2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Öğretmenlerin yaz tatiline denk gelen ve fiilen çalışılması halinde doğum sonrası analık izni süresine eklenebilen doğum öncesi beş haftalık (çoğul gebeliklerde yedi haftalık) analık izin süresi, doğum sonrası analık izni süresine ilave edilmeyecektir."denilmektedir.
Bunu okuduktan sonra 32.haftayı belgeleme gerek yok diye algıladım.

2 gün var aramızda bana müdürümde dedi raporunu getir diye doktorda 32. Haftada gel çalışabilir raporu vereceğim dedi ben çalışabilir raporu alacağım ama yaz tatiline geldiğinden 1 haftasi dogum sonrasina eklenecek

Sevgili arkadaşlar fanfinifinfon sonrası 2 3 damla kanamam oldu kasilmam yok bebek hareketli çatı agrım ve kalca kemiği agrim var ama hep var bu kanama normal mi fikri olan var mi kontrolüm haftaya pazartesi

Yaaa kızlar ağla ağla bi hal oldum youtubeda 21 haftalık doğum yaptı kadın o kadar etkilendim ki anlatamam minicikti inşallah yaşar ya
Canım izleme öyle şeyleri ztn psikoloji yerlerde hormonlar tavan ben çok etkileniyorum herşeyden o yüzden izlemiyorum beni etkileyecek üzecek şeyleri

İyi yapmissin canim netice ne oldu

Canım izleme öyle şeyleri ztn psikoloji yerlerde hormonlar tavan ben çok etkileniyorum herşeyden o yüzden izlemiyorum beni etkileyecek üzecek şeyleri
Karşıma çıktı birden merak ettim izledim yaa eşimde etkilendi çok minikti ya allah yardımcısı olsun inşallah aynen hormonlar tavan

Kızlar yüzümde hep sivilce çıktı maske arayışına girdim bunu denedim şimdi salatalığı şekere batırıp yüzünüzde gezdirin 5 dk falan bekletin yıkayın pamuk gibi oluyo

S Serpico19 canım benim de karnım taş gibi sertleşiyor, bebişin hareketleri de çok sert olmaya başladı bazen kasılıyor karnım, bildigin canım yanıyor. Endişeleniyorum ama kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum ki o da rahatlasın.. Yeri daraldı herhalde o yüzden sert hissettiriyor diye düşünüyorum. Çarşamba günü kontrolüm var soracağım doktora canım

Sevgili arkadaşlar fanfinifinfon sonrası 2 3 damla kanamam oldu kasilmam yok bebek hareketli çatı agrım ve kalca kemiği agrim var ama hep var bu kanama normal mi fikri olan var mi kontrolüm haftaya pazartesi
Hiçbir fikrim yok canım, telefonu yok mu doktorun arayıp sorsan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…