- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Oğlumda ne aldıysam bu seferde aynisi ni aldım ben cnmKızlar trendyol da molfix yenidoğan bez 240 adet 105 lira. Marketlerdeki fiyatlara bakınca bana çok uygun geldi sipariş verdim bugün. Benim gibi hala almamış olanlar bakabilir.
Birde cumartesi günü son eksikler için Eminönüne gidicem ateş ölçer hangi marka aldınız? Telsiz alıcam fakat görüntülü mü alsam diye kararsızım hangisini tavsiye edersiniz?
Bebeğin kıyafetlerini yıkamak için deterjan tavsiyeniz nedir?
Bebeğe şampuan, pişik kremi, pudra, bebe yağı vs hangisini önerirsiniz?
Kendim için almam gerekenler nedir hayati olmazsa olmaz olanlar?
Çook soru sordum farkındayım ama kafam allak bullak bunlarla ilgili napıcamı şaşırmış ve bilmez durumdayım resmen. Yardımınıza tecrübelerinize ihtiyacım var
Kullan at çamaşırlar basit gibi duruyor ama rahat oluyor aslında öyle kullanma aşamasında öyle dandık degil..oglumda kullanmistim bunda da alicam.unutmazsam.insallahAtes olcer henuz almadim biz de kararsiz kaldik.. Telsiz almisken goruntulu al dediler ama onu da almadik daha buyuk ihtimal almicaz
Bebekk deterjani ben uni baby sensitive kullandım.guzeldi. Ama smdi bi tarif ogrendim sanirim biyokimyageranne sayfasinda. Beyaz sabunu rendeleyip eritiyosun legende sicak suyla sonra siseye doldurup kullaniyomussun. Onu yapicam bakalm bu bitince. Granul alanlar da var dalan falan. Onu da eritip makineye koy yoksa makinede erimiyo tortu kaliyor.
Bebek yagi frei öl aldim. Ama hindistan cevizi yagi vb dogal yaglar kullanmayi dusunuyorum ilerleyen zamanda. Pisik kremi bana desitini tavsiye ettiler onu alicam. Sampuan olarak rossmandan babydream ekstra sensitive aldim. Icerigi temiz ve uygun fiyatliydi. 500ml 25tl. Ama babydream med var bi de avrupa alerji sertifikasi var onu da denicem sonra.
Pudra almadim onermiyolar.
Kendim icin avent gogus kalkani lansinoh gogus ucu kremi gogus pedi iki tane emzirme sutyeni 2 tane gecelik lohusa kullan at camasir (bu gözüme cok ince geldi kullanisli olmayabilir) . aldim.
Ben de aldim, paketi açmadım henüz. Standart beden olmasi bana sacma geldi, ya olmazsa diye.Kullan at çamaşırlar basit gibi duruyor ama rahat oluyor aslında öyle kullanma aşamasında öyle dandık degil..oglumda kullanmistim bunda da alicam.unutmazsam.insallah
Geçmiş olsun canım...dualarımız seninle hayirlisiyla bir an once kavusursunuz insallahkızlar ağustosu değil temmuzu da bekleyemedik 32 haftada bebegin esi önde diye yoğun kanama nedeniyle acil sezeryana alındım bebeğim kuvezde dua edin hayırlısıyla sağ salim kavuşalım .sizlere de inşallah umarım sağlıklı zamanında doğum nasip olur.
sağ dan beklerken soldan tekme yedik..pabucun dama atildiah canim. ikinizde saglikli olun insallah. Allahim korusun ikinizi de..
Ben oğlumda watsons dan almıştım.bedenliydiBen de aldim, paketi açmadım henüz. Standart beden olmasi bana sacma geldi, ya olmazsa diye.
Kendi sitesinde kargo ucreti var ama n11 e-bebek magazasinda yok, bir bak derim.
oh gozun aydin xnm.Kızlar doktordan geldik şükür sorun yokmuş herş yolunda dedi gebe okuluna gönderdi kayıt oldum küçük hanım baş gelişmiş bebeğe giden akışta normal dedi temmuzun ilk haftasına randevu al dedi çıktık. Buğün kontrolü olanlar inşallah hayırlı haberlerle dönerler.
sorma canim.sağ dan beklerken soldan tekme yedik..pabucun dama atildi...şaka bi yana allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah vakti zamanında..üzmesin bebisler bizleri
Teşekkür ederim seninde açıklık kontrolün vardı sonuç ne oldu. Grubun ilk bebişi geldi bakalım sırlama nasıl olcak bekleyip göreceğizoh gozun aydin xnm.
sorma canim.
Canım çok geçmiş olsun inşallah bebeğin sağlıkla çıkar kuvözden Allah yardımcınız olsunkızlar ağustosu değil temmuzu da bekleyemedik 32 haftada bebegin esi önde diye yoğun kanama nedeniyle acil sezeryana alındım bebeğim kuvezde dua edin hayırlısıyla sağ salim kavuşalım .sizlere de inşallah umarım sağlıklı zamanında doğum nasip olur.
dr bekliyrm cnm.Teşekkür ederim seninde açıklık kontrolün vardı sonuç ne oldu. Grubun ilk bebişi geldi bakalım sırlama nasıl olcak bekleyip göreceğiz
Merhaba arkadaşım bu aralar yoğunluk nedeniyle az girebiliyorum. Hamilelik tam gaz devam. Tüm arkadaşların yazdığı ağrılar sızılar aynen bende de var.R Rzg14 allah yardımcın olsun canım. tüm güzel dualarımız seninle.
bu arada hep niyetleniyorum ama yazamadan cıkıyorum, iç denetim var fabrikada. yogun ofiste üretimde.
gelmisken bir içimi dokup rahatlamak istiyorum. bugun yerime ben donene kadar bakacak olan hanım geldi görüsmeye. bir tuhaf oldum görüsme sonunda. ne bileyim bir iç huzursuzlugu hissettim. hayırlısı artık.
hem bebegimi, hem isi, hem evi, hem evdeki cocukları dusunmek herbir olasılık icin kafamda senaryo yazmak ve asıl kötüsü her şeyi kontrol edebilecegim yanılgısına kapılmak cok yoruyor beni
lafın kelamı yeni eleman pazartesi ise baslıyor yanımda. ben isi devredene kadar birlikte calısacagız. bu da aynı pc aynı ekrana gun boyu bakacagız demek, bu da bittabi buraya daha az girecegim daha az yazacagım demek...
yarın bebegimle görüşme günü. sabah dr randevum var. ogleyin oglumun okuluna karne törenine. allahtan kızımınki pazartesi.
oyle iste,
bende guzel dualarınıza talibim. uc hafta dr'a gitmemek cok cok iyi geldi bana. tuhafım evet. yapısıklık senaryosu, pervia totalis konusmaları bu konuyu tamamıyla zihnimden cıkartmıstım. hayırlısı artık.
guzel bir aksam dilerim herkese.
ara ara okudum burayı, ama yazamıyorum oyle rahat rahat. hepinize kalp kalp.
sevgiler
peridrol84 nice yıldonumlerine canım esinle hep keyifle insallah.
udg06 ses ver arkadasım ara ara. merak ediyorum? bursa grubu yapalım yahu bir haftasonu bulusması? @greyfurt_ @tutkuu85 @Arwien adını yazamadıklarım tek tek?
Sağlıkla kucağına da alacağın günler yakın annesi azıcık sabret 32 problemli bir hafta değil. İnşallah hiç bir sorun olmayacak. Dualarım sizinle.kızlar ağustosu değil temmuzu da bekleyemedik 32 haftada bebegin esi önde diye yoğun kanama nedeniyle acil sezeryana alındım bebeğim kuvezde dua edin hayırlısıyla sağ salim kavuşalım .sizlere de inşallah umarım sağlıklı zamanında doğum nasip olur.
Geçmiş olsun hiç canını sıkma takip edilirse hiç bir sorun olmaz. Çok karşılaşılan bir durum bu. Hatta doltorlar bazen biz endişe etmeyelim diye söylemedikleri bile oluyor. Takibi bırakma allah büyük.Hastaneden çıktım kızlar biraz moreli m bozuldu bebegimin boynuna kordon dolanmış yapilcak bisey yokmuş takip etcez dedi büyüdükçe hareketi kisitlandigi icin açılması zor olurmus insallah duzelir ya
Masallah masallah gelisimle ilgili asla dogumun tarihini etkilemez diyor doktorum Benim doktor mu tuhaf anlamadimSlm kızlar
hAYIRLI CUMALAR
Konrtlden cıktık
Allahım kocamın kopyasıı bi bebe:)
Gecen ay bana donmustü az ama olmuş adamn fotokopisi:)
Aldı hemen arabaya yapıştırdı fotoyu,bi havalar bi seyelr
Cok sukur nomal hersey ,onden gidiyor 2 hafta erken gelebilir dedi.
29 NDA 32.hafta raporu için gitcez ins.
Çok teşekkür ederim canım ♥ gecelik 2 takım yazılmış hep ben 1 gecelik 2 pijama takımı aldım sabahlıklı 1 gecelik yeterli olur dimi?Oğlumda ne aldıysam bu seferde aynisi ni aldım ben cnm
Şampuan deterjan bebek yagi bunlar dalin
Pişik kremi sudocrem..kendin icin olmasi gereken pijama gecelik camasir ped onjn disinda gogus kremi alirsin tavsiyem lansinoh emzirme esnasinda.temizlemene gerek yok.telsiz aldim.ama bak simdi markayi hatirlamiyorum evde de degilim..ama goruntulu degil benim kisi..ebebekten almistim hediye cekim.vardi 250 lira..bi deneme yaptik suan icin problem.yok gayet iyi gorunuyor markasiji eve gidince yazarım.. ateş ölçer oğlumda almıştım yine onu kullanırım.. markası braun
1750 gr dedi,az kilosu fazla bizimkinin.Masallah masallah gelisimle ilgili asla dogumun tarihini etkilemez diyor doktorum Benim doktor mu tuhaf anlamadimkac gram ayni gunumuz merak ettim
Atıvericez bebeleri öylece yatağın içineyastık yorgan nelerine gerek el kadarlar zaten
Hayırlısı olsun vaktinde gelsin.insallah masallah tekrardan1750 gr dedi,az kilosu fazla bizimkinin.
2 hafta onden gelebilir diyo 2 aydr benim dr da.
Bilemedim.
Saolasın cnm cümlemizin insallahHayırlısı olsun vaktinde gelsin.insallah masallah tekrardan
Bebişlerimiz aynı gidiyor, fakat doktorum asla doğum tarihini değiştirmez diyor gelişim önde veya geri olması1750 gr dedi,az kilosu fazla bizimkinin.
2 hafta onden gelebilir diyo 2 aydr benim dr da.
Bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?