B bebegim-gel çok geçmiş olsun şükür herşey yolundaymış@Rzg14 nasıl oldun son durumu takip etmeye çalıştım sancı araları uzadı mı ?
udg06 ve diğer öğretmen anneler bir yılı daha bitirdik hayirli olsun geçmiş olsun
Efelihayat çok severim Efe ismini ismiyle mutlu huzurlu sağlıklı yaşasın inşallah
@gujan eşin geldi galiba yanina gözün aydın inşallah kaynin daha iyidir
Çoktandır giremedim kızlar kacirdigim bir olay varsa unuttuğum varsa kusura bakmasın
Canım yeni okudum çok geçmiş olsun ay iyi ki bir şey olmamış ucuz atlatmışsın allah korusunKızlar bugünde annemdeydim kapıya oturmaya çıkmıştım merdevinlerden düştüm ya karnımın üstüne nasl canım acıdı acile gittik hemen ultrsnda bakti nst bağladı nst te iki kere kalp atışı düşmüş dedi hemşire tekrar başlattı ama çok şükür sorun yok dedi Allahm sağ salim zamaninda doğurayım ya Rabbim beterinden korusun
Emulatorculere ölüm!Valla kızlar babalar gününden bahsetmişsiniz ben hediye almadım iki gün önce oyuncu koltuğu almak banada babalar günü hediyemi aliyorum fln daha birşey demedim aldı bugün de kendi babalar günü hatırına oldurmedigime şükretsin bnce ayrıca hediye beklemek yerine sabaha dek pubg oynadı yan odada ama adam kulaklıktan sesini kontrol edemiyor bağırıp duruyor uyutmadı beni sabaha dek resmen O yüzden çok sinirliyim ona bugün ztn zar zor uyuyorum saat başı kalkıyorum
Hesaplamazsam ben ben değilimMutlucuk güle güle kullansın.. Çocuk anneye uyum sağlıyor büyüdükçe merak etme. Ben de kafa dinlemeyi severim. Oğlum da bana dadanmaz o kadar. Ama küçükken çok umutlanma ilk iki yıl özellikle yanında olmaya ihtiyaç duyacak. Hep böyle mi olacak ya da azalışsın diye zorlama bence. Geçecek o zamanlar. Ben biraz o hataya düştüm bir iki kez oğlanı babaannesine bırakıp alışsın falan modu yaptığım oldu. Çok gereksizmiş şimdi keşke çocuğu germeseydim zaten büyüdükçe özerkleşiyor. Acemilik işte.
Detayları ince ince düşünen bir yapın var cidden. Ben ilgi ile izliyorum maşallah. eminim çok Harika farklı eğlenceli bir anne olacaksın. Kendini kasma su akıp yolunu bulacak şimdiden bunları hesaplamaya çalışmamalıyız.
❤❤
Yok kuzum.yan birdeAy daha cok erken degil mi yaaa napiciizz -senin bebis de dönmüş müydü basasagi?
Evet ben tek yudum su icememktn 2 hafta hastanede yatmıştım birdeDr bunu sorduğum da kilo vermiş olmuyorsunuz o zaman su kaybı oluyo vücutta o yüzden başlangıç kilosunu baz alıyoruz demişti ☺☺
Verdim kuzumSipariş verdin mi canım sen
Bende toplam 1 hafta yatmıştım kabus gibiydi o günlerEvet ben tek yudum su icememktn 2 hafta hastanede yatmıştım birdeşimdi şükürler olsun 1 lt de olsa iceblyrm.
Ben hala karatay beslenme ile devam ettgmnicin kiloya aşırı taklmyrm doğumdan sonra veririm diyorum ama toplamda 7 kilo alsam yeter diyorum inşallah.
Şuan için +3 kgydm
Verdim kuzum
Yok valla ben sıkılıyorum hemen hep aynı şeymiş gibi geliyor bir iki denedim oynamayi sevmedim her defasında gel beraber oynayalım deyip duruyor ama yok yapamam bn ben en fazla çiftlik oyunu fln oynarım fazlası aşar beniEmulatorculere ölüm!
Eski bir oyun bagimlisi olarak senelerdir oynamiyordum, pubg mobile a kociskom baslayip beni de baslatti. Tabi manyak olduğum icin hangi silah ne kadar kuvvetliden girip sesinden tanimaya vs baslayip suyunu cikardim. Hamileligin ilk zamanlari fazla heyecanlaniyorum gibi geldi, baya ara verdim. Simdi de eskisi kadar oynamiyorum. Ama hala bana sorar bisileri
Telefona indir başla sen de, lohusa geceleri buluşuruz
Hesaplamazsam ben ben değilim
Yok valla ben sıkılıyorum hemen hep aynı şeymiş gibi geliyor bir iki denedim oynamayi sevmedim her defasında gel beraber oynayalım deyip duruyor ama yok yapamam bn ben en fazla çiftlik oyunu fln oynarım fazlası aşar beni
Canım bulantı k.sma olmasa da keşke kilo almaya raziyim diyorum aslında haklsn.Bende toplam 1 hafta yatmıştım kabus gibiydi o günler
Şimdi +9 kiloadyım 4. Ayımda kesildi o durum 3 ayda aldım 9 kilo napayım valla yememek daha kötü
Eşim vardiyalı çalışıyor canım o olmadan da hiç bişey yapmak istemiyorum önümüzdeki hafta gündüzde belki yürürüz akşamları baya bi ağırlaştım gerçi ayaklar kalça fenaaCanım bulantı k.sma olmasa da keşke kilo almaya raziyim diyorum aslında haklsn.
Biraz aksm serini yürüyüş yapablsen belki iyi olur sana da. Ama abartmmk lazım yürüşü de
Çok geçmiş olsun. İnşaallah söylenilen senaryolar olmaz. Bende çok araştırdım günlerdir okumadığım sayfa kalmadı. 5kez rahim anomalisi nedeniyle ameliyat, üstüne 9ay yatarak oğluma sezaryenle kavuştum. Şimdi ikinci gebeliğim ve kısmi olarak plasenta aşağıda. Buna Ameliyatlar ve sezaryen en büyük etkenmiş . Ben de yapışmış olmasından korkuyorum. 23.haftada kanama geçirdim ve halaa az az geliyor. Sürekli uzanmaya çalışıyorum.arkadaslar selamlar,
benim yapısıklık durumu epey sıkıntılıdun koca gunu aglayarak gecirdim, gecede escegizim hasta oldu, cok etkilendik maaile. kvalide geldi yatıya el mecbur, cunku benim escegizime bakacak takatim yoktu dun gece.
rahim ile mesane komsu organlarmıs ve bebegimin plesantası bu ikisinin arasına bile yayılmıs. ne olcude ne kadar hangisine yapısık usg ile soyleyemiyorlar malesef. bir olcude yapısık ama bu ne kadar koca bir soru isareti! bir prof yapacak ameliyatımı. en kotu senaryo uzerinden bir is planı cizdi dun diger drlarla. prof'un demesine göre kesiyi açmadan icerisini gormeden hicbir sey diyemezmis. ongurelen; mesanede kesik olabilir operasyonda, ürolog mudahele eder, bu 15 gun sonda ile dolasmak demek. diger ongorulen; kanama durmaz yapısıklık rahime cok fazlaysa rahim alınır, nokta! (yumurtalıklarım kalacakmıs, bu konuyu iyice arastırıp baska gorus alacagım sanırım) bunun icin 10 kisi ayarlamam gerekiyormus, 5 kisi beyaz kan 5 kisi kırmızı kan icin. isyerlerimizden bulacagız artık.
ameliyata bir genel cerrah bir de urolog girecek bizim kadın dogum ekibi dısında. dun her ikisinede dosyam gitti, randevularım alındı. ekg cekildi bir de anestezi randevusu alındı. surec cok sıkıntılı, tek tesellim emin ellerdeyim, bin milyon sukur. kızımı medikalpark'ta oglumu acıbadem'de dogurdum, her ikisinde bu kadar donanımlı drlar ve ekip ile isler yurumemisti. cok net.
istenmeyen iki durum var, biri kanama digeri kasılma su gelmesi erken dogum ile alakalı her sey. hayırlısı artık.
bebek 1200 gr olmus, ilk kez cok detaylı inceledik. o kadar gerildim ki dun kendime gelebilmem için drlar sanırım biraz iltimas gecmis olabilirler bana:) dogumu hastaneye 29 temmuz yatıs olarak not aldırdı hoca, muhtemelen 1 agustos gibi. tekrar degerlendirelecek bu durum.
oyle iste,
doktum icimi. hakkımda hayırlısı olsun. ptesi isyerine yeni bir eleman baslayacak. bu kadar uzun yazmak icin hemen fırsat yaratamayabilirim. hepinize cok cok sevgiler, lutfen dualarınıza beni de ekleyin e mi? bursa grubu sayet bir bulusma organize ederseniz bir mesaj uzagınızdayım...
bu arada buyuk kızım alanında derece yapmıs (viyola/solfej), cok gururluyum. pazartesi okulunda mini bir toren yapılacak sanırım, oglusum da takdir almıs, insanın gogsu kabarıyor. lakin kuslar gibi kursagımda kaldı. bugun onlara guzel suprizler yapacagım bakalım. cunku kızıma hep okulda derece filan yaparsan sana hediye alırım diyordum, bu kez kacacak bir yerim kalmadı:)
oyle iste,
kuslar bocekler.
Aliexpressten aldim bunlari bir tane de soktan aldim canim.cok bolmeli olmasına dikkat et termal alani.olursa sahane kraftin bazi modelleri guzel.bakabilirsinselam kızlar çanta olarak neler aldınız fiyatlariyla birlikte gorsel ekleyebilir mi alanlar? Ben kararsızım daha alamadım, fikir alışverişi yapalım hadi
Annem.dun ayni seyi dedi beni katil evlat yapcakti doğuma azkaldı sanırım.diyerek
Banada bayramda aynisini dediler dogum ne zaman dediler 5 ağustos dedim sezaryan olacağı için günü belli yok yok sen temmuz sonu dogurursun dediler hayir guzel bir sey söylediklerini düşünüyorlar birdeBen de "Bebek sanki vaktinden önce gelecek gibi hissediyorum" dedim, annem, bana da öyle geliyor dedi
Oyy dağlar dağlar, daha doğum yapacağım hastaneye bile karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?