2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlarBuda benden olsun şişko ben ve koca ayaklarım :))))Eki Görüntüle 2279080
cok hos gorunuyosun! yanlis ayaklar hakikaten sis. benimkiler okadar degil yahu, onuda gorcem mi bende acaba

geceleri uyuyacak ozaman bizimki, ay hadi insallah:)))

Haklisin canim yine giyeriz topuklulularimizi seneye biseyimiz kalmadi
Seneye topukluuuuu...unut bencegezmeden gezmeye anca giyiyorum artik topuklularimi..cocuk hareketlensin onun peşinde parklarda sokaklar da koşarken zor giyersin topukluyu sen...snekar lar neyine yetmiyor

Seneye topukluuuuu...unut bencegezmeden gezmeye anca giyiyorum artik topuklularimi..cocuk hareketlensin onun peşinde parklarda sokaklar da koşarken zor giyersin topukluyu sen...snekar lar neyine yetmiyor
Ewet dogru soyliyosun hic o acidan bakmadim o zaman eski ayak numarama donmeye raziyim sadece o da bana yeter cunku suan eskilerin cok kotu bi tabiri vardir hic bu gruba uymayan ... Mezari diye o haldeler

kızlar bu çikolatadan almak istiyorum hastaneye nasipse etiketi güzel mi ? hacı şerif kardeşimin nişanı için almıştık çok güzel ve ertesi gün teslim düşünürseniz

Bizde eşimin kardeşinizin sözü için yaptırmıştık gerçekten memnun kaldık bende ordan hastane odası için yaptırmayı düşünüyorum

Kızlar sabahtan Eminönüne gittim İstanbulda olanlar bilir. Her zamanki gibi çok kalabalıktı allahtan arabayı yakına park ettik çok yürümemiş oldum. Bu pijama ve geceliği aldım. İkisine 100tl verdim. İnternetteki fiyatlar çok yüksek gelmişti başka zaman kullanabileceğim şeyler değiller çünkü. Gayet uyguna aldım. Birde bebişe böyle bir takım aldım. 30tlye, Foto çekilirken çeşit olur diye. İstanbulda olanlarınız varsa gidip almanızı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…