2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
500 lira mı harbi mi ben o kadar beklemiyordum yahu ben şok bende kedilerden dolayı istiyordum aslında kapıyı kapatırım diye düşündüm ama 500 lira gerçekten gereksiz pahalı.
Ahahahah görümcen tabisiii
Kız şanslısın valla maşallah, bende 5 tane var ama yinede 1 telsiz gelmez

Merhabalar herkese...

İlk bebeğimiz gelmiş @umut baki Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Son 3 4 gündür artık yarım saate düşen kasılmalar nedeniyle doktora gittim bugün. Nst'de sancı çıkmadı, magnezyum verdi doktor sadece. Çok çalışkan bir rahmim var, sürekli antreman yapıyor

Bebeğin kendi ölüçüleri de normal tarihine uyumlu hale gelmiş, sadece kafası 2 hafta ilerde. Koca kafalı kızım benim

sorma yavru bitmeyen sanci yapmislar

keşke benim etrafımda olsa, en iyisini yapıyorsun. çalışsan da ilk bebek masrafı çok oluyor. hiçbir şey olmadığı için. bana verseler bende kabul ederdim.
Vallahi bana da Allah razi olsun anne yani verdi akraba mesela iyi oldu cocugun kuweti vs gogus pompasi o tip seylere para gitse baya uzulurdum

oh masallah canim.

Allah tez zamanda sağlıkla evinize gidebilmenizi nasip etsin şifa versin ins

Vallahi bana da Allah razi olsun anne yani verdi akraba mesela iyi oldu cocugun kuweti vs gogus pompasi o tip seylere para gitse baya uzulurdum
bana anakucağı verecekler ama kıyafet diğer ihtiyaçlar hep sıfırdan alınıyor.
Allah hepimize yardım etsin, topladığın zaman ciddi para oluyor.

Hadi gözün aydın sağlıkla inşallah

Kız senin gorumceyi bnmkilerle tanistirsak mi napsak belki ilham alırlar 3 tane var bayramda yanima geldi kaldılar da bi çorap almadılar ya

Ben de şunu merak ediyorum şekeri çıkan bacılar bebişlerin kilosunda fazlalık var mı şeker olunca bebeler daha kilolu oluyor diye bişeyler okudum doktorlarınız bişey dedi mi gerçi daha kiloyu yeni alacaklar

Arkadaslar ben sunu merak ediyorum sezeryan kacinci haftada yapiliyo normal bi kadinda yani erken dogum riski yok normal surec devam eidyo
ben doktoruma sordum 38 bitince bebegi aliyoruz dedi, 36 yada 37. haftada cati muayenesi yapacak bakalim o zaman karar verecegiz normal mi sezeryan mi diye.

5 tane mi... gel sarilalim gardas bende de 5 tane var nerde cokluk orda ..... ev aldik ev hediyesi gormedik bebek gelcek iki parca kiyafet disinda hicbisey gormedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…