- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Ayyy yorulmusundur cogu bitti azi kaldi Allah tanBuda guzel.olmus tatlim
Mysonismysun yoruldum canim son.fasil.bitti.çocuğun.kıyafetleri kaldi.benimkiler
Çok da güzel olmuşlarbende boyle yaptim 2 farkli hastane cikisi hazirladim, kendi kiyafetlerimi daha hazirlamadim ama, sonrasinda minik hurclar aldim onlara koyacagim.
E hani bunlar ara renkler maviş maviş giydirmiyecen mi oğluşuBayanlar.fikir vermesi adina paylasiyorum bence.pratik muhendis mantığı.hastahaneye goturcegim.kiyafetlerini set set bu sekilde.kilitli buzdolabi.posetlerine koydum hem.karismiyor hem seti alip kullanirim mantığı hepsinde.mendil.onluk alt ult eldiven bere takim.seklinde.5 li hazırladım.umarim ise yarar birinize
Bu sadece besli.olanlar kahve olan 10 lu seti var mavili de var genelde ara renk.aldim.orta renkE hani bunlar ara renkler maviş maviş giydirmiyecen mi oğluşu
Ben 2 tane sabahlıklı gecelikli takım bir tane de pijama takımı koyacağım çok degil dimi ya. İlkinde ne koymuştum hatırlamıyorum vallaCanta hazirlarken hastane çıkışı için kendinize de kiyafet koymayi unutmayin. Giderken giydiklerimiz kirlenir su gelir vs vs
Sağlıkla güle güle giysin inşallahBu sadece besli.olanlar kahve olan 10 lu seti var mavili de var genelde ara renk.aldim.orta renk
Bence şimdilik yeter ilk zamanlar ufacıklar yenidoğan giydiriliyor hep.. Büyüdükçe sezona göre eksikler alınır..Kızlar benim hazır olan bebiş kıyafetlerinin resmini atıyorum bi baksanıza eksik ne var yarın ve cumartesi alisveris yapacağım
Şapka? Önlük? Corap?Kızlar benim hazır olan bebiş kıyafetlerinin resmini atıyorum bi baksanıza eksik ne var yarın ve cumartesi alisveris yapacağım
Hic bi fikrim yokBen 2 tane sabahlıklı gecelikli takım bir tane de pijama takımı koyacağım çok degil dimi ya. İlkinde ne koymuştum hatırlamıyorum valla
duz mavi olan lcw dan gorumcemin hediyesi, digerini de eşimin musterisi hediye etmisCanım böyle düz mavili beyazlı desensiz takımları nereden aldın? Erkek anası olmak ne zormuş herşey kızlar için olması yetmiyormuş gibi erkek kıyafetleride bir tuhaf düz sade birşey bulamadım
6-9 ve 9-12 de var baya canım onları hurcta bıraktim daha sonra yıkayıp utuleyecegimBence şimdilik yeter ilk zamanlar ufacıklar yenidoğan giydiriliyor hep.. Büyüdükçe sezona göre eksikler alınır..
Çorap onluk şapka var baya. Gorumcelerim sagolsun onların oglanlardan kalanları verdiler baya kıyafet çıktı çok bişey almadim ben. Zibin şu resimdeki sey çok kullanmadım ama vardı elimdeŞapka? Önlük? Corap?
Zibin ne bilmiyorum ben.
Hic bi fikrim yokgecelik normalde de pek giymem, simdi bacaklarim kalinlasti iyice rahatsiz eder ama koyacagim.
Evet canim buydu cok kullanisli ve rahat ettiriyor
Bugun arkadasimla.konustum.canım 19'mayista doğum.yapti 2750 dogdu 50 cm sadece 1 hafta giymis dusun seviyeyi 50 52 55 arasi.koy sen yani 0/3 aya denk geliyorBen de bisey sorucam kizlar hastane cikisi kac beden koymak lazim ? Ben hep cabuk buyuyo kucuk cok alma dedikleri icin yenidogan bir adet takim aldim 50cm. Gerisi hep 1-3 ay 0-3 ay fln.. 50-56cm bedenli tulum zibin vs koysam cok mu buyuk gelir? Ben oyle 5li set 10lu set hastane çıkışı fln almadim kendim kombinliyorum
Aynen ben de senin gibi bisi almadim pek, gelenleri ayirdim yikadim vs. 0-3 ay cekmecesi bu, yenidogan bi hastane çıkışı var bi de az adetli bi set. Onun disinda elime daha kucuk gelenleri de yenidogan diye ayirdim. 9qya kadar yikadim ben.6-9 ve 9-12 de var baya canım onları hurcta bıraktim daha sonra yıkayıp utuleyecegim
Çorap onluk şapka var baya. Gorumcelerim sagolsun onların oglanlardan kalanları verdiler baya kıyafet çıktı çok bişey almadim ben. Zibin şu resimdeki sey çok kullanmadım ama vardı elimde
Mavis cute yazan.ve bakim.cantamiz.manikur ayniAynen ben de senin gibi bisi almadim pek, gelenleri ayirdim yikadim vs. 0-3 ay cekmecesi bu, yenidogan bi hastane çıkışı var bi de az adetli bi set. Onun disinda elime daha kucuk gelenleri de yenidogan diye ayirdim. 9qya kadar yikadim ben.
Tulum ve altlari patikli patiksiz diye ayirdim, bi tane kundak var fermuarli.
Eki Görüntüle 2278614
Bu da yenidogan diye ayirdiklarim
Ben bez olarak molfix 1 no 200ad aldim, minies 2 no 1 paket kacli hatirlamiyorum. 1 no koyucaz dimi bavula? Yoksa baska bez mi alinacak?Benim de eksiğim iç çamaşırları kaldı kendim için sabahlıklı pijama takımım var terlik aldım Bi de dönüş kıyafeti göğüs pedi depend koyarım bebişe de bez ıslak mendil 3 takım yenidoğan 3 tane zıbın 2 tane de battaniye koyarım biri kalın biri penye tarzı Bi de kağıt havlu bulunsundaha da bişey koymam hastane eve yakın rahatlık var azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?