En barizini diyorum ben yani ona yok demesin bari.. Kızz valla bizde mi yapsak haha doğumdan sonra gerditme kaldırma sıkılaştırma ooo her bişey lazım olcak
amin cnm.
bugun 30+5oldu. 5 gundur tutuyoruz.
32+0 a kadar kesin hastanedesin dedi dr. demin geldiginde. hayati sureci atlatmasi icin 32 ye kadar tutmamiz lazim dedi. tamam dedim ne diyim.
eger acil bir durumda olursa ona gore hareket edecekmis.
Bayanlar.fikir vermesi adina paylasiyorum bence.pratik muhendis mantığı.hastahaneye goturcegim.kiyafetlerini set set bu sekilde.kilitli buzdolabi.posetlerine koydum hem.karismiyor hem seti alip kullanirim mantığı hepsinde.mendil.onluk alt ult eldiven bere takim.seklinde.5 li hazırladım.umarim ise yarar birinize
Dondurma yiyince çıldırıyo cimcime ya yok böyle bişey karnım şekilden şekle giriyor
Ayağım yüzünden pek hareket edemiyorum yattım iki gündür acaba ondan mı bu kadar ağrım oluyo anlayamadım
Bayanlar.fikir vermesi adina paylasiyorum bence.pratik muhendis mantığı.hastahaneye goturcegim.kiyafetlerini set set bu sekilde.kilitli buzdolabi.posetlerine koydum hem.karismiyor hem seti alip kullanirim mantığı hepsinde.mendil.onluk alt ult eldiven bere takim.seklinde.5 li hazırladım.umarim ise yarar birinize
Canım böyle düz mavili beyazlı desensiz takımları nereden aldın? Erkek anası olmak ne zormuş herşey kızlar için olması yetmiyormuş gibi erkek kıyafetleride bir tuhaf düz sade birşey bulamadım