2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim memişler kıymetli demek ki
İlk aldığım şeylerden biriydi Gümüş göğüs kalkanı
Ya bilmiyorum ama söylemeyim hevesinizi kırmayım dedim ama bana saçma geliyor sanki biraz..ilk zamanlar yara oluyor evet ama onlem alirsan oda olmaz...lansinoh krem bi defa cok iyi onu kullanip onun yaninda ilk zamanlar emzirirken eczanelerde var plastik koruyucu onları kullansanız bir hafta 10 gün sorun olmaz bence..oğlumun doğumunda hastanede vermişti hemşire o an kullanmalik bana gayet de iyi geldi yara falan da olmadı.. kalkanlar açıkçası pahalı geliyor bana

Efelihayat nerelerdesin bacim bugun seni pek goremedim sanki??
Kizlar dün rossmandan babydream ekstra sensitive sampuan aldim icerigi temiz ve uygun fiyatıydı. Hic deneyen ya da denemis birini bilen var mi iyi mi yaptm acaba
Bende ondan aldım canım rossman alman markası iyidir diye düşünüyorum

evet mantıklı aslında benim oğlandan kalma kırmızı kurdelem vardı. ihtiyacı olanı sormayacağım çünkü sanırım benim yürüyen odunum unuttu yıl dönümümüzü. 2546545 sene kafasına kakacağım için sormuyorum.

Yapalım canım ben gelirim. Ayarlayalım doğurmadan

Bende lansinoh aldım onu kullanıcam, o kadar para gereksiz ve garantisi de yok bi kaç yerde memnun kalmayanları da okumuştum. En olmadı plastik kalkan alırım

Efelihayat nerelerdesin bacim bugun seni pek goremedim sanki??
Kizlar dün rossmandan babydream ekstra sensitive sampuan aldim icerigi temiz ve uygun fiyatıydı. Hic deneyen ya da denemis birini bilen var mi iyi mi yaptm acaba
Burdayim tatlim arkadaşım geldi sagolsun yardima biraz yogundum okuyorum cevap vermedim de o guzel.marka ben kullandim.vegan urun iyi yapmissin sen nasilsin

Kızlar merhaba ;
göğüs ucu kremi ile ilgili kağan kocatepenin bir videosu var ınstagramda önceden sürmenin gerekli olmadıpını hatta bazı durumlarda rahim kasılmalarını arttırdığını söylemiş bilginiz olsun
R Rzg14 okuyorum ve sürekli dua ediyorum senin için erken yada zamanında sağlıkla hastaneden ayrılmanız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…