- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
amin cnm.Şu Cuma’nın hürmetine inşallah rabbim sağlık sıhhat nasip etsin
guzel haberler al cnm.Günaydın kızlar bugün oglmla görüş gunumuz insallh guzel haberler duyarm hepimiz iyi bi gun gecirelim insllah
Amin inşall h sağlıkla kucgna alırsın en kısa zamandakızlar ağustosu değil temmuzu da bekleyemedik 32 haftada bebegin esi önde diye yoğun kanama nedeniyle acil sezeryana alındım bebeğim kuvezde dua edin hayırlısıyla sağ salim kavuşalım .sizlere de inşallah umarım sağlıklı zamanında doğum nasip olur.
Amin cnm muayene oldnmu görmedim inşallah acilman yoktramin cnm.
guzel haberler al cnm.
kolay gelsin yawrum calisan hamislere allah yardim etsin. benim patron da ay sonuna kadar devam etmemi istiyor, parasi verdiği takdirde kalabilirim normalde pazartesi son gunum.günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. geldik yine işteyiz artık bu son günler iyice gözümde büyüyor. işi devrediyorum ama sabrım tahammülüm yok anlatmaya.anlamıyor çünkü. dün a101 den aldım küvet, kova ve maşrafa setini. kıyafetlerde de ne eksiğim var ne gerek ne değil kafam toparlıyamıyorum ki bakayım. bu gidişle bebiş kıayfetsiz doğacak. tarzan gibi gezecek sanırım
E sen hissetmiyor musun o sancıları yani 100 e vuruyor sonuçtaamin cnm. alistim artik bagisiklik yaratti
sanci olmayinca garip geliyor
Çok geçmiş olsun.. İnşallah bebişini kucağına alıp eve dönersiniz sağlıkla ikiniz de inşallahkızlar ağustosu değil temmuzu da bekleyemedik 32 haftada bebegin esi önde diye yoğun kanama nedeniyle acil sezeryana alındım bebeğim kuvezde dua edin hayırlısıyla sağ salim kavuşalım .sizlere de inşallah umarım sağlıklı zamanında doğum nasip olur.
ay işte sorma öyle bir dert var gerçi ben doğumdan sonra işi bırakacağım için bazen ne yaparlarsa yapsınlar diyorum :) pazartesi başlıyacak inşlh benim raporum ama ay sonuna kadar çalışır paramı alırım :) temmuz 10 a kadar da maaşlar var mecbur kalırım hesaplama ödeme falan. sonrasında da 7 gün yıllık izinde var onuda eklerim temmuz 17-20 gibi çıkarım diye düşünüyorum bakalım. raporum bitince de ertesi gün tazminatlı çıkış hakkımı kullanırım. nasıl kayserili olduğum çok mu belli :)kolay gelsin yawrum calisan hamislere allah yardim etsin. benim patron da ay sonuna kadar devam etmemi istiyor, parasi verdiği takdirde kalabilirim normalde pazartesi son gunum.kaynanayla evde takilacagima burda calismak daha iyi gelir. Sonrasinda kaynana memlekete gidecek findik işi var bizde. finansa bakan arkadasta hamileydi bayramdan sonra gelemedi doktor surekli yatis vermis. bende gidersem burasi corba olur. yeni gelen arkadas tam adapte olamadi işe.
amannn insallah kolay adapte.olur yeni gelen.kolay gelsin yawrum calisan hamislere allah yardim etsin. benim patron da ay sonuna kadar devam etmemi istiyor, parasi verdiği takdirde kalabilirim normalde pazartesi son gunum.kaynanayla evde takilacagima burda calismak daha iyi gelir. Sonrasinda kaynana memlekete gidecek findik işi var bizde. finansa bakan arkadasta hamileydi bayramdan sonra gelemedi doktor surekli yatis vermis. bende gidersem burasi corba olur. yeni gelen arkadas tam adapte olamadi işe.
