2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
R Rzg14 canım tekrar çok geçmiş olsun. moralini yüksek tutmaya çalış. artık hepimiz bugün yarın bekliyoruz günleri geldi sayılır ki sen hastanede gözetim altındasın her an anında müdahaleye hazırlar. eminim o hastaneden ikinizde sağlıkla çıkacaksınız. rabbim yardımcınız olsun :)

Got seyreder misin, okudun mu bilmiyorum ama benden rahim ağzına gelsin

Benim oğluş kaburgamın altına sıkışmıştı resmen kızlar da hep aşağıda pııtr pıtır ediyor orda arda ayakları yukarı çeviriyor vuruyo mideme mideme sonra yine yerine geçiyı
Senin 3u de kız degil miydi?

Amin cnm aynı şikayetler bendede valla inşallah sağlıkla kucagmza alırız hepsini unuturuz

amin insallah.

Canım Allah yardımcın olsun

Ben arada kızım canımı yakınca bir doğda totona Totona vuracam diyorum. Sende senin kız doğunca çektiğin sancıların hesabını sorarsın sağ selamet mutlu bir şekilde çıkıcaksınız hastaneden sıkıntı etme bu kadar hamile senin için dua ediyor hamilelerin duası makbuldür derler.

Kızlar slm
Nette okuduğuma göre 1 ay kala göğüs kremine başlayın diyordu
Bu sabah başladım.
Vazelin gibi,anam elimden de zor cıktı
bende kullanmaya basladim ayni kremden yapis yapis bisey bal gibi rengi var. sadece ucuna suruyorum. dogum yapacagim hastanedeki hemsire hastane cantana da koy dedi

Selam canım, göbeğine bir kırmızı kurdele bağla bitti gitti, daha güzel hediye mi var bu sıcaklarda en mantıklısı tişört giyiyorsa güzel bir tişört alabilirsin yaz boyu giyer mis gibi. Ya da ben olsam ihtiyacı olan almak istediği bir şey varsa direkt sorardım.

oglusa bu odayi almaya karar verdik kizlar
Cok cici güle güle huzurla uyusun annesi
Gobek deligim neredeyse kayboldu, artik bir delik değil, duzlesti sayılır. Boylece 38 yillik kirlerinden de kurtulmus olur
Ahahahh benim göbek deliğim de yeter bunca senedir içerde kaldığım deyip kendini dışarı attı
Kızlar slm
Nette okuduğuma göre 1 ay kala göğüs kremine başlayın diyordu
Bu sabah başladım.
Vazelin gibi,anam elimden de zor cıktı
Ben de bundan aldım, haftaya doktor kontrolüm var o zaman soracağım ne zaman başlayayım ne sıklıkta kullanayım diye:)

Sut saklama poşeti almam lazım,listeme onu da ekledim.
göğüs pedi 2 paket alıp attım
Artk kendiiminkileri alayım.
Bide su göğüs ucu koruma kalkanı zımbırtılarından alcam.Gumus .
Göğüs pedi ve saklama poseti ok bende, gümüş kapak alacaktim ama alamiycam sanırım.
Avent’in göğüs Kalkan’ını aldım ben de , işe yaramazsa gümüşlerden alırım. İnşallah ihtiyacımız olmaZ da..

Freshh snowmotion ben 12 yasindaki yegenimi ocak basindaki dogum gününde yemege goturdum, sana bi hediye getirdim ama simdi veremiycem icimde dedim ultrasonu tabagina koydum. Bir basladi aglamaya, döndü annesine dogru mu diye sen daha 12 yasindaki, ultrasondan nasil anladin velet
Hamilelik boyunca da okullar tatil olmadan dogsun ve bende kalsin ki okula gitmesin hayali kurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…