- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
Kraft in yatağını alacagim 70×110 park yatağımda kraft yatas yapıyormuş sanirim yaylı degil süngerKızlar bebeğe yatak ne aldınız bu arada yada aklınızda olan markalar neler? Yaylı süngerli fark edermi
Mart sonu doğum yaptım bebek olunca mecbur yakıyorsun zaten doğalgaz artik afakanlar basıyordu bana cam falan açıp yattığımı biliyorum çocuğu diğer odaya gönderip ceyran da kaldığımı hatırlıyorum kaldı ki bide ağustos ayiOfff lohusayken çok terliyordum zaten ya haklısın
Park yatak kraft yatasin milkyKızlar bebeğe yatak ne aldınız bu arada yada aklınızda olan markalar neler? Yaylı süngerli fark edermi
Deterjan unibabyKızlar trendyol da molfix yenidoğan bez 240 adet 105 lira. Marketlerdeki fiyatlara bakınca bana çok uygun geldi sipariş verdim bugün. Benim gibi hala almamış olanlar bakabilir.
Birde cumartesi günü son eksikler için Eminönüne gidicem ateş ölçer hangi marka aldınız? Telsiz alıcam fakat görüntülü mü alsam diye kararsızım hangisini tavsiye edersiniz?
Bebeğin kıyafetlerini yıkamak için deterjan tavsiyeniz nedir?
Bebeğe şampuan, pişik kremi, pudra, bebe yağı vs hangisini önerirsiniz?
Kendim için almam gerekenler nedir hayati olmazsa olmaz olanlar?
Çook soru sordum farkındayım ama kafam allak bullak bunlarla ilgili napıcamı şaşırmış ve bilmez durumdayım resmen. Yardımınıza tecrübelerinize ihtiyacım var
Ona da şükür ama geceligi 750ye kaliyosun şimdi dimi? Vay kazikcilar
Tuvalet kagitlarini falan calsak mi
Onu da vermeselermis herşeyi getiren onu da getirir zaten deseydin
Ates olcee koptuk alti olanlardan var bendeKızlar trendyol da molfix yenidoğan bez 240 adet 105 lira. Marketlerdeki fiyatlara bakınca bana çok uygun geldi sipariş verdim bugün. Benim gibi hala almamış olanlar bakabilir.
Birde cumartesi günü son eksikler için Eminönüne gidicem ateş ölçer hangi marka aldınız? Telsiz alıcam fakat görüntülü mü alsam diye kararsızım hangisini tavsiye edersiniz?
Çook soru sordum farkındayım ama kafam allak bullak bunlarla ilgili napıcamı şaşırmış ve bilmez durumdayım resmen. Yardımınıza tecrübelerinize ihtiyacım var
Ahh ahh eksikler bitmiyorduuuu liste gittikçe kabarıyorduuuDeterjan unibaby
Şampuan sebamed
Pişik kremi sudocream
Bebe yağı frei oil
Yalnız farkettim de hepsi farklı
Ateş ölçer aldığım bakım setinin içinde vardı babyjem marka
Küvet seti
Kendin için Alman gerekenler de ben de eksiğim
Emzirme sütyeni ebebek
Meme ucu için lansinoh krem
Göğüs pedi lansinoh
Ahh ahh eksikler bitmiyorduuuu liste gittikçe kabarıyorduuuDeterjan unibaby
Şampuan sebamed
Pişik kremi sudocream
Bebe yağı frei oil
Yalnız farkettim de hepsi farklı
Ateş ölçer aldığım bakım setinin içinde vardı babyjem marka
Küvet seti
Kendin için Alman gerekenler de ben de eksiğim
Emzirme sütyeni ebebek
Meme ucu için lansinoh krem
Göğüs pedi lansinoh
Canım liste konusunda sıkıntı yok aslında hangi marka daha iyi ondan emin olamıyorum. Deterjandan memnun kaldın mı durulama sorunu vs olmadı dimi?Ates olcee koptuk alti olanlardan var bende