hissetmez olur muyum hic yavru... 20leri bile hissediyrm. ama mecburrrr alistimE sen hissetmiyor musun o sancıları yani 100 e vuruyor sonuçtainşallah bebişin nazıdır ya azıcık daha toparlar da ikiniz de sağlıkla atlatırsınız bu durumu
Bi de bebişler de yastık kullanımı önerilmşyormuş kullanılacaksa bile çok ince olmalıymış ya da belden itibaren yatırılmalıymış yastığa..Canım bebek için yumuşak olmyn sert yatak lazimmis ben önümüzdeki ay alacgm daha arastrmadm ama ön bilgi.
amannn insallah kolay adapte.olur yeni gelen.
hissetmez olur muyum hic yavru... 20leri bile hissediyrm. ama mecburrrr alistim.. olmayinca tuhaf gelmeye basladi.
Allah kolaylık versin çalışan analargünaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. geldik yine işteyiz artık bu son günler iyice gözümde büyüyor. işi devrediyorum ama sabrım tahammülüm yok anlatmaya.anlamıyor çünkü. dün a101 den aldım küvet, kova ve maşrafa setini. kıyafetlerde de ne eksiğim var ne gerek ne değil kafam toparlıyamıyorum ki bakayım. bu gidişle bebiş kıayfetsiz doğacak. tarzan gibi gezecek sanırım
Yani sağlık olsun inşallah ama kazık vallahi ya inşallah zorlanmazsınız Allah yardım eder..
gecelik 750 cnm. doktorumdn dolayi 575... 15gun kesin yatis. Allah bize odeme kolayligi da versin.
Yastık ince de olsa asla diyor uzmanlar reflu yastığı şeklinde sırtından destek kullanilyrms sadece ihtyc varsaBi de bebişler de yastık kullanımı önerilmşyormuş kullanılacaksa bile çok ince olmalıymış ya da belden itibaren yatırılmalıymış yastığa..Bilemedim ki.. Ya boynu yukarıda kalmamalı o kadar herhalde o yüzdenmiş
Evet sırttan destekli olanlar iyi hem kusunca falan kaçma durumu olmuyor inşallahYastık ince de olsa asla diyor uzmanlar reflu yastığı şeklinde sırtından destek kullanilyrms sadece ihtyc varsa
bende garadenizliyim :)) aslinda benim 4 hafta yillik iznim var icerde doktor 37 e kadar calisir raporu verdi, 17 haziranda da gelip geri kalan gunleri yillik izinimden dusup 37 haftayi gorecektim ki big boss az daha kal abla gitme deyince hesaplar karisti. yillik izin yerine parasini alcam artik. dogumdan sonra bende donmeyecegim yeter da 2015 ten beri calisiyom baby boy ile evde takilcam birazdaay işte sorma öyle bir dert var gerçi ben doğumdan sonra işi bırakacağım için bazen ne yaparlarsa yapsınlar diyorum :) pazartesi başlıyacak inşlh benim raporum ama ay sonuna kadar çalışır paramı alırım :) temmuz 10 a kadar da maaşlar var mecbur kalırım hesaplama ödeme falan. sonrasında da 7 gün yıllık izinde var onuda eklerim temmuz 17-20 gibi çıkarım diye düşünüyorum bakalım. raporum bitince de ertesi gün tazminatlı çıkış hakkımı kullanırım. nasıl kayserili olduğum çok mu belli :)
Evet sırttan destekli olanlar iyi hem kusunca falan kaçma durumu olmuyor inşallah
yastik hem omurga sistemi bozulmasin hem de bogulmasin diye onerilmiyor cnm.Bi de bebişler de yastık kullanımı önerilmşyormuş kullanılacaksa bile çok ince olmalıymış ya da belden itibaren yatırılmalıymış yastığa..Bilemedim ki.. Ya boynu yukarıda kalmamalı o kadar herhalde o yüzdenmiş
amjn cnm. cumartesiden beri her bir sanciyi hissediyrmAllahım sana güç kuvvet versin kolaylaştırsın inşallah yaaa
amin kuzum amin..riskli gebe olunca iste dr.jn pesinde kosuyrsun.Yani sağlık olsun inşallah ama kazık vallahi ya inşallah zorlanmazsınız Allah yardım eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?