanıcam.Ben 3. Ayda bronşit olduğumda dr vermişti günde 2 kere kullanabilirsin dedi otrivine yi, o kadar rahatsız ediyorsa kullan canım bişey olmaz bence
Üstteki çok süslü gibi alttaki daha sade hoş benceKızlar sizden fikir almak istiyorum bir türlü karar veremedim sipariş vereceğim artık. Sizce hangisi konsept daha güzel olur?renkler vs hepsi aynı olacak resimler örnek
Hayırlısı olsun cnm ins sağlıkla gelsin aceleci minik vardır bundada hayrcnm sen yazmisken herkese toplu yazayim dedim..
dun aksamdan itibaren sancilar cok ykseldi. 60-100 araligina 30daika da en az 5 sanci cikiyor. ek olarak da kucuk sancilar. yani toplasaniz 3dk da bir sanci oluyor. rahim kapali oldugu icin hala tutabiliyorum melegimi. gece de baya kotuydu. dr sabah geldiginde "boyle devam edecek. ne yazki ki eve gonderemem, bebegin hayati onemli. doguma kadar buradasin" dedi. kasilma azaltan ilacin dozu cok yuksekmis, mecburen onu artik azaltiyrm dedi. ama uzun sure bekleyecegjni dusunmuyr dr.um..
size1 tane nst mi ekleyim..
Eki Görüntüle 2278397
Canım geçmiş olsun inşallah saglikla gelsin kuzun yapılacak herseyi yapılıyordur zaten gerisi Allahin takdiri sabretcnm sen yazmisken herkese toplu yazayim dedim..
dun aksamdan itibaren sancilar cok ykseldi. 60-100 araligina 30daika da en az 5 sanci cikiyor. ek olarak da kucuk sancilar. yani toplasaniz 3dk da bir sanci oluyor. rahim kapali oldugu icin hala tutabiliyorum melegimi. gece de baya kotuydu. dr sabah geldiginde "boyle devam edecek. ne yazki ki eve gonderemem, bebegin hayati onemli. doguma kadar buradasin" dedi. kasilma azaltan ilacin dozu cok yuksekmis, mecburen onu artik azaltiyrm dedi. ama uzun sure bekleyecegjni dusunmuyr dr.um..
Eki Görüntüle 2278397
İnşallah hiç gerek kalmaz bile yoğun bakıma falan sen de bebiş de çok iyi bir şekilde atlatıcaksınız bu durumu inanıyorum..amin cnm hepimizin evladini bagislasin korusun...
yogun bakim (sanirim banaymis. neden bilmiyrm), kuvez ve yenidogan ekibi tetiktr bekliyormus.
Benim oğluş kaburgamın altına sıkışmıştı resmen kızlar da hep aşağıda pııtr pıtır ediyor orda arda ayakları yukarı çeviriyor vuruyo mideme midemeValla benim.ikiside erkek ikisi de hep aşağıda takıldı..
Aman ufaklık ve sen iyi ol da hastanede takip etsinler olsun varsın inşallah sağ selamet bu süreci atlatacaksınız Allah yardımcınız olsuncnm sen yazmisken herkese toplu yazayim dedim..
Eki Görüntüle 2278397
Hayırlısı olsun cnm ins sağlıkla gelsin aceleci minik vardır bundada hayr
Canım geçmiş olsun inşallah saglikla gelsin kuzun yapılacak herseyi yapılıyordur zaten gerisi Allahin takdiri sabret
İnşallah hiç gerek kalmaz bile yoğun bakıma falan sen de bebiş de çok iyi bir şekilde atlatıcaksınız bu durumu inanıyorum..Dualarımız sizinle..
amin cnm.Aman ufaklık ve sen iyi ol da hastanede takip etsinler olsun varsın inşallah sağ selamet bu süreci atlatacaksınız Allah yardımcınız olsun
Benim bir göbek deliğim yok artık göbek çıkıntım varGobek deligim neredeyse kayboldu, artik bir delik değil, duzlesti sayılır. Boylece 38 yillik kirlerinden de kurtulmus olur
Allah yardımcımız olsun canım ne diyim gerçekten zor. Bebeğe bişey olacak korkusundan anam ağladı aylardır. Diş ağrısına dayan baş ağrısına dayan burun tıkanır nefes almamaya dayan. Tükendim artık sanırım sabrımı yitiriyorum.Biliyorm nefes alamamak çok kötü bişey bende o haldeyim sua n illadin kullanyrm mecbur ama ben çok eskiden kullandığım için bağımlı oldum doktorlarda zararlı diyor inşallah bi zararı olmamıştır bebeğimegün de bi kere kullanmaya çalış tek burn deliğine sık ztn o hergun sıktıkça tikancak ve sıkmak isticek
Canım bence başak figürlü olan daha güzelKızlar sizden fikir almak istiyorum bir türlü karar veremedim sipariş vereceğim artık. Sizce hangisi konsept daha güzel olur?renkler vs hepsi aynı olacak resimler örnek
Benim doktorumda özellikle akşamları yatarken kullan dedi, rahat uyumak için. bence de sakıncası yok.Doktoruma sordum bende canım kullanabilirsin dedi çok sık olmamak kaydıyla. Kullanıcam.
Canım çok zor bir süreç hastanede kalmak ama gözetim altında olmanız çok daha sağlıklı. Moralini yüksek tut lütfen. Yakın bir arkadaşım 6 buçuk aylık hamileyken erken doğum riskiyle hastaneye yattı yaklasik 1 buçuk ay hastanede kaldıktan sonra doğum yaptı bebeği şuan 4 aylık çokta sağlıklı. Rabbim sanada sağlıkla miniğine kavuşmayı nasip etsin inşallah. Dualarımız seninle ve güzel meleğinle ♥cnm sen yazmisken herkese toplu yazayim dedim..
Eki Görüntüle 2278397
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?