Öğretmenlerin yaz tatiline denk gelen ve fiilen çalışılması halinde doğum sonrası analık izni süresine eklenebilen doğum öncesi beş haftalık (çoğul gebeliklerde yedi haftalık) analık izin süresi, doğum sonrası analık izni süresine ilave edilmeyecektir."denilmektedir.
Bunu okuduktan sonra 32.haftayı belgeleme gerek yok diye algıladım.
Çatı ağrısı dedigin bikini bölgesi alti, vajina kemigi diyebileceğimiz yerdeyse o bende de var. Yatakta donerken vs aciyor. Ama öyle düzenli değil. Hareket ederken geliyor.
Öğretmenlerin yaz tatiline denk gelen ve fiilen çalışılması halinde doğum sonrası analık izni süresine eklenebilen doğum öncesi beş haftalık (çoğul gebeliklerde yedi haftalık) analık izin süresi, doğum sonrası analık izni süresine ilave edilmeyecektir."denilmektedir.
Bunu okuduktan sonra 32.haftayı belgeleme gerek yok diye algıladım.
2 gün var aramızda bana müdürümde dedi raporunu getir diye doktorda 32. Haftada gel çalışabilir raporu vereceğim dedi ben çalışabilir raporu alacağım ama yaz tatiline geldiğinden 1 haftasi dogum sonrasina eklenecek
Sevgili arkadaşlar fanfinifinfon sonrası 2 3 damla kanamam oldu kasilmam yok bebek hareketli çatı agrım ve kalca kemiği agrim var ama hep var bu kanama normal mi fikri olan var mi kontrolüm haftaya pazartesi
bugun istanbul alev alevdi... tam deniz havasıydı.. bu yaz deniz goremem ama ekim ayinda antalyaya gidecegiz inş orda denize girerim ... beybi boya da mayo alirim artik
bende eşime suvaride ve kığılıda indirim varmış sana gömlek alayım dedim. gerçi nekadar gömlek bana okadar ütü demek ama olsun dedim.
istemem dedi. ben yinede teklifimi sunmuş oldum bugün akşam kutlarız artık oğluşla.
Kızlar yüzümde hep sivilce çıktı maske arayışına girdim bunu denedim şimdi salatalığı şekere batırıp yüzünüzde gezdirin 5 dk falan bekletin yıkayın pamuk gibi oluyo
SSerpico19
canım benim de karnım taş gibi sertleşiyor, bebişin hareketleri de çok sert olmaya başladı bazen kasılıyor karnım, bildigin canım yanıyor. Endişeleniyorum ama kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum ki o da rahatlasın.. Yeri daraldı herhalde o yüzden sert hissettiriyor diye düşünüyorum. Çarşamba günü kontrolüm var soracağım doktora canım
Kızlar yüzümde hep sivilce çıktı maske arayışına girdim bunu denedim şimdi salatalığı şekere batırıp yüzünüzde gezdirin 5 dk falan bekletin yıkayın pamuk gibi oluyo
Sevgili arkadaşlar fanfinifinfon sonrası 2 3 damla kanamam oldu kasilmam yok bebek hareketli çatı agrım ve kalca kemiği agrim var ama hep var bu kanama normal mi fikri olan var mi kontrolüm haftaya pazartesi
Çatı ağrısı dedigin bikini bölgesi alti, vajina kemigi diyebileceğimiz yerdeyse o bende de var. Yatakta donerken vs aciyor. Ama öyle düzenli değil. Hareket ederken geliyor.
Malesef yok zaten adama 1 damla bile kanamam oldu desem sebebini bulmadan hastaneye yatırıyor baska olmadi eger yine olursa kontrole 1 hafta erken gideceğim