2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Amin inşall h sağlıkla kucgna alırsın en kısa zamanda

kolay gelsin yawrum calisan hamislere allah yardim etsin. benim patron da ay sonuna kadar devam etmemi istiyor, parasi verdiği takdirde kalabilirim normalde pazartesi son gunum. kaynanayla evde takilacagima burda calismak daha iyi gelir. Sonrasinda kaynana memlekete gidecek findik işi var bizde. finansa bakan arkadasta hamileydi bayramdan sonra gelemedi doktor surekli yatis vermis. bende gidersem burasi corba olur. yeni gelen arkadas tam adapte olamadi işe.

Çok geçmiş olsun.. İnşallah bebişini kucağına alıp eve dönersiniz sağlıkla ikiniz de inşallah

ay işte sorma öyle bir dert var gerçi ben doğumdan sonra işi bırakacağım için bazen ne yaparlarsa yapsınlar diyorum :) pazartesi başlıyacak inşlh benim raporum ama ay sonuna kadar çalışır paramı alırım :) temmuz 10 a kadar da maaşlar var mecbur kalırım hesaplama ödeme falan. sonrasında da 7 gün yıllık izinde var onuda eklerim temmuz 17-20 gibi çıkarım diye düşünüyorum bakalım. raporum bitince de ertesi gün tazminatlı çıkış hakkımı kullanırım. nasıl kayserili olduğum çok mu belli :)

amannn insallah kolay adapte.olur yeni gelen.
E sen hissetmiyor musun o sancıları yani 100 e vuruyor sonuçta inşallah bebişin nazıdır ya azıcık daha toparlar da ikiniz de sağlıkla atlatırsınız bu durumu
hissetmez olur muyum hic yavru... 20leri bile hissediyrm. ama mecburrrr alistim .. olmayinca tuhaf gelmeye basladi.

Canım bebek için yumuşak olmyn sert yatak lazimmis ben önümüzdeki ay alacgm daha arastrmadm ama ön bilgi.
Bi de bebişler de yastık kullanımı önerilmşyormuş kullanılacaksa bile çok ince olmalıymış ya da belden itibaren yatırılmalıymış yastığa.. Bilemedim ki.. Ya boynu yukarıda kalmamalı o kadar herhalde o yüzdenmiş

Allah kolaylık versin çalışan analar ha gayret azcık kaldı inşallah izinlerinizi alınca rahat edersiniz inşallah

Yastık ince de olsa asla diyor uzmanlar reflu yastığı şeklinde sırtından destek kullanilyrms sadece ihtyc varsa

bende garadenizliyim :)) aslinda benim 4 hafta yillik iznim var icerde doktor 37 e kadar calisir raporu verdi, 17 haziranda da gelip geri kalan gunleri yillik izinimden dusup 37 haftayi gorecektim ki big boss az daha kal abla gitme deyince hesaplar karisti. yillik izin yerine parasini alcam artik. dogumdan sonra bende donmeyecegim yeter da 2015 ten beri calisiyom baby boy ile evde takilcam birazda

Aynen görmüştüm bunu.. Ama zaten istesende yastık kullanamıyorsun benim oğluş da bilmiyordum bu durumu ama belden destekledim hep ve mümkün olduğunca yan yatırdım kusarsa falan geri kaçmasın diye içgüdülerinize güvenin analar tabi şimdi herkes daha da bilinçli

yastik hem omurga sistemi bozulmasin hem de bogulmasin diye onerilmiyor cnm.
Allahım sana güç kuvvet versin kolaylaştırsın inşallah yaaa
amjn cnm. cumartesiden beri her bir sanciyi hissediyrm
cokkkkk egleniyrm.
Yani sağlık olsun inşallah ama kazık vallahi ya inşallah zorlanmazsınız Allah yardım eder
amin kuzum amin..riskli gebe olunca iste dr.jn pesinde kosuyrsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…