2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Korbell soranlar kimlerdi? N11 e bebek magazasinda da indirimde ve kargo ucreti yok, kedilere de bisiler aldim indirim kuponu falan derken onu da almış oldum.

Yedek poseti de es kuzeninden gelmisti, daha once de migros 23 nisan indiriminde ucuz diye bebek bezi poseti almistim kokulu. Kakaya hazirim!

Duaalarımız seninle cnm

Sut saklama poşeti almam lazım,listeme onu da ekledim.
göğüs pedi 2 paket alıp attım
Artk kendiiminkileri alayım.
Bide su göğüs ucu koruma kalkanı zımbırtılarından alcam.Gumus .
Canım ben aldım gümüş kapak silvernurse diye bir marka 160 tl idi hepsiburada da geçen ay almıştım. Herkes gümüş çok iyi geliyor hiç yara olmuyor dedi doğuma bir hafta kala takmaya başlayın diyorlar inşallah iyi gelir

Kızlar maşallahınız var ne kaynatmışsınız yahu.. Geçmişi çok okuyamadım ama R Rzg14 canım inşallah biraz daha durur senin yaramaz kız dua edicem ben de sana
R Rzg14 dualarımızdasın cnm, inşallah güzel haberlerle çıkarsınız oradan
Duaalarımız seninle cnm

aminnn cok tesekkur.ederim.

İnss iyi gelirr ucuz da değil:)
Valla ortasını deler yüzük yapar kocam,o kadr para verince

İnss iyi gelirr ucuz da değil:)
Valla ortasını deler yüzük yapar kocam,o kadr para verince
Normaide başka markalar 300 tl ye satıyor pahalı tabiki ama gögüs kremi ve kalkanına vereceğin parayla aynı fiyata geliyor hem onlar da da yine yara oluyor bunda olmuyor demişler kullananlar ama bakacaz artık aldık bir kere

kızlar sizde bebeğinizin karninizdaki hareketlerini videoya cekiyor musunuz ? yoksa bu psikopatlik bi tek bende mi var
Bana seyretmek garip geliyor. Arkadasim videosunu atmisti izlememistim. Kendimi de izlemem herhalde. Ama tumsek halinin fotosunu cektim peridrol84 e gönderdim bugun

Çok cahilce bir soru sormak istiyorum kan tahlilimde glikoz 72 çıkmış alt sınır 75 geçen ayki değere göre de düşüş var ama ben tatlıdan el çekmiş biri değilim bu durumu anlayamıyorum

Birde ben biraz süslü şeyleri severim ama süslemeye üşenirim bu cibinliği ve bu pike takımını Sipariş verdim

Eklentiler

• CDC96A18-AB83-429E-8E03-C7E84D440230.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 38
  • 64C1C3D4-4D58-4A1D-88E3-FB72DFC427CE.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 36
R Rzg14 allah yardımcın olsun canım. tüm güzel dualarımız seninle.

bu arada hep niyetleniyorum ama yazamadan cıkıyorum, iç denetim var fabrikada. yogun ofiste üretimde.

gelmisken bir içimi dokup rahatlamak istiyorum. bugun yerime ben donene kadar bakacak olan hanım geldi görüsmeye. bir tuhaf oldum görüsme sonunda. ne bileyim bir iç huzursuzlugu hissettim. hayırlısı artık.

hem bebegimi, hem isi, hem evi, hem evdeki cocukları dusunmek herbir olasılık icin kafamda senaryo yazmak ve asıl kötüsü her şeyi kontrol edebilecegim yanılgısına kapılmak cok yoruyor beni

lafın kelamı yeni eleman pazartesi ise baslıyor yanımda. ben isi devredene kadar birlikte calısacagız. bu da aynı pc aynı ekrana gun boyu bakacagız demek, bu da bittabi buraya daha az girecegim daha az yazacagım demek...

yarın bebegimle görüşme günü. sabah dr randevum var. ogleyin oglumun okuluna karne törenine. allahtan kızımınki pazartesi.

oyle iste,

bende guzel dualarınıza talibim. uc hafta dr'a gitmemek cok cok iyi geldi bana. tuhafım evet. yapısıklık senaryosu, pervia totalis konusmaları bu konuyu tamamıyla zihnimden cıkartmıstım. hayırlısı artık.

guzel bir aksam dilerim herkese.

ara ara okudum burayı, ama yazamıyorum oyle rahat rahat. hepinize kalp kalp.

sevgiler

peridrol84 nice yıldonumlerine canım esinle hep keyifle insallah.

udg06 ses ver arkadasım ara ara. merak ediyorum? bursa grubu yapalım yahu bir haftasonu bulusması? @greyfurt_ tutkuu85 Arwien adını yazamadıklarım tek tek?

Benim kadar tatlı yiyen kimse yoktur herhalde, dünkü sonuçlarım da şeker 65 çıktı. doktor normalde dedi :)
kan düştü kan hapını 2 tane iç dedi, kalsiyum düşmüş depoları doldur dedi.

Çoooook harika olur yapalımmmm bence ben seve seve gelirim. Cumartesi olur Pazar olur. Eşim getirir beni
Koca göbeğimden araba kullanmak zorlaştı iyice de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…