Got seyreder misin, okudun mu bilmiyorum ama benden rahim ağzına gelsincnm sen yazmisken herkese toplu yazayim dedim..
dun aksamdan itibaren sancilar cok ykseldi. 60-100 araligina 30daika da en az 5 sanci cikiyor. ek olarak da kucuk sancilar. yani toplasaniz 3dk da bir sanci oluyor. rahim kapali oldugu icin hala tutabiliyorum melegimi. gece de baya kotuydu. dr sabah geldiginde "boyle devam edecek. ne yazki ki eve gonderemem, bebegin hayati onemli. doguma kadar buradasin" dedi. kasilma azaltan ilacin dozu cok yuksekmis, mecburen onu artik azaltiyrm dedi. ama uzun sure bekleyecegjni dusunmuyr dr.um..
size1 tane nst mi ekleyim..
Eki Görüntüle 2278397
Senin 3u de kız degil miydi?Benim oğluş kaburgamın altına sıkışmıştı resmen kızlar da hep aşağıda pııtr pıtır ediyor orda arda ayakları yukarı çeviriyor vuruyo mideme midemesonra yine yerine geçiyı
Amin cnm aynı şikayetler bendede valla inşallah sağlıkla kucagmza alırız hepsini unuturuzAllah yardımcımız olsun canım ne diyim gerçekten zor. Bebeğe bişey olacak korkusundan anam ağladı aylardır. Diş ağrısına dayan baş ağrısına dayan burun tıkanır nefes almamaya dayan. Tükendim artık sanırım sabrımı yitiriyorum.
Canım çok zor bir süreç hastanede kalmak ama gözetim altında olmanız çok daha sağlıklı. Moralini yüksek tut lütfen. Yakın bir arkadaşım 6 buçuk aylık hamileyken erken doğum riskiyle hastaneye yattı yaklasik 1 buçuk ay hastanede kaldıktan sonra doğum yaptı bebeği şuan 4 aylık çokta sağlıklı. Rabbim sanada sağlıkla miniğine kavuşmayı nasip etsin inşallah. Dualarımız seninle ve güzel meleğinle ♥
Amin canım amin, inşallahAmin cnm aynı şikayetler bendede valla inşallah sağlıkla kucagmza alırız hepsini unuturuz
internet sitesinde göremedim ama mağazada mı var?Kızlar şok indirim yapmış küvet 10 TL haberiniz olsun stok sınırlıymış
Canım Allah yardımcın olsuncnm sen yazmisken herkese toplu yazayim dedim..
dun aksamdan itibaren sancilar cok ykseldi. 60-100 araligina 30daika da en az 5 sanci cikiyor. ek olarak da kucuk sancilar. yani toplasaniz 3dk da bir sanci oluyor. rahim kapali oldugu icin hala tutabiliyorum melegimi. gece de baya kotuydu. dr sabah geldiginde "boyle devam edecek. ne yazki ki eve gonderemem, bebegin hayati onemli. doguma kadar buradasin" dedi. kasilma azaltan ilacin dozu cok yuksekmis, mecburen onu artik azaltiyrm dedi. ama uzun sure bekleyecegjni dusunmuyr dr.um..
Eki Görüntüle 2278397
Ben arada kızım canımı yakınca bir doğda totona Totona vuracam diyorum. Sende senin kız doğunca çektiğin sancıların hesabını sorarsıncnm sen yazmisken herkese toplu yazayim dedim..
Eki Görüntüle 2278397
İlk erkekti son 2 kızGot seyreder misin, okudun mu bilmiyorum ama benden rahim ağzına gelsin
Eki Görüntüle 2278410
Senin 3u de kız degil miydi?
bende kullanmaya basladim ayni kremden yapis yapis bisey bal gibi rengi var. sadece ucuna suruyorum. dogum yapacagim hastanedeki hemsire hastane cantana da koy dediKızlar slm
Nette okuduğuma göre 1 ay kala göğüs kremine başlayın diyordu
Bu sabah başladım.
Vazelin gibi,anam elimden de zor cıktı
Selam canım, göbeğine bir kırmızı kurdele bağla bitti gitti, daha güzel hediye mi varselam güzel anneler nasılsınız. Ben tekrar havuç sularıyla boğuşuyorum. allahım o güzel havucun neden o kadar kötü bir suyu var. yarın eşimle evlilik yıldönümümüz. ve ben hastalıklarla uğraşırken hediye alamadım henüz. acaba şu zippo çakmaklardan alsam nasıl olur. yada var mı güzel bir fikriniz.
Cok cici güle güle huzurla uyusun annesioglusa bu odayi almaya karar verdik kizlar
Ahahahh benim göbek deliğim de yeter bunca senedir içerde kaldığım deyip kendini dışarı attıGobek deligim neredeyse kayboldu, artik bir delik değil, duzlesti sayılır. Boylece 38 yillik kirlerinden de kurtulmus olur
Ben de bundan aldım, haftaya doktor kontrolüm var o zaman soracağım ne zaman başlayayım ne sıklıkta kullanayım diye:)Kızlar slm
Nette okuduğuma göre 1 ay kala göğüs kremine başlayın diyordu
Bu sabah başladım.
Vazelin gibi,anam elimden de zor cıktı
Göğüs pedi ve saklama poseti ok bende, gümüş kapak alacaktim ama alamiycam sanırım.Sut saklama poşeti almam lazım,listeme onu da ekledim.
göğüs pedi 2 paket alıp attım
Artk kendiiminkileri alayım.
Bide su göğüs ucu koruma kalkanı zımbırtılarından alcam.Gumus .
Sut saklama poşeti almam lazım,listeme onu da ekledim.
göğüs pedi 2 paket alıp attım
Artk kendiiminkileri alayım.
Bide su göğüs ucu koruma kalkanı zımbırtılarından alcam.Gumus .
Avent’in göğüs Kalkan’ını aldım ben de , işe yaramazsa gümüşlerden alırım. İnşallah ihtiyacımız olmaZ da..Göğüs pedi ve saklama poseti ok bende, gümüş kapak alacaktim ama alamiycam sanırım.
Ay evet ya sıcak su da kapalıydı:)Cıkarana kadar canım cıktı:)bende kullanmaya basladim ayni kremden yapis yapis bisey bal gibi rengi var. sadece ucuna suruyorum. dogum yapacagim hastanedeki hemsire hastane cantana da koy dedi
Ben onu da almadim, meme ucu yarasi herkeste olmuyormus diye teselli ediyorum kendimi şu andaAvent’in göğüs Kalkan’ını aldım ben de , işe yaramazsa gümüşlerden alırım. İnşallah ihtiyacımız olmaZ da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?