2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evet bitirdik. İki hafta seminer kaldı. Seneye de izinliyiz ilk dönem. Çok hayırlı olsun hepimize çokkk.

Canım yeni okudum çok geçmiş olsun ay iyi ki bir şey olmamış ucuz atlatmışsın allah korusun

Emulatorculere ölüm!
Eski bir oyun bagimlisi olarak senelerdir oynamiyordum, pubg mobile a kociskom baslayip beni de baslatti. Tabi manyak olduğum icin hangi silah ne kadar kuvvetliden girip sesinden tanimaya vs baslayip suyunu cikardim. Hamileligin ilk zamanlari fazla heyecanlaniyorum gibi geldi, baya ara verdim. Simdi de eskisi kadar oynamiyorum. Ama hala bana sorar bisileri

Telefona indir başla sen de, lohusa geceleri buluşuruz
Hesaplamazsam ben ben değilim

Merhaba kızlar
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin.
Aranızda gebeliği sırasında plasenta previa marjinal (plasentanın aşağıda olup bir kısmının rahim ağzında yada rahim ağzına yakın olması) teşhisi konan var mı acaba , -ki inşaallah yoktur hiçbirinizde ve mutlu huzurlu geçirmişsinizdir gebeliğinizi

Dr bunu sorduğum da kilo vermiş olmuyorsunuz o zaman su kaybı oluyo vücutta o yüzden başlangıç kilosunu baz alıyoruz demişti ☺☺
Evet ben tek yudum su icememktn 2 hafta hastanede yatmıştım birde şimdi şükürler olsun 1 lt de olsa iceblyrm.
Ben hala karatay beslenme ile devam ettgmnicin kiloya aşırı taklmyrm doğumdan sonra veririm diyorum ama toplamda 7 kilo alsam yeter diyorum inşallah.
Şuan için +3 kgydm

Bende toplam 1 hafta yatmıştım kabus gibiydi o günler
Şimdi +9 kiloadyım 4. Ayımda kesildi o durum 3 ayda aldım 9 kilo napayım valla yememek daha kötü

Yok valla ben sıkılıyorum hemen hep aynı şeymiş gibi geliyor bir iki denedim oynamayi sevmedim her defasında gel beraber oynayalım deyip duruyor ama yok yapamam bn ben en fazla çiftlik oyunu fln oynarım fazlası aşar beni

bi ara ben fena sarmıştım o çiftliğe allahtan dönüş yaptım hemen

Bende toplam 1 hafta yatmıştım kabus gibiydi o günler
Şimdi +9 kiloadyım 4. Ayımda kesildi o durum 3 ayda aldım 9 kilo napayım valla yememek daha kötü
Canım bulantı k.sma olmasa da keşke kilo almaya raziyim diyorum aslında haklsn.
Biraz aksm serini yürüyüş yapablsen belki iyi olur sana da. Ama abartmmk lazım yürüşü de

Canım bulantı k.sma olmasa da keşke kilo almaya raziyim diyorum aslında haklsn.
Biraz aksm serini yürüyüş yapablsen belki iyi olur sana da. Ama abartmmk lazım yürüşü de
Eşim vardiyalı çalışıyor canım o olmadan da hiç bişey yapmak istemiyorum önümüzdeki hafta gündüzde belki yürürüz akşamları baya bi ağırlaştım gerçi ayaklar kalça fenaa

Çok geçmiş olsun. İnşaallah söylenilen senaryolar olmaz. Bende çok araştırdım günlerdir okumadığım sayfa kalmadı. 5kez rahim anomalisi nedeniyle ameliyat, üstüne 9ay yatarak oğluma sezaryenle kavuştum. Şimdi ikinci gebeliğim ve kısmi olarak plasenta aşağıda. Buna Ameliyatlar ve sezaryen en büyük etkenmiş . Ben de yapışmış olmasından korkuyorum. 23.haftada kanama geçirdim ve halaa az az geliyor. Sürekli uzanmaya çalışıyorum.
Sizin kaçınca haftada teşhis kondu?

selam kızlar çanta olarak neler aldınız fiyatlariyla birlikte gorsel ekleyebilir mi alanlar? Ben kararsızım daha alamadım, fikir alışverişi yapalım hadi
Aliexpressten aldim bunlari bir tane de soktan aldim canim.cok bolmeli olmasına dikkat et termal alani.olursa sahane kraftin bazi modelleri guzel.bakabilirsin

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-16-13-39-39.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2019-06-16-13-39-28.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 38
Annem.dun ayni seyi dedi beni katil evlat yapcakti doğuma azkaldı sanırım.diyerek

Ben de "Bebek sanki vaktinden önce gelecek gibi hissediyorum" dedim, annem, bana da öyle geliyor dedi
Oyy dağlar dağlar, daha doğum yapacağım hastaneye bile karar veremedim

Ben de "Bebek sanki vaktinden önce gelecek gibi hissediyorum" dedim, annem, bana da öyle geliyor dedi
Oyy dağlar dağlar, daha doğum yapacağım hastaneye bile karar veremedim
Banada bayramda aynisini dediler dogum ne zaman dediler 5 ağustos dedim sezaryan olacağı için günü belli yok yok sen temmuz sonu dogurursun dediler hayir guzel bir sey söylediklerini düşünüyorlar birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…