- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Anladim canimben doktoruma sordum 38 bitince bebegi aliyoruz dedi, 36 yada 37. haftada cati muayenesi yapacak bakalim o zaman karar verecegiz normal mi sezeryan mi diye.
Ben de kiyagetlerin hepsi sifir Allah yardimcimiz olshn gercekten minik minik hepsi benim kiyafetlerimle ayni fiyat ama bi fark yokbana anakucağı verecekler ama kıyafet diğer ihtiyaçlar hep sıfırdan alınıyor.
Allah hepimize yardım etsin, topladığın zaman ciddi para oluyor.
Son.ana.kadar donebiliyorlarmis ya kuzum doktorum.oyle.demisti korkma sen.dusunmeAnladim canimEfelihayat yaa neden merak ettim biliyo msnz adam bana dediki bebek makat gelisi pozisyonda suan donebilirde donmeyebulirde diye hani sezeryan olcaksam kacinci haftada olcak bilim diye biraz kendimi hazirlim 37 de ben de cati olcakmisim
Bosver hemen buyuyolar cok iyi olmusİsi birakmasam cok daha kolay olurdu tabi ama yine de çoğu şeyi kabul ederdim.
Ben de yakin arkadaslarima söylüyorum, yapacaksaniz hemen ardimizdan yapin esyalari devredelim, yoksa boku yersiniz diye.
Yaa insallah yine de kendimi hazirlim dedim napim hic dusunmedim yaSon.ana.kadar donebiliyorlarmis ya kuzum doktorum.oyle.demisti korkma sen.dusunme
Çok öneriliyor gerçekten içeriğide çok temizmiş, kullanıp memnun kalmayan yok bende bu ve greenclean arasında gidip geliyordum madem indirimde bunu alayım bende. Saol canımEki Görüntüle 2278796
Bebek deterjanı olarak bundan almaya karar verdim. Baya indirime girmiş. 50 yıkama yapabiliyormuş. İhtiyacı olanlar baksın.
Aman aman golge etmesinler baska ihsan istemezGetirmeyeni içeri almıyor muşumisin şakası tabi canları sağ benden uzak olsunlar
Seninkilerin ikisi de normal dogumdu dimi canimHaha hediyesiz girilmez arkadaşım ısrar etmeyin
Beklerler canım sadece doktorum kilosu aşırıya kaçıyorsa(+4.500kg) erkenden olur dedi onun haricinde kendi kendine gelmesi beklenir gelmezse de 41i geçersede zorla getiririz artık dediKizlar 37 38. Haftalarda bebek 40 41 ile uyumluysa sezaryenle aliyorlar mi yoksa normal doğum icin bekleniyor mu bilgisi veya tecrübesi olan var mi
Ya ben de goruntulu alacaktim gel gelelim wifi den dolayi cocuga zararli diye almayin dendi radyasyon cekiyomus bilmiyorum belki sadece sesli alirimNormal dogum sancisindan korkanlar için ibretliksin aslında, kadin kav gündür yasiyor demek ki dayanilmayacak bir acı değil. (Heo iyi tarafindan bakalım)
Goruntulu 500 lira miydi neydi. Ben de kediler var diye başta odasini kapatirim, garaja inerim falan diye istiyordum ama manasiz pahali geldi. Telsizi de kim getirdi tahmin edinonu da almiycam
İpcam takayim dedim, nasilsa bizde elektronik alet bol, onu da hacklerlerse sıkıntı.
Seveni çok. Suyla biraz açıp fisfisli siseyle leke cikarici da yapiyorlar bunu.
500 lira mı harbi mi ben o kadar beklemiyordum yahu ben şokbende kedilerden dolayı istiyordum aslında kapıyı kapatırım diye düşündüm ama 500 lira gerçekten gereksiz pahalı.
Ahahahah görümcen tabisiii
Kız şanslısın valla maşallah, bende 5 tane var ama yinede 1 telsiz gelmez
sorma yavru bitmeyen sanci yapmislar
Kız senin gorumceyi bnmkilerle tanistirsak mi napsak belki ilham alırlar 3 tane var bayramda yanima geldi kaldılar da bi çorap almadılar ya
İsi birakmasam cok daha kolay olurdu tabi ama yine de çoğu şeyi kabul ederdim.
Ben de yakin arkadaslarima söylüyorum, yapacaksaniz hemen ardimizdan yapin esyalari devredelim, yoksa boku yersiniz diye.
İyi de odada o alet olmasa evde wifi var, evde olmasa havada kac tane wifi ağı var. Bana cok mantikli gelmedi (araştırmadim da ama).Ya ben de goruntulu alacaktim gel gelelim wifi den dolayi cocuga zararli diye almayin dendi radyasyon cekiyomus bilmiyorum belki sadece sesli alirim
Ben de şunu merak ediyorum şekeri çıkan bacılar bebişlerin kilosunda fazlalık var mı şeker olunca bebeler daha kilolu oluyor diye bişeyler okudum doktorlarınız bişey dedi mi gerçi daha kiloyu yeni alacaklar
O dogurandan kiyafet teklifi de mi gelmedi? Gerçi belki kabul etmezsin bozulursun diye soramamislardir. Bana en basinda bak bende esya var ama istersen alma hepsini sıfır al, istersen içinden seç kendini zorunlu hissetme dedi. Kocam da aynı şekilde. Hepsini sıfır almaya can mi dayanır, masrapa lan masrapa bile aliyosun. Evleneceklere de ulan rende bile sifirdan alinavak derdim hepOlmadi şöyle bi gorumcemiz bee
Ay benm kucuk gorumcem de hamileymiss zaten hemen populerligimi calacakkbuyuk olan da 5 6 ay once dogurdu zaten haha
Bende şeker var canım ama öyle çok yüksek değil sınırı çok az geçiyor. Bebiş bazen 2 bazen 1 hafta önde çıkıyor hep. Diyete başladığımdan beri sanki bebek daha az kilo alıyor gibi geldi. Sanki şekerle şişiriyormuşum gibi çocuğu. Ama doktor bu aylarda diyete devam etmezsen 5kiloyuda geçer şeker hastası bir bebek doğurursun dedi. Yani şekeri olanlar dikkat etmezse malesef şişko doğuyormuşBen de şunu merak ediyorum şekeri çıkan bacılar bebişlerin kilosunda fazlalık var mı şeker olunca bebeler daha kilolu oluyor diye bişeyler okudum doktorlarınız bişey dedi mi gerçi daha kiloyu yeni alacaklar
Suni sancılarcaaağ mı yaniBeklerler canım sadece doktorum kilosu aşırıya kaçıyorsa(+4.500kg) erkenden olur dedi onun haricinde kendi kendine gelmesi beklenir gelmezse de 41i geçersede zorla getiririz artık dedi
Ayy iyi ya çok şükür sağlıkla tamamlasınlar bu süreci bebişler inşallah.. Valla ben manyak gibi taktım hiç bi şey yemiyorum yükselir diyeBende gebelik sekeri cikti canm ama pek dikkat etmedim ona ragmen son kontrolde bebisin suyu da kilosu da normal sekere ragmen suyun artmamis bebek de cok kilo almamis dedi doktor. Bakalim bu kontrol de ne olacak:)
Tatlıdan uzak durabilenleri tebrik ediyorum yaa maşallahBende şeker var canım ama öyle çok yüksek değil sınırı çok az geçiyor. Bebiş bazen 2 bazen 1 hafta önde çıkıyor hep. Diyete başladığımdan beri sanki bebek daha az kilo alıyor gibi geldi. Sanki şekerle şişiriyormuşum gibi çocuğu. Ama doktor bu aylarda diyete devam etmezsen 5kiloyuda geçer şeker hastası bir bebek doğurursun dedi. Yani şekeri olanlar dikkat etmezse malesef şişko doğuyormuş
Evet hep hormonlardan ya inşallah iyi olacaklar biz yediğimize dikkat edelim sorun olmaz inşallah.. Benim haftasıyla uyumluydu en son bakalım pazartesi ne dicek.. Ama görsen hayatımda beslenmedipim kadar sağlıklı besleniyorum hiç beklemezdim kendimden benim gibi bir hamur işi aşığıBende şeker var canım ama öyle çok yüksek değil sınırı çok az geçiyor. Bebiş bazen 2 bazen 1 hafta önde çıkıyor hep. Diyete başladığımdan beri sanki bebek daha az kilo alıyor gibi geldi. Sanki şekerle şişiriyormuşum gibi çocuğu. Ama doktor bu aylarda diyete devam etmezsen 5kiloyuda geçer şeker hastası bir bebek doğurursun dedi. Yani şekeri olanlar dikkat etmezse malesef şişko doğuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?