2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Oğlumda ne aldıysam bu seferde aynisi ni aldım ben cnm
Şampuan deterjan bebek yagi bunlar dalin
Pişik kremi sudocrem..kendin icin olmasi gereken pijama gecelik camasir ped onjn disinda gogus kremi alirsin tavsiyem lansinoh emzirme esnasinda.temizlemene gerek yok.telsiz aldim.ama bak simdi markayi hatirlamiyorum evde de degilim..ama goruntulu degil benim kisi..ebebekten almistim hediye cekim.vardi 250 lira..bi deneme yaptik suan icin problem.yok gayet iyi gorunuyor markasiji eve gidince yazarım.. ateş ölçer oğlumda almıştım yine onu kullanırım.. markası braun

Kullan at çamaşırlar basit gibi duruyor ama rahat oluyor aslında öyle kullanma aşamasında öyle dandık degil..oglumda kullanmistim bunda da alicam.unutmazsam.insallah

Kullan at çamaşırlar basit gibi duruyor ama rahat oluyor aslında öyle kullanma aşamasında öyle dandık degil..oglumda kullanmistim bunda da alicam.unutmazsam.insallah
Ben de aldim, paketi açmadım henüz. Standart beden olmasi bana sacma geldi, ya olmazsa diye.
Kendi sitesinde kargo ucreti var ama n11 e-bebek magazasinda yok, bir bak derim.

Geçmiş olsun canım...dualarımız seninle hayirlisiyla bir an once kavusursunuz insallah

oh gozun aydin xnm.
sağ dan beklerken soldan tekme yedik..pabucun dama atildi...şaka bi yana allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah vakti zamanında..üzmesin bebisler bizleri
sorma canim.

Canım çok geçmiş olsun inşallah bebeğin sağlıkla çıkar kuvözden Allah yardımcınız olsun

Teşekkür ederim seninde açıklık kontrolün vardı sonuç ne oldu. Grubun ilk bebişi geldi bakalım sırlama nasıl olcak bekleyip göreceğiz
dr bekliyrm cnm.

sanci surelerim uzadi zorluyor. misal 5s ise simdi 10s suruyor bir sanci... yani daha agriliar

Merhaba arkadaşım bu aralar yoğunluk nedeniyle az girebiliyorum. Hamilelik tam gaz devam. Tüm arkadaşların yazdığı ağrılar sızılar aynen bende de var.
Canım sen bakma doktorlara yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bak bir sorun olmayacak inşallah. Az kaldı. Hiç bir şeyin moralini bozmasına izin verme
Sağlıkla kucağına da alacağın günler yakın annesi azıcık sabret 32 problemli bir hafta değil. İnşallah hiç bir sorun olmayacak. Dualarım sizinle.

Hastaneden çıktım kızlar biraz moreli m bozuldu bebegimin boynuna kordon dolanmış yapilcak bisey yokmuş takip etcez dedi büyüdükçe hareketi kisitlandigi icin açılması zor olurmus insallah duzelir ya
Geçmiş olsun hiç canını sıkma takip edilirse hiç bir sorun olmaz. Çok karşılaşılan bir durum bu. Hatta doltorlar bazen biz endişe etmeyelim diye söylemedikleri bile oluyor. Takibi bırakma allah büyük.

Slm kızlar
hAYIRLI CUMALAR
Konrtlden cıktık
Allahım kocamın kopyasıı bi bebe:)
Gecen ay bana donmustü az ama olmuş adamn fotokopisi:)
Aldı hemen arabaya yapıştırdı fotoyu,bi havalar bi seyelr
Cok sukur nomal hersey ,onden gidiyor 2 hafta erken gelebilir dedi.
29 NDA 32.hafta raporu için gitcez ins.

Merhaba kızlar. Bu gün devletteki kontrolüme gittim. Kan idrar vs baktırdım. Sonuçları özeldeki doktora göstereceğim. Bir kaç kez tansiyonum 140/90 civarına yükseldi. Bakalım doktor ne diyecek. Bu arada devlette ne nst ne bişiy. Öyle git gel oluyor. Servise bir çıksam dedim iZin bile vermediler. Odalar kaç kişi durum ne belli değil. Sanırım devletteki takibi bırakacağım.
Bu arada bebek baş aşağı dönmüş. Benim oğlan hiç dönmemişti ya bu ilk olsa belki normal doğurabilirdim.

Masallah masallah gelisimle ilgili asla dogumun tarihini etkilemez diyor doktorum Benim doktor mu tuhaf anlamadim kac gram ayni gunumuz merak ettim

Çok teşekkür ederim canım ♥ gecelik 2 takım yazılmış hep ben 1 gecelik 2 pijama takımı aldım sabahlıklı 1 gecelik yeterli olur dimi?
Telsizi bende görüntülü almam muhtemelen. Eve gittiğinde markayı yazabilirsen çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…