Doğum yapanlar genelde aynı fikirde cnm..anne karninda nasılsa doğduğun da da öyle oluyor diye..benim oglumda hareketlidir ama yaramaz değildir kırıp dökme vurma huyu yoktur..hareketli olmalarida çok normal enerjileri çok yüksek..ama doğdukları anda evet dediğin gibi anne karnındaki gibi oluyor özellikle uyku duzenleri
iki dakika oturdum temizlik arasi, su hale bak. iki dk dur icerde cift kale mac mi yapiyon cocuuum. karindaki yamukluga bakin. hemen ardindan da normallesiyo tekrar.
Seneye topukluuuuu...unut bencegezmeden gezmeye anca giyiyorum artik topuklularimi..cocuk hareketlensin onun peşinde parklarda sokaklar da koşarken zor giyersin topukluyu sen...snekar lar neyine yetmiyor
iki dakika oturdum temizlik arasi, su hale bak. iki dk dur icerde cift kale mac mi yapiyon cocuuum. karindaki yamukluga bakin. hemen ardindan da normallesiyo tekrar.
Seneye topukluuuuu...unut bencegezmeden gezmeye anca giyiyorum artik topuklularimi..cocuk hareketlensin onun peşinde parklarda sokaklar da koşarken zor giyersin topukluyu sen...snekar lar neyine yetmiyor
Ewet dogru soyliyosun hic o acidan bakmadim o zaman eski ayak numarama donmeye raziyim sadece o da bana yeter cunku suan eskilerin cok kotu bi tabiri vardir hic bu gruba uymayan ... Mezari diye o haldeler
kızlar bu çikolatadan almak istiyorum hastaneye nasipse etiketi güzel mi ? hacı şerif kardeşimin nişanı için almıştık çok güzel ve ertesi gün teslim düşünürseniz
kızlar bu çikolatadan almak istiyorum hastaneye nasipse etiketi güzel mi ? hacı şerif kardeşimin nişanı için almıştık çok güzel ve ertesi gün teslim düşünürseniz
Kızlar sabahtan Eminönüne gittim İstanbulda olanlar bilir. Her zamanki gibi çok kalabalıktı allahtan arabayı yakına park ettik çok yürümemiş oldum. Bu pijama ve geceliği aldım. İkisine 100tl verdim. İnternetteki fiyatlar çok yüksek gelmişti başka zaman kullanabileceğim şeyler değiller çünkü. Gayet uyguna aldım. Birde bebişe böyle bir takım aldım. 30tlye, Foto çekilirken çeşit olur diye. İstanbulda olanlarınız varsa gidip almanızı tavsiye ederim