2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
R Rzg14 merakla bekliyoruz seni sık sık yaz buraya. duamızdasın. artık korkma ama, artık büyüdü kocaman oldu bebeğin. Allahın izniyle hiç sorun olmadan doğacak sen de iyiyiz diye yazacaksın buraya :)
amin cnm.
bugun 30+5oldu. 5 gundur tutuyoruz.
32+0 a kadar kesin hastanedesin dedi dr. demin geldiginde. hayati sureci atlatmasi icin 32 ye kadar tutmamiz lazim dedi. tamam dedim ne diyim.
eger acil bir durumda olursa ona gore hareket edecekmis.
Allah razi olsun cnm.

32 olursa çok çok çok kolay olur çünkü haklı. ama işin doğrusu 28 den sonra allahın izniyle her türlü sağlıkla hayatlarına devam ediyorlar. sen o yüzden hiç bişeyi kafana takma. iyi de bakılıyorsun maşallah. dinlen bebeğinle konuş mutlu ol. kabuşmak için sabırsızlanıyor belli ki :)

Senin için yıpratıcı bir süreç olacak ama bittiği zaman o meleği kucağında görünce inşallah herşeyi unutacaksınız.. Allah yardımcınız olsun sizin için en güzelini yapsın

Allah yar ve yardımcın olsun

kızlar sizde bebeğinizin karninizdaki hareketlerini videoya cekiyor musunuz ? yoksa bu psikopatlik bi tek bende mi var
İtiraf ediyorum bende yapıyorum. Ama eşime göstermek için. Çünkü eşim yokken çok hareketli oluyor. Sanırım babasından çekiniyor. Sonra silmiyorum duruyor şuanlık. :))

Yaa doğunca daha güzeller böyle kaplumbağa gibi nereye kadar taşiycaz karnımızda yüzüstü yatmayı çok özlediiiimmmm
Bencedeee kasıklarım ve pelvis kemiğim çok ağrıyor ya bugün başladı valla belim de hafiften vuruyor doğsun da bıcır bıcır konuşsun bizle iki şirinlik yapsın böyle sadece tekmeyle olmuyo

Bencedeee kasıklarım ve pelvis kemiğim çok ağrıyor ya bugün başladı valla belim de hafiften vuruyor doğsun da bıcır bıcır konuşsun bizle iki şirinlik yapsın böyle sadece tekmeyle olmuyo
Yavaştan vücut hazırlanıyor işte orayı burayı açıyor yol olsun diye sağlıkla geçsin inşallah yaz sıcağıyla birleşince de daha Bi fena oluyo.. Hepimiz sağsalim kucağımıza alalım inşallah.. ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…