2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tatlıdan uzak durabilenleri tebrik ediyorum yaa maşallah hic bir sorun yoksa da yememek lazım da... işte
Vala ilk hamileliğimde şeker çıkmamıştı neler neler gömdüm ben hep oğlum da şimdi öyle aşırı tatlı düşkünü neettim ben diyorum ama tutabilmek kendini çok zor

Vala ilk hamileliğimde şeker çıkmamıştı neler neler gömdüm ben hep oğlum da şimdi öyle aşırı tatlı düşkünü neettim ben diyorum ama tutabilmek kendini çok zor
Hemde ne zor , yuklemede bi sorun yok dedi doktor ama onceden nende insulin direnci vardi o yuzden dikkat etmem gerekiyor gibi bir psikolojideyim tatli cikolata yemesemde meyveden de uzak duramiyorum ben

Hemde ne zor , yuklemede bi sorun yok dedi doktor ama onceden nende insulin direnci vardi o yuzden dikkat etmem gerekiyor gibi bir psikolojideyim tatli cikolata yemesemde meyveden de uzak duramiyorum ben
Meyve porsiyonuna dikkat et Bi de yoğurt ya da süt tüket ardından o kadar etki etmez şekeri inşallah.. Bize de azcık izin var o da süt ya da yoğurtla.. Yoğurt gibi kız doğuracam yoğurt yemekten

Yaa dogry soyluyosun oste ne bilim tam besigin orda ya biraz iskillendim foyati da cok pahali geldi bi tane ucuz vardi o da cok dandikmis ipcam ne omun nasil bi farki vatmis

Meyve porsiyonuna dikkat et Bi de yoğurt ya da süt tüket ardından o kadar etki etmez şekeri inşallah.. Bize de azcık izin var o da süt ya da yoğurtla.. Yoğurt gibi kız doğuracam yoğurt yemekten
Bu seker olayi hamilelik bitene kadar mi devam edecek ne zor yaa Allah sizr kolaylik wersin insanin cani surekli bisey cekigo

Ay yok ayolll zaten alamanyadalar bana para gonderirlerse daha makbule gecer 100euro atsalar o bile okk hahah zaten ben almam onunkileri amaaaannn

Ayy iyi ya çok şükür sağlıkla tamamlasınlar bu süreci bebişler inşallah.. Valla ben manyak gibi taktım hiç bi şey yemiyorum yükselir diye

Insallah yavrum. Keske bende oyle dikkat etsem ama yapamiyorum tabi eskisi kdr da rahat rahat herseyi yemiyorum. Aman sen basarabiliyosun ne guzel devamm

Kimse bizden evlilik ve bebek beklemediği icin biraz da. Hani o kadar uzak insanlardık, geldiğimiz hale bak

@Rzg14 normal dogurursam o gün bana bunlari hatirlat, bak kaç gün cektim vs diye gazla sen beni.
Aman yavrum maşallah ya Allah bozmasın azıcık imrenmedik değil yaramıza tuz oldun biraz sanırsam

Ah ahh hamilelikten once iyy meyve mi yok istemem diyen ben suan acayip meyve yiyorum ve dikkat etmem lazim cok zorr icim yaniyo yahuu

Ah ahh hamilelikten once iyy meyve mi yok istemem diyen ben suan acayip meyve yiyorum ve dikkat etmem lazim cok zorr icim yaniyo yahuu
Aynen, ben de yemezdim şimdi düşkün oldum.
Sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…