2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Simran_ ates.olcerr weebaby marka aldim şampuan nurse harveys chicco naturals babyme
. Pişik kremi babyme chicco
losyon chicoo babyme nurse harveys
yag babyme.nurse harveys
ıslak mendil unibaby hipp babyme
deterjan uni babyme dalin sıvı dalin duru granül abc aldim abc ile.yıkadım herseyi
Bunlarin.hepsi hep.küçük boy aldim denicem deneme.yanilma metotu ile dogruyu bulurum

Günaydın canlar ❤

R Rzg14 allah sana her yönden kolaylik versin canim bir kurtulsan hayirlisiyla
amin amin canim ..

sanci olabilir (20-30 giderken yine 100 e vurdu. com lazimmis gibi ) ..ama moralim tavan . geldim kendime bugun yine rahim agzi aciilmis mimuayenesi var...

Allah yardımcınız olsun sağlık versin hayırlı olsun

ah canim. ikinizde saglikli olun insallah. Allahim korusun ikinizi de..

Rabbim şifalar versin nerde varsa sizede inşallah allahım analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah

ALLAHİM sifa versin tez Zamanda insallah cikar.küçük.melek Allah saglik versin geçmiş olsun

ALLAH yardımcınız olsun inşallah bebeğin bir an önce kendini toplar sağlık sıhhatle atlatırsınız bu süreci

Allah tez zamanda sifa versin saglikla hastaneden cikmak nasip etsin canim.

Sağ selamet ikimizde hastaneden çıkın inşallah

günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. geldik yine işteyiz artık bu son günler iyice gözümde büyüyor. işi devrediyorum ama sabrım tahammülüm yok anlatmaya.anlamıyor çünkü. dün a101 den aldım küvet, kova ve maşrafa setini. kıyafetlerde de ne eksiğim var ne gerek ne değil kafam toparlıyamıyorum ki bakayım. bu gidişle bebiş kıayfetsiz doğacak. tarzan gibi gezecek sanırım

Hep böyle pozitif ol sende minik kıZında emin ellerdesiniz. Allah kocana ödeme kolaylığı versin siz kızınla iyi olunca tek dert maddiyat olsun.
gunaydin canim. amin diyim
saka maka 6 gun tuttuk elemani ..
Kızlar günaydın hayırlı cumalar Rabbim tüm hastalarımıza şifalar darda olanlara yardım etsin inşallah
gunaydin.
Günaydın hanımlar ve hayırlı cumalar bugün kızımı göreceğim pek bir mutluyum.
guzel haberlerle gel cnm. benjm de gorus gunu bugun

İnşallah sağlıkla bir araya gelirsiniz. Gözünüz aydın canım. Aynısını biz de yaşadık 6 yıl önce yeğenimde öyle doğdu. Maşallah bıcır bıcır bir cadı oldu şimdi hiç stres yapma. 32 hafta sıkıntılı bir hafta deil. Sağlıkla kavuşun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…