R
Rzg14
allah yardımcın olsun canım. tüm güzel dualarımız seninle.
bu arada hep niyetleniyorum ama yazamadan cıkıyorum, iç denetim var fabrikada. yogun ofiste üretimde.
gelmisken bir içimi dokup rahatlamak istiyorum. bugun yerime ben donene kadar bakacak olan hanım geldi görüsmeye. bir tuhaf oldum görüsme sonunda. ne bileyim bir iç huzursuzlugu hissettim. hayırlısı artık.
hem bebegimi, hem isi, hem evi, hem evdeki cocukları dusunmek herbir olasılık icin kafamda senaryo yazmak ve asıl kötüsü her şeyi kontrol edebilecegim yanılgısına kapılmak cok yoruyor beni
lafın kelamı yeni eleman pazartesi ise baslıyor yanımda. ben isi devredene kadar birlikte calısacagız. bu da aynı pc aynı ekrana gun boyu bakacagız demek, bu da bittabi buraya daha az girecegim daha az yazacagım demek...
yarın bebegimle görüşme günü. sabah dr randevum var. ogleyin oglumun okuluna karne törenine. allahtan kızımınki pazartesi.
oyle iste,
bende guzel dualarınıza talibim. uc hafta dr'a gitmemek cok cok iyi geldi bana. tuhafım evet. yapısıklık senaryosu, pervia totalis konusmaları bu konuyu tamamıyla zihnimden cıkartmıstım. hayırlısı artık.
guzel bir aksam dilerim herkese.
ara ara okudum burayı, ama yazamıyorum oyle rahat rahat. hepinize kalp kalp.
sevgiler
peridrol84
nice yıldonumlerine canım esinle hep keyifle insallah.
@udg06 ses ver arkadasım ara ara. merak ediyorum? bursa grubu yapalım yahu bir haftasonu bulusması?
@greyfurt_ @tutkuu85
Arwien
adını yazamadıklarım tek tek?