2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sadece burun mu bence dudak çene ve yanaklarda da var. botoksları filan saymıyorum malum artık onlar estetik sayılmıyor...
En barizini diyorum ben yani ona yok demesin bari.. Kızz valla bizde mi yapsak haha doğumdan sonra gerditme kaldırma sıkılaştırma ooo her bişey lazım olcak

Dun baya yoruldun sesin cikmayinca da rahatsizlandin sandim merak ettim . Iyiyim canim cok sukur ❤
Bugun daha kötüyüm tatlim atlatırsam geceyi sukur .insallah bitti ufak.tefek seylerim.kaldi kendi.kiyafetlerim hazirlancak.cantayi hazirlicam.bitiyor

Canim dualarimiz seninle insallah aceleci baci iverde beklicek annesini uzmicek

Bugun daha kötüyüm tatlim atlatırsam geceyi sukur .insallah bitti ufak.tefek seylerim.kaldi kendi.kiyafetlerim hazirlancak.cantayi hazirlicam.bitiyor
Hadi ya çok mu yordun kendini naptın ya dinlen dinlen.. Gerçi bitirmişsin zaten neyse inşallah geçer ağrı falan kalmaz

Bayanlar.fikir vermesi adina paylasiyorum bence.pratik muhendis mantığı.hastahaneye goturcegim.kiyafetlerini set set bu sekilde.kilitli buzdolabi.posetlerine koydum hem.karismiyor hem seti alip kullanirim mantığı hepsinde.mendil.onluk alt ult eldiven bere takim.seklinde.5 li hazırladım.umarim ise yarar birinize

Eklentiler

• IMG_20190613_195454.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 83
Dondurma yiyince çıldırıyo cimcime ya yok böyle bişey karnım şekilden şekle giriyor
Ayağım yüzünden pek hareket edemiyorum yattım iki gündür acaba ondan mı bu kadar ağrım oluyo anlayamadım

bende boyle yaptim 2 farkli hastane cikisi hazirladim, kendi kiyafetlerimi daha hazirlamadim ama, sonrasinda minik hurclar aldim onlara koyacagim.

Eklentiler

• 20190613_205029.webp
    54 KB · Görüntüleme: 95
bende boyle yaptim 2 farkli hastane cikisi hazirladim, kendi kiyafetlerimi daha hazirlamadim ama, sonrasinda minik hurclar aldim onlara koyacagim.
Buda guzel.olmus tatlim
Mysonismysun yoruldum canim son.fasil.bitti.çocuğun.kıyafetleri kaldi.benimkiler

Canım böyle düz mavili beyazlı desensiz takımları nereden aldın? Erkek anası olmak ne zormuş herşey kızlar için olması yetmiyormuş gibi erkek kıyafetleride bir tuhaf düz sade birşey bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…