2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
E hani bunlar ara renkler maviş maviş giydirmiyecen mi oğluşu

Canta hazirlarken hastane çıkışı için kendinize de kiyafet koymayi unutmayin. Giderken giydiklerimiz kirlenir su gelir vs vs
Ben 2 tane sabahlıklı gecelikli takım bir tane de pijama takımı koyacağım çok degil dimi ya. İlkinde ne koymuştum hatırlamıyorum valla

Kızlar benim hazır olan bebiş kıyafetlerinin resmini atıyorum bi baksanıza eksik ne var yarın ve cumartesi alisveris yapacağım
Şapka? Önlük? Corap?
Zibin ne bilmiyorum ben.
Ben 2 tane sabahlıklı gecelikli takım bir tane de pijama takımı koyacağım çok degil dimi ya. İlkinde ne koymuştum hatırlamıyorum valla
Hic bi fikrim yok gecelik normalde de pek giymem, simdi bacaklarim kalinlasti iyice rahatsiz eder ama koyacagim.

Canım böyle düz mavili beyazlı desensiz takımları nereden aldın? Erkek anası olmak ne zormuş herşey kızlar için olması yetmiyormuş gibi erkek kıyafetleride bir tuhaf düz sade birşey bulamadım
duz mavi olan lcw dan gorumcemin hediyesi, digerini de eşimin musterisi hediye etmis

Eklentiler

• Screenshot_20190613-220530_Photos.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20190613-220457_Photos.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 65
Bence şimdilik yeter ilk zamanlar ufacıklar yenidoğan giydiriliyor hep.. Büyüdükçe sezona göre eksikler alınır..
6-9 ve 9-12 de var baya canım onları hurcta bıraktim daha sonra yıkayıp utuleyecegim
Şapka? Önlük? Corap?
Zibin ne bilmiyorum ben.

Hic bi fikrim yok gecelik normalde de pek giymem, simdi bacaklarim kalinlasti iyice rahatsiz eder ama koyacagim.
Çorap onluk şapka var baya. Gorumcelerim sagolsun onların oglanlardan kalanları verdiler baya kıyafet çıktı çok bişey almadim ben. Zibin şu resimdeki sey çok kullanmadım ama vardı elimde

Eklentiler

• 2019-06-13 22.06.11.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 102
Ben de bisey sorucam kizlar hastane cikisi kac beden koymak lazim ? Ben hep cabuk buyuyo kucuk cok alma dedikleri icin yenidogan bir adet takim aldim 50cm. Gerisi hep 1-3 ay 0-3 ay fln.. 50-56cm bedenli tulum zibin vs koysam cok mu buyuk gelir? Ben oyle 5li set 10lu set hastane çıkışı fln almadim kendim kombinliyorum

Bugun arkadasimla.konustum.canım 19'mayista doğum.yapti 2750 dogdu 50 cm sadece 1 hafta giymis dusun seviyeyi 50 52 55 arasi.koy sen yani 0/3 aya denk geliyor

Aynen ben de senin gibi bisi almadim pek, gelenleri ayirdim yikadim vs. 0-3 ay cekmecesi bu, yenidogan bi hastane çıkışı var bi de az adetli bi set. Onun disinda elime daha kucuk gelenleri de yenidogan diye ayirdim. 9qya kadar yikadim ben.
Tulum ve altlari patikli patiksiz diye ayirdim, bi tane kundak var fermuarli.

Bu da yenidogan diye ayirdiklarim

Eklentiler

• IMG_20190607_193624.webp
    43 KB · Görüntüleme: 419
Benim de eksiğim iç çamaşırları kaldı kendim için sabahlıklı pijama takımım var terlik aldım Bi de dönüş kıyafeti göğüs pedi depend koyarım bebişe de bez ıslak mendil 3 takım yenidoğan 3 tane zıbın 2 tane de battaniye koyarım biri kalın biri penye tarzı Bi de kağıt havlu bulunsun daha da bişey koymam hastane eve yakın rahatlık var azcık

Mavis cute yazan.ve bakim.cantamiz.manikur ayni

Ben bez olarak molfix 1 no 200ad aldim, minies 2 no 1 paket kacli hatirlamiyorum. 1 no koyucaz dimi bavula? Yoksa baska bez mi alinacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…