32 olursa çok çok çok kolay olur çünkü haklı. ama işin doğrusu 28 den sonra allahın izniyle her türlü sağlıkla hayatlarına devam ediyorlar. sen o yüzden hiç bişeyi kafana takma. iyi de bakılıyorsun maşallah. dinlen bebeğinle konuş mutlu ol. kabuşmak için sabırsızlanıyor belli ki :)
Senin için yıpratıcı bir süreç olacak ama bittiği zaman o meleği kucağında görünce inşallah herşeyi unutacaksınız.. Allah yardımcınız olsun sizin için en güzelini yapsın
amjn kizlar insallah toparlayacak minnos. 50lerde devam ediyor sanci. yarin yine rahim agzi acilmis mi diye muayene varmis.bi de epidural sezeryan olacagim ama kan sulandirici igne yaptigim icin acil bir durumda genele donebilirmis. en az 8 saat ignenjn uzerinden gecmek zorundaymis. dilerim epidurale uygun durumda olusur
amjn kizlar insallah toparlayacak minnos. 50lerde devam ediyor sanci. yarin yine rahim agzi acilmis mi diye muayene varmis.bi de epidural sezeryan olacagim ama kan sulandirici igne yaptigim icin acil bir durumda genele donebilirmis. en az 8 saat ignenjn uzerinden gecmek zorundaymis. dilerim epidurale uygun durumda olusur
Ben de bisey sorucam kizlar hastane cikisi kac beden koymak lazim ? Ben hep cabuk buyuyo kucuk cok alma dedikleri icin yenidogan bir adet takim aldim 50cm. Gerisi hep 1-3 ay 0-3 ay fln.. 50-56cm bedenli tulum zibin vs koysam cok mu buyuk gelir? Ben oyle 5li set 10lu set hastane çıkışı fln almadim kendim kombinliyorum
Benim de eksiğim iç çamaşırları kaldı kendim için sabahlıklı pijama takımım var terlik aldım Bi de dönüş kıyafeti göğüs pedi depend koyarım bebişe de bez ıslak mendil 3 takım yenidoğan 3 tane zıbın 2 tane de battaniye koyarım biri kalın biri penye tarzı Bi de kağıt havlu bulunsun daha da bişey koymam hastane eve yakın rahatlık var azcık
Bayanlar.fikir vermesi adina paylasiyorum bence.pratik muhendis mantığı.hastahaneye goturcegim.kiyafetlerini set set bu sekilde.kilitli buzdolabi.posetlerine koydum hem.karismiyor hem seti alip kullanirim mantığı hepsinde.mendil.onluk alt ult eldiven bere takim.seklinde.5 li hazırladım.umarim ise yarar birinize
Bende oglumda giderken ayrı ayrı yapmıştım kendi kıyafetlerimi ve oğlumun kileri ayrı ayrı burçlara koymuştum..ilk kıyafetini de ayrı bi keseye koyup hemşireye vermiştim.. rahat oluyor öyle hem valizde dagilmiyor..camasirları bi yıkarsam simdide oyle yapicam
Ben de bisey sorucam kizlar hastane cikisi kac beden koymak lazim ? Ben hep cabuk buyuyo kucuk cok alma dedikleri icin yenidogan bir adet takim aldim 50cm. Gerisi hep 1-3 ay 0-3 ay fln.. 50-56cm bedenli tulum zibin vs koysam cok mu buyuk gelir? Ben oyle 5li set 10lu set hastane çıkışı fln almadim kendim kombinliyorum
Aynen ben de senin gibi bisi almadim pek, gelenleri ayirdim yikadim vs. 0-3 ay cekmecesi bu, yenidogan bi hastane çıkışı var bi de az adetli bi set. Onun disinda elime daha kucuk gelenleri de yenidogan diye ayirdim. 9qya kadar yikadim ben.
Tulum ve altlari patikli patiksiz diye ayirdim, bi tane kundak var fermuarli. Eki Görüntüle 2278614
Bu da yenidogan diye ayirdiklarim