2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah saglik sihhat versin ikinizede canim. Insallah sorunsuz cikisini verir hastane

ehehe bi hemseri daha!
dogru ve stratejik hesap yapmak en mantiklisi degil mi? normalde kasim basi is basi yapmam gerekiyo dogum sonrasi, yapboz misali onu ordan bunu burdan derken nisana kadar evdeyim insallah:))

işte hesaplar hep karışıyor rabbim gönlümüze göre nasip etsin inşlh. ben yol uzak birde cumartesi var ondan çok daha gözümde büyümesi :)

gayseri mood on :) aynen bende hesap kitap yapmaktan bu ara bebişe hiçbirşey almadım :) gerçi onun için hep hesap kitaplar :) daha iyi s.çsın ve rahatça k.ssun diye :)

işte hesaplar hep karışıyor rabbim gönlümüze göre nasip etsin inşlh. ben yol uzak birde cumartesi var ondan çok daha gözümde büyümesi :)
İş değilde sıcak yoruyor insanı bende raporumu aldım .ama 3 gün gidiyorum 37 ye kadar giderim herhalde bugün evdeyim ev gibisi yoook

Canım liste konusunda sıkıntı yok aslında hangi marka daha iyi ondan emin olamıyorum. Deterjandan memnun kaldın mı durulama sorunu vs olmadı dimi?
Once sicak suda actim sonra makinaya döktüm, 30dk 30derece, ben kalinti gormedim. Koku da yoktu. Kurutmaya da mendille attim.
amin amin canim ..

sanci olabilir (20-30 giderken yine 100 e vurdu. com lazimmis gibi ) ..ama moralim tavan . geldim kendime bugun yine rahim agzi aciilmis mimuayenesi var...
Hold the dor, o işi biliyor sen merak etme
Gecmis olsun

Evet onu biliyorum canım önermiyorlar kesinlikle, olursada komple üst bedeni yatırıyorsun dediğin gibi. Yorgan vs de önermiyorlar toglu uyku tulumu kullanın diyorlar

Canım sağlıkla kavuşun yavrunla inşallah hem sana hem bebeğine dua ediyoruz

Ya
Hastaneden çıktım kızlar biraz moreli m bozuldu bebegimin boynuna kordon dolanmış yapilcak bisey yokmuş takip etcez dedi büyüdükçe hareketi kisitlandigi icin açılması zor olurmus insallah duzelir ya
iyi düşün kuzum iyi olsun Allah sifa versin canim.kötü düşünme lutfen Allah sifa versin

Oyy dağlar ooyy doğuma mı gidiyozz harbe miii ahahah Detaylı bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim hanımlar ♥ Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah

Hastaneden çıktım kızlar biraz moreli m bozuldu bebegimin boynuna kordon dolanmış yapilcak bisey yokmuş takip etcez dedi büyüdükçe hareketi kisitlandigi icin açılması zor olurmus insallah duzelir ya
Allah korur inşallah sıkma canını çok oluyormuş kordon dolanması inşallah düzelir hiç bişeycik ler de olmaz.. Doğum anında bile doktorlar kordonu çıkarıyorlar boyundan izlemiştim videoda.. Dua et bebişine çokça

Ne olurmus kordon dolanirsa? Ne anlatti doktor, belki uzulecek bişi değildir
Oyy dağlar ooyy doğuma mı gidiyozz harbe miii ahahah Detaylı bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim hanımlar ♥ Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah
Harbe elbette

Kuzu Rabbim yardımcınız olsun bebeğini korusun sağlıkla kavuştursun sizi inşallah.

Canım sıkma canını çift kat dolanıp takiple normal doğum yapanlar bile var. Kordon dolanması çok sık görülüyormuş üzme kendini normal bir durum herkeste olabilir

Once sicak suda actim sonra makinaya döktüm, 30dk 30derece, ben kalinti gormedim. Koku da yoktu. Kurutmaya da mendille attim.

Hold the dor, o işi biliyor sen merak etme

Gecmis olsun
seker kiz.
korkma cnm. sıkı takiple sorun olmaz insallah.

Kizlar zeytinyagi denicem.göğüs kremi oncesi ama mayista doğum yapan arkadasim.bunu tavsiye etti fiyatida uygun ben aldim ilgilenenler bakabilir yorumlari okudum memnunlar

Inş cnm ins herşey yolunda gider stres yapma iyi duşun güzel olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…