Duaalarımız seninle cnmcnm sen yazmisken herkese toplu yazayim dedim..
dun aksamdan itibaren sancilar cok ykseldi. 60-100 araligina 30daika da en az 5 sanci cikiyor. ek olarak da kucuk sancilar. yani toplasaniz 3dk da bir sanci oluyor. rahim kapali oldugu icin hala tutabiliyorum melegimi. gece de baya kotuydu. dr sabah geldiginde "boyle devam edecek. ne yazki ki eve gonderemem, bebegin hayati onemli. doguma kadar buradasin" dedi. kasilma azaltan ilacin dozu cok yuksekmis, mecburen onu artik azaltiyrm dedi. ama uzun sure bekleyecegjni dusunmuyr dr.um..
size1 tane nst mi ekleyim..
Eki Görüntüle 2278397
oglusa bu odayi almaya karar verdik kizlar
Bende dün aldım.elimde hazır olsun dedim..mübarek aylık bez fiyatında..çok yükselmiş fiyatı 75 liraKızlar slm
Nette okuduğuma göre 1 ay kala göğüs kremine başlayın diyordu
Bu sabah başladım.
Vazelin gibi,anam elimden de zor cıktı
Canım ben aldım gümüş kapak silvernurse diye bir marka 160 tl idi hepsiburada da geçen ay almıştım. Herkes gümüş çok iyi geliyor hiç yara olmuyor dedi doğuma bir hafta kala takmaya başlayın diyorlar inşallah iyi gelirSut saklama poşeti almam lazım,listeme onu da ekledim.
göğüs pedi 2 paket alıp attım
Artk kendiiminkileri alayım.
Bide su göğüs ucu koruma kalkanı zımbırtılarından alcam.Gumus .
Ben arada kızım canımı yakınca bir doğda totona Totona vuracam diyorum. Sende senin kız doğunca çektiğin sancıların hesabını sorarsınsağ selamet mutlu bir şekilde çıkıcaksınız hastaneden sıkıntı etme bu kadar hamile senin için dua ediyor hamilelerin duası makbuldür derler.
Duaalarımız seninle cnm
İnss iyi gelirr ucuz da değil:)Canım ben aldım gümüş kapak silvernurse diye bir marka 160 tl idi hepsiburada da geçen ay almıştım. Herkes gümüş çok iyi geliyor hiç yara olmuyor dedi doğuma bir hafta kala takmaya başlayın diyorlar inşallah iyi gelir
Kızlar sizden fikir almak istiyorum bir türlü karar veremedim sipariş vereceğim artık. Sizce hangisi konsept daha güzel olur?renkler vs hepsi aynı olacak resimler örnek
Eki Görüntüle 2278382 Eki Görüntüle 2278383
canım fito krem var uygun fiyatlı oda iyi geliyormuş dediler sağlık ocağı yazıyor hem deBende dün aldım.elimde hazır olsun dedim..mübarek aylık bez fiyatında..çok yükselmiş fiyatı 75 lira
internet sitesinde göremedim ama mağazada mı var?
Normaide başka markalar 300 tl ye satıyor pahalı tabiki ama gögüs kremi ve kalkanına vereceğin parayla aynı fiyata geliyor hem onlar da da yine yara oluyor bunda olmuyor demişler kullananlar ama bakacaz artık aldık bir kereİnss iyi gelirr ucuz da değil:)
Valla ortasını deler yüzük yapar kocam,o kadr para verince
Bana seyretmek garip geliyor. Arkadasim videosunu atmisti izlememistim. Kendimi de izlemem herhalde. Ama tumsek halinin fotosunu cektimkızlar sizde bebeğinizin karninizdaki hareketlerini videoya cekiyor musunuz ? yoksa bu psikopatlik bi tek bende mi var
kızlar sizde bebeğinizin karninizdaki hareketlerini videoya cekiyor musunuz ? yoksa bu psikopatlik bi tek bende mi var
Benim kadar tatlı yiyen kimse yoktur herhalde, dünkü sonuçlarım da şeker 65 çıktı. doktor normalde dedi :)Çok cahilce bir soru sormak istiyorum kan tahlilimde glikoz 72 çıkmış alt sınır 75 geçen ayki değere göre de düşüş var ama ben tatlıdan el çekmiş biri değilim bu durumu anlayamıyorum
Birde ben biraz süslü şeyleri severim ama süslemeye üşenirimbu cibinliği ve bu pike takımını Sipariş verdim
Çoooook harika olur yapalımmmm bence ben seve seve gelirim. Cumartesi olur Pazar olur. Eşim getirir beniR Rzg14 allah yardımcın olsun canım. tüm güzel dualarımız seninle.
bu arada hep niyetleniyorum ama yazamadan cıkıyorum, iç denetim var fabrikada. yogun ofiste üretimde.
gelmisken bir içimi dokup rahatlamak istiyorum. bugun yerime ben donene kadar bakacak olan hanım geldi görüsmeye. bir tuhaf oldum görüsme sonunda. ne bileyim bir iç huzursuzlugu hissettim. hayırlısı artık.
hem bebegimi, hem isi, hem evi, hem evdeki cocukları dusunmek herbir olasılık icin kafamda senaryo yazmak ve asıl kötüsü her şeyi kontrol edebilecegim yanılgısına kapılmak cok yoruyor beni
lafın kelamı yeni eleman pazartesi ise baslıyor yanımda. ben isi devredene kadar birlikte calısacagız. bu da aynı pc aynı ekrana gun boyu bakacagız demek, bu da bittabi buraya daha az girecegim daha az yazacagım demek...
yarın bebegimle görüşme günü. sabah dr randevum var. ogleyin oglumun okuluna karne törenine. allahtan kızımınki pazartesi.
oyle iste,
bende guzel dualarınıza talibim. uc hafta dr'a gitmemek cok cok iyi geldi bana. tuhafım evet. yapısıklık senaryosu, pervia totalis konusmaları bu konuyu tamamıyla zihnimden cıkartmıstım. hayırlısı artık.
guzel bir aksam dilerim herkese.
ara ara okudum burayı, ama yazamıyorum oyle rahat rahat. hepinize kalp kalp.
sevgiler
peridrol84 nice yıldonumlerine canım esinle hep keyifle insallah.
udg06 ses ver arkadasım ara ara. merak ediyorum? bursa grubu yapalım yahu bir haftasonu bulusması? @greyfurt_ tutkuu85 Arwien adını yazamadıklarım tek tek?
Bende olmadı mesela ama şuan herkes alınca ben de alsamm mi acaba diyorumBen onu da almadim, meme ucu yarasi herkeste olmuyormus diye teselli ediyorum kendimi şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?