Telsiz almadim alsam görüntülü alirdim
Deterjan dalan zeytinyagli granulle yikadim
Pudra yok, seti nurse harveys organik aldim
Sen bi hastane cantasi listesi bul bence.Efelihayat yukarda paylasti bi liste
Ahh ahh eksikler bitmiyorduuuu liste gittikçe kabarıyorduuuTeşekkür ederim canım listeme ekliyorum ♥
Bayanlar.fikir vermesi adina paylasiyorum bence.pratik muhendis mantığı.hastahaneye goturcegim.kiyafetlerini set set bu sekilde.kilitli buzdolabi.posetlerine koydum hem.karismiyor hem seti alip kullanirim mantığı hepsinde.mendil.onluk alt ult eldiven bere takim.seklinde.5 li hazırladım.umarim ise yarar birinize
tulum alabilirsin bi kaç tane canım onlar çok kullanılıyor dediler bana hepKızlar benim hazır olan bebiş kıyafetlerinin resmini atıyorum bi baksanıza eksik ne var yarın ve cumartesi alisveris yapacağım
Ateş ölçer Braun Telsiz görüntülü al alacaksan Deterjan Dalan güzel Şampuan,pişik kremi ,bebe yağı mustela (pişik mor desitin de olur )Kendin için 2 takım gecelik sabahlık 1 takım ben yazın giyemem ama evde var.4-5 adet iç çamaşırı 2 adet en az emzirme sütyeni,ped,göğüs kremi lansinoh,terlik,koltuk altı rulon yazın teri hiç sevmem ,diş macunu vs,yastık kılıfı götür ben kullanamam hastaneninkini,emzik kullanacaksan al ,Ben çok sütlü idim ama 2 sezeryanımda da 3 gün sonra geldi sütüm sarılık olmasın diye 1 küçük mama almıştım ,biberonda tabi arada verdim ,emzirdim Alışmadı memeyi aldı en son 32,5 ay emzirdim .Müslin battaniye al mutlaka 2 tane en az olsun ,hastahane cıkışı için ana kucağı götür,bebeğin anı defteri vardı almıştım daha önce gelen yazıyordu Islak mendil,bebek bezi bunları zaten biliyorsun.Kafama kırmızı taç takmıştımKızlar trendyol da molfix yenidoğan bez 240 adet 105 lira. Marketlerdeki fiyatlara bakınca bana çok uygun geldi sipariş verdim bugün. Benim gibi hala almamış olanlar bakabilir.
Bugun arkadasimla.konustum.canım 19'mayista doğum.yapti 2750 dogdu 50 cm sadece 1 hafta giymis dusun seviyeyi 50 52 55 arasi.koy sen yani 0/3 aya denk geliyor
Bende öyle yapacam canım
Ben park yatak aldim holmer onun da kendi yatagi vardi yatagini da ayni marka aldim. Ins dogru yapmisimdir bakalim :) yatak konusunda tavsiyeler omurgayi destekleyen sert yataklardan yana.Kızlar bebeğe yatak ne aldınız bu arada yada aklınızda olan markalar neler? Yaylı süngerli fark edermi
Kızlar trendyol da molfix yenidoğan bez 240 adet 105 lira. Marketlerdeki fiyatlara bakınca bana çok uygun geldi sipariş verdim bugün. Benim gibi hala almamış olanlar bakabilir.
Canım bebek için yumuşak olmyn sert yatak lazimmis ben önümüzdeki ay alacgm daha arastrmadm ama ön bilgi.Kızlar bebeğe yatak ne aldınız bu arada yada aklınızda olan markalar neler? Yaylı süngerli fark edermi
bedeni yoktu adamlar istedigim bedeni getirirz dedi gittim almaya artik o model uretilmiyormus kaldi yani sabahlik isiAa yanlışlık mı olmuş niye getirmemişler ki sabahlık lazım gecelik de giyenlere hemi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?