2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben doktoruma sordum 38 bitince bebegi aliyoruz dedi, 36 yada 37. haftada cati muayenesi yapacak bakalim o zaman karar verecegiz normal mi sezeryan mi diye.
Anladim canim Efelihayat yaa neden merak ettim biliyo msnz adam bana dediki bebek makat gelisi pozisyonda suan donebilirde donmeyebulirde diye hani sezeryan olcaksam kacinci haftada olcak bilim diye biraz kendimi hazirlim 37 de ben de cati olcakmisim

bana anakucağı verecekler ama kıyafet diğer ihtiyaçlar hep sıfırdan alınıyor.
Allah hepimize yardım etsin, topladığın zaman ciddi para oluyor.
Ben de kiyagetlerin hepsi sifir Allah yardimcimiz olshn gercekten minik minik hepsi benim kiyafetlerimle ayni fiyat ama bi fark yok

Son.ana.kadar donebiliyorlarmis ya kuzum doktorum.oyle.demisti korkma sen.dusunme

Eki Görüntüle 2278796
Bebek deterjanı olarak bundan almaya karar verdim. Baya indirime girmiş. 50 yıkama yapabiliyormuş. İhtiyacı olanlar baksın.
Çok öneriliyor gerçekten içeriğide çok temizmiş, kullanıp memnun kalmayan yok bende bu ve greenclean arasında gidip geliyordum madem indirimde bunu alayım bende. Saol canım

Kizlar 37 38. Haftalarda bebek 40 41 ile uyumluysa sezaryenle aliyorlar mi yoksa normal doğum icin bekleniyor mu bilgisi veya tecrübesi olan var mi
Beklerler canım sadece doktorum kilosu aşırıya kaçıyorsa(+4.500kg) erkenden olur dedi onun haricinde kendi kendine gelmesi beklenir gelmezse de 41i geçersede zorla getiririz artık dedi

Ya ben de goruntulu alacaktim gel gelelim wifi den dolayi cocuga zararli diye almayin dendi radyasyon cekiyomus bilmiyorum belki sadece sesli alirim

sorma yavru bitmeyen sanci yapmislar
Kız senin gorumceyi bnmkilerle tanistirsak mi napsak belki ilham alırlar 3 tane var bayramda yanima geldi kaldılar da bi çorap almadılar ya

Kimse bizden evlilik ve bebek beklemediği icin biraz da. Hani o kadar uzak insanlardık, geldiğimiz hale bak

R Rzg14 normal dogurursam o gün bana bunlari hatirlat, bak kaç gün cektim vs diye gazla sen beni.

İsi birakmasam cok daha kolay olurdu tabi ama yine de çoğu şeyi kabul ederdim.

Ben de yakin arkadaslarima söylüyorum, yapacaksaniz hemen ardimizdan yapin esyalari devredelim, yoksa boku yersiniz diye.

Olmadi şöyle bi gorumcemiz bee
Ay benm kucuk gorumcem de hamileymiss zaten hemen populerligimi calacakk buyuk olan da 5 6 ay once dogurdu zaten haha

Ya ben de goruntulu alacaktim gel gelelim wifi den dolayi cocuga zararli diye almayin dendi radyasyon cekiyomus bilmiyorum belki sadece sesli alirim
İyi de odada o alet olmasa evde wifi var, evde olmasa havada kac tane wifi ağı var. Bana cok mantikli gelmedi (araştırmadim da ama).

İpcam en iyisi aslinda, sadece hack sorunu var. Yoksa hem daha ucuz hem daha ulasilabilir. Kontrolü kolay. Cekim alani derdi yok.

Ben de şunu merak ediyorum şekeri çıkan bacılar bebişlerin kilosunda fazlalık var mı şeker olunca bebeler daha kilolu oluyor diye bişeyler okudum doktorlarınız bişey dedi mi gerçi daha kiloyu yeni alacaklar

Bende gebelik sekeri cikti canm ama pek dikkat etmedim ona ragmen son kontrolde bebisin suyu da kilosu da normal sekere ragmen suyun artmamis bebek de cok kilo almamis dedi doktor. Bakalim bu kontrol de ne olacak:)

Olmadi şöyle bi gorumcemiz bee
Ay benm kucuk gorumcem de hamileymiss zaten hemen populerligimi calacakk buyuk olan da 5 6 ay once dogurdu zaten haha
O dogurandan kiyafet teklifi de mi gelmedi? Gerçi belki kabul etmezsin bozulursun diye soramamislardir. Bana en basinda bak bende esya var ama istersen alma hepsini sıfır al, istersen içinden seç kendini zorunlu hissetme dedi. Kocam da aynı şekilde. Hepsini sıfır almaya can mi dayanır, masrapa lan masrapa bile aliyosun. Evleneceklere de ulan rende bile sifirdan alinavak derdim hep

Ben de şunu merak ediyorum şekeri çıkan bacılar bebişlerin kilosunda fazlalık var mı şeker olunca bebeler daha kilolu oluyor diye bişeyler okudum doktorlarınız bişey dedi mi gerçi daha kiloyu yeni alacaklar
Bende şeker var canım ama öyle çok yüksek değil sınırı çok az geçiyor. Bebiş bazen 2 bazen 1 hafta önde çıkıyor hep. Diyete başladığımdan beri sanki bebek daha az kilo alıyor gibi geldi. Sanki şekerle şişiriyormuşum gibi çocuğu. Ama doktor bu aylarda diyete devam etmezsen 5kiloyuda geçer şeker hastası bir bebek doğurursun dedi. Yani şekeri olanlar dikkat etmezse malesef şişko doğuyormuş

Beklerler canım sadece doktorum kilosu aşırıya kaçıyorsa(+4.500kg) erkenden olur dedi onun haricinde kendi kendine gelmesi beklenir gelmezse de 41i geçersede zorla getiririz artık dedi
Suni sancılarcaaağ mı yani
Hersey normalse en erken 38 bitince oluyormuş öyle yazmış arkadaşlar
Bekleyelim bakalımm

Bende gebelik sekeri cikti canm ama pek dikkat etmedim ona ragmen son kontrolde bebisin suyu da kilosu da normal sekere ragmen suyun artmamis bebek de cok kilo almamis dedi doktor. Bakalim bu kontrol de ne olacak:)
Ayy iyi ya çok şükür sağlıkla tamamlasınlar bu süreci bebişler inşallah.. Valla ben manyak gibi taktım hiç bi şey yemiyorum yükselir diye

Tatlıdan uzak durabilenleri tebrik ediyorum yaa maşallah hic bir sorun yoksa da yememek lazım da... işte

Evet hep hormonlardan ya inşallah iyi olacaklar biz yediğimize dikkat edelim sorun olmaz inşallah.. Benim haftasıyla uyumluydu en son bakalım pazartesi ne dicek.. Ama görsen hayatımda beslenmedipim kadar sağlıklı besleniyorum hiç beklemezdim kendimden benim gibi bir hamur işi aşığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…