2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sagol canim sukur daha iyiye gitmiş dedi doktor.