2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Senin için yıpratıcı bir süreç olacak ama bittiği zaman o meleği kucağında görünce inşallah herşeyi unutacaksınız.. Allah yardımcınız olsun sizin için en güzelini yapsın
Allah yar ve yardımcın olsun
Canim dualarimiz seninle insallah aceleci baci iverde beklicek annesini uzmicek

amjn kizlar insallah toparlayacak minnos. 50lerde devam ediyor sanci. yarin yine rahim agzi acilmis mi diye muayene varmis.bi de epidural sezeryan olacagim ama kan sulandirici igne yaptigim icin acil bir durumda genele donebilirmis. en az 8 saat ignenjn uzerinden gecmek zorundaymis. dilerim epidurale uygun durumda olusur

D
Dualarımız seninle canım ya inşallah herşey yolunda gider allahın izniyle

Bende öyle yapacam canım

sabahlikli pijama takimim bilem yok siparis vermistim getirmemisler.... hainlerrrr....

Bende oglumda giderken ayrı ayrı yapmıştım kendi kıyafetlerimi ve oğlumun kileri ayrı ayrı burçlara koymuştum..ilk kıyafetini de ayrı bi keseye koyup hemşireye vermiştim.. rahat oluyor öyle hem valizde dagilmiyor..camasirları bi yıkarsam simdide oyle yapicam

Bebis 50 cm dogsa geriye kalan 6 cm lik fark kıyafet de çok fark etmez abartı büyük durmaz..şahsen ben hiç 50 cm almadım.. hep 0.3 ay

Senin de olmuş baya. Güzel günlerde kullanalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…