2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ateacherlady enfeksiyon muhtemelen akıntı var mi.normalde
Canim benim zaten 30 haftadir kahverengi akintim var enfeksiyon çıkmıyor en son kist var ondan oluyor dendi ama kırmızı kanama olunca korktum internete baktim erken doğum falan diyor ama cocuk resmen midemde cok yukarda kasilmamda yok sabaha bir daha olursa kanama doktoru ariycam oda kesin yatış diyecek

Ayy erken-doğum değildir korkma.sıkma kendini sabah doktora gorun yatış vermez canim nst sokar en.fazla.sakinles.tatlım.germe kendini

İliski mi zorladı acaba, sen en iyisi yarın kendini gözlemle cnm, tekrar gelirse gidersin doktora. erken gitmiş olursun kontrole hem icin de rahatlamış olur

30. Haftadan sonra o olaydan sonra olabiliyomus ya da vajinal ultrasondan sonra

Sevgili arkadaşlar fanfinifinfon sonrası 2 3 damla kanamam oldu kasilmam yok bebek hareketli çatı agrım ve kalca kemiği agrim var ama hep var bu kanama normal mi fikri olan var mi kontrolüm haftaya pazartesi
Belki içeride kalan kanama alanıdır belki de iliski ile ilgilidir cnm ama kahve leke yi önemsemiyorlar hem zaten hareketler falan da var diyorsun rahat ol bence

Ilişki esnasın da farkında olmadan zorlama olmuştur belki..bu haftalardan sonra dr lar cok-da önermiyor aslında..

Canim normal heraldr benimde öyle oluyor son 2 3 haftadır, dinlenerek gel yollari eğer ozel aracsa mutlaka sık sık mola verin. Yoksa ayak bacak kramplari, karin sertleşmesi oluyor. Demin bende 15 dk.lik yolu gidip geldim eşimle. Karnim yolda yürürken taş kesildi, bu aralar sık oluyor

Bisey dicem @Serpico19 nerelerdesinnnn sennnn Maggiore sende kayipsin insallah sorun yoktur kizlar

Alestaaa
Ben hukuk okuyorum da, finaller için izne geldim.
Bir süredir yoğunluktan hiç bakamadım foruma.
Hepinizi çok öpüyorum, inşallah 5 gün sonra yeniden döneceğim

Teşekkür ederim o zaman artık kocamla ev arkadaşı moduna gireyim bende daha da yapmayiz zaten ikimizde korktuk doktor hic dememişti bana su haftadan sonra yasak falan diye
Azaltirsin ya da canim ya da daha dikkatli olursunuz simdilik dinlen ama korkma cocugun hareketleei nasil olsa devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…