2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Allah yardımcın olsun canım.Evladını sağ salim kucağına alırsın İnşAllah.

Hastaneden çıktım kızlar biraz moreli m bozuldu bebegimin boynuna kordon dolanmış yapilcak bisey yokmuş takip etcez dedi büyüdükçe hareketi kisitlandigi icin açılması zor olurmus insallah duzelir ya
Geçmiş olsun inşallah kendiliğinden düzelir bian önce

Rabbim sağlık şifa versin ikinizede

Sağlıkla inşallah.. Hadi gözün aydın hep güzel haberlerle inşallah

Hadi gözünüz aydın sağlıkla inşallah

Hadi iyi sonuçlar alırsın inşallah.. Tansiyonun da iyidir inşallah sağlıkla

dr bekliyrm cnm.

sanci surelerim uzadi zorluyor. misal 5s ise simdi 10s suruyor bir sanci... yani daha agriliar
Normal dogum sancisindan korkanlar için ibretliksin aslında, kadin kav gündür yasiyor demek ki dayanilmayacak bir acı değil. (Heo iyi tarafindan bakalım)
Goruntulu 500 lira miydi neydi. Ben de kediler var diye başta odasini kapatirim, garaja inerim falan diye istiyordum ama manasiz pahali geldi. Telsizi de kim getirdi tahmin edin onu da almiycam

İpcam takayim dedim, nasilsa bizde elektronik alet bol, onu da hacklerlerse sıkıntı.
Eki Görüntüle 2278796
Bebek deterjanı olarak bundan almaya karar verdim. Baya indirime girmiş. 50 yıkama yapabiliyormuş. İhtiyacı olanlar baksın.
Seveni çok. Suyla biraz açıp fisfisli siseyle leke cikarici da yapiyorlar bunu.

Görümce

Kizlar 37 38. Haftalarda bebek 40 41 ile uyumluysa sezaryenle aliyorlar mi yoksa normal doğum icin bekleniyor mu bilgisi veya tecrübesi olan var mi

İsi birakmasam cok daha kolay olurdu tabi ama yine de çoğu şeyi kabul ederdim.

Ben de yakin arkadaslarima söylüyorum, yapacaksaniz hemen ardimizdan yapin esyalari devredelim, yoksa boku yersiniz diye.
Vala çok iyi oluyor ya zaten Bi süre kullanıyor insan çoğu şeyi elden ele yakınlar kullansa o kadar masrafa gerek kalmaz hadi sponsorun da var

İsi birakmasam cok daha kolay olurdu tabi ama yine de çoğu şeyi kabul ederdim.

Ben de yakin arkadaslarima söylüyorum, yapacaksaniz hemen ardimizdan yapin esyalari devredelim, yoksa boku yersiniz diye.
keşke benim etrafımda olsa, en iyisini yapıyorsun. çalışsan da ilk bebek masrafı çok oluyor. hiçbir şey olmadığı için. bana verseler bende kabul ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…