Allah saglik sihhat versin ikinizede canim. Insallah sorunsuz cikisini verir hastanekızlar ağustosu değil temmuzu da bekleyemedik 32 haftada bebegin esi önde diye yoğun kanama nedeniyle acil sezeryana alındım bebeğim kuvezde dua edin hayırlısıyla sağ salim kavuşalım .sizlere de inşallah umarım sağlıklı zamanında doğum nasip olur.
ehehe bi hemseri daha!ay işte sorma öyle bir dert var gerçi ben doğumdan sonra işi bırakacağım için bazen ne yaparlarsa yapsınlar diyorum :) pazartesi başlıyacak inşlh benim raporum ama ay sonuna kadar çalışır paramı alırım :) temmuz 10 a kadar da maaşlar var mecbur kalırım hesaplama ödeme falan. sonrasında da 7 gün yıllık izinde var onuda eklerim temmuz 17-20 gibi çıkarım diye düşünüyorum bakalım. raporum bitince de ertesi gün tazminatlı çıkış hakkımı kullanırım. nasıl kayserili olduğum çok mu belli :)
işte hesaplar hep karışıyor rabbim gönlümüze göre nasip etsin inşlh. ben yol uzak birde cumartesi var ondan çok daha gözümde büyümesi :)bende garadenizliyim :)) aslinda benim 4 hafta yillik iznim var icerde doktor 37 e kadar calisir raporu verdi, 17 haziranda da gelip geri kalan gunleri yillik izinimden dusup 37 haftayi gorecektim ki big boss az daha kal abla gitme deyince hesaplar karisti. yillik izin yerine parasini alcam artik. dogumdan sonra bende donmeyecegim yeter da 2015 ten beri calisiyom baby boy ile evde takilcam birazda
gayseri mood on :) aynen bende hesap kitap yapmaktan bu ara bebişe hiçbirşey almadım :) gerçi onun için hep hesap kitaplar :) daha iyi s.çsın ve rahatça k.ssun diye :)Allah saglik sihhat versin ikinizede canim. Insallah sorunsuz cikisini verir hastane
ehehe bi hemseri daha!
dogru ve stratejik hesap yapmak en mantiklisi degil mi? normalde kasim basi is basi yapmam gerekiyo dogum sonrasi, yapboz misali onu ordan bunu burdan derken nisana kadar evdeyim insallah:))
İş değilde sıcak yoruyor insanı bende raporumu aldım .ama 3 gün gidiyorum 37 ye kadar giderim herhalde bugün evdeyim ev gibisi yoookişte hesaplar hep karışıyor rabbim gönlümüze göre nasip etsin inşlh. ben yol uzak birde cumartesi var ondan çok daha gözümde büyümesi :)
Once sicak suda actim sonra makinaya döktüm, 30dk 30derece, ben kalinti gormedim. Koku da yoktu. Kurutmaya da mendille attim.Canım liste konusunda sıkıntı yok aslında hangi marka daha iyi ondan emin olamıyorum. Deterjandan memnun kaldın mı durulama sorunu vs olmadı dimi?
Hold the dor, o işi biliyor sen merak etmeamin amin canim..
sanci olabilir (20-30 giderken yine 100 e vurdu. com lazimmis gibi) ..ama moralim tavan . geldim kendime bugun yine rahim agzi aciilmis mimuayenesi var...
Gecmis olsunkızlar ağustosu değil temmuzu da bekleyemedik 32 haftada bebegin esi önde diye yoğun kanama nedeniyle acil sezeryana alındım bebeğim kuvezde dua edin hayırlısıyla sağ salim kavuşalım .sizlere de inşallah umarım sağlıklı zamanında doğum nasip olur.
Evet onu biliyorum canım önermiyorlar kesinlikle, olursada komple üst bedeni yatırıyorsun dediğin gibi. Yorgan vs de önermiyorlar toglu uyku tulumu kullanın diyorlarBi de bebişler de yastık kullanımı önerilmşyormuş kullanılacaksa bile çok ince olmalıymış ya da belden itibaren yatırılmalıymış yastığa..Bilemedim ki.. Ya boynu yukarıda kalmamalı o kadar herhalde o yüzdenmiş
kızlar ağustosu değil temmuzu da bekleyemedik 32 haftada bebegin esi önde diye yoğun kanama nedeniyle acil sezeryana alındım bebeğim kuvezde dua edin hayırlısıyla sağ salim kavuşalım .sizlere de inşallah umarım sağlıklı zamanında doğum nasip olur.
iyi düşün kuzum iyi olsun Allah sifa versin canim.kötü düşünme lutfen Allah sifa versinHastaneden çıktım kızlar biraz moreli m bozuldu bebegimin boynuna kordon dolanmış yapilcak bisey yokmuş takip etcez dedi büyüdükçe hareketi kisitlandigi icin açılması zor olurmus insallah duzelir ya
Ateş ölçer Braun Telsiz görüntülü al alacaksan Deterjan Dalan güzel Şampuan,pişik kremi ,bebe yağı mustela (pişik mor desitin de olur )Kendin için 2 takım gecelik sabahlık 1 takım ben yazın giyemem ama evde var.4-5 adet iç çamaşırı 2 adet en az emzirme sütyeni,ped,göğüs kremi lansinoh,terlik,koltuk altı rulon yazın teri hiç sevmem ,diş macunu vs,yastık kılıfı götür ben kullanamam hastaneninkini,emzik kullanacaksan al ,Ben çok sütlü idim ama 2 sezeryanımda da 3 gün sonra geldi sütüm sarılık olmasın diye 1 küçük mama almıştım ,biberonda tabi arada verdim ,emzirdim Alışmadı memeyi aldı en son 32,5 ay emzirdim .Müslin battaniye al mutlaka 2 tane en az olsun ,hastahane cıkışı için ana kucağı götür,bebeğin anı defteri vardı almıştım daha önce gelen yazıyordu Islak mendil,bebek bezi bunları zaten biliyorsun.Kafama kırmızı taç takmıştımAklıma gelen bunlar
Ates olcer henuz almadim biz de kararsiz kaldik.. Telsiz almisken goruntulu al dediler ama onu da almadik daha buyuk ihtimal almicaz
Bebekk deterjani ben uni baby sensitive kullandım.guzeldi. Ama smdi bi tarif ogrendim sanirim biyokimyageranne sayfasinda. Beyaz sabunu rendeleyip eritiyosun legende sicak suyla sonra siseye doldurup kullaniyomussun. Onu yapicam bakalm bu bitince. Granul alanlar da var dalan falan. Onu da eritip makineye koy yoksa makinede erimiyo tortu kaliyor.
Bebek yagi frei öl aldim. Ama hindistan cevizi yagi vb dogal yaglar kullanmayi dusunuyorum ilerleyen zamanda. Pisik kremi bana desitini tavsiye ettiler onu alicam. Sampuan olarak rossmandan babydream ekstra sensitive aldim. Icerigi temiz ve uygun fiyatliydi. 500ml 25tl. Ama babydream med var bi de avrupa alerji sertifikasi var onu da denicem sonra.
Pudra almadim onermiyolar.
Kendim icin avent gogus kalkani lansinoh gogus ucu kremi gogus pedi iki tane emzirme sutyeni 2 tane gecelik lohusa kullan at camasir (bu gözüme cok ince geldi kullanisli olmayabilir) . aldim.
Oyy dağlar ooyy doğuma mı gidiyozz harbe miii ahahahSimran_ ates.olcerr weebaby marka aldim şampuan nurse harveys chicco naturals babyme
. Pişik kremi babyme chicco
losyon chicoo babyme nurse harveys
yag babyme.nurse harveys
ıslak mendil unibaby hipp babyme
deterjan uni babyme dalin sıvı dalin duru granül abc aldim abc ile.yıkadım herseyi
Bunlarin.hepsi hep.küçük boy aldim denicem deneme.yanilma metotu ile dogruyu bulurum
Allah korur inşallah sıkma canını çok oluyormuş kordon dolanması inşallah düzelir hiç bişeycik ler de olmaz.. Doğum anında bile doktorlar kordonu çıkarıyorlar boyundan izlemiştim videoda.. Dua et bebişine çokçaHastaneden çıktım kızlar biraz moreli m bozuldu bebegimin boynuna kordon dolanmış yapilcak bisey yokmuş takip etcez dedi büyüdükçe hareketi kisitlandigi icin açılması zor olurmus insallah duzelir ya
Ne olurmus kordon dolanirsa? Ne anlatti doktor, belki uzulecek bişi değildirHastaneden çıktım kızlar biraz moreli m bozuldu bebegimin boynuna kordon dolanmış yapilcak bisey yokmuş takip etcez dedi büyüdükçe hareketi kisitlandigi icin açılması zor olurmus insallah duzelir ya
Harbe elbetteOyy dağlar ooyy doğuma mı gidiyozz harbe miii ahahahDetaylı bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim hanımlar ♥ Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah
Hastaneden çıktım kızlar biraz moreli m bozuldu bebegimin boynuna kordon dolanmış yapilcak bisey yokmuş takip etcez dedi büyüdükçe hareketi kisitlandigi icin açılması zor olurmus insallah duzelir ya
Canım sıkma canını çift kat dolanıp takiple normal doğum yapanlar bile var. Kordon dolanması çok sık görülüyormuş üzme kendini normal bir durum herkeste olabilirHastaneden çıktım kızlar biraz moreli m bozuldu bebegimin boynuna kordon dolanmış yapilcak bisey yokmuş takip etcez dedi büyüdükçe hareketi kisitlandigi icin açılması zor olurmus insallah duzelir ya
Atıvericez bebeleri öylece yatağın içineEvet onu biliyorum canım önermiyorlar kesinlikle, olursada komple üst bedeni yatırıyorsun dediğin gibi. Yorgan vs de önermiyorlar toglu uyku tulumu kullanın diyorlar
seker kiz.Once sicak suda actim sonra makinaya döktüm, 30dk 30derece, ben kalinti gormedim. Koku da yoktu. Kurutmaya da mendille attim.
Hold the dor, o işi biliyor sen merak etme
Gecmis olsun
korkma cnm. sıkı takiple sorun olmaz insallah.Hastaneden çıktım kızlar biraz moreli m bozuldu bebegimin boynuna kordon dolanmış yapilcak bisey yokmuş takip etcez dedi büyüdükçe hareketi kisitlandigi icin açılması zor olurmus insallah duzelir ya
Inş cnm ins herşey yolunda gider stres yapma iyi duşun güzel olsun cnmHastaneden çıktım kızlar biraz moreli m bozuldu bebegimin boynuna kordon dolanmış yapilcak bisey yokmuş takip etcez dedi büyüdükçe hareketi kisitlandigi icin açılması zor olurmus insallah duzelir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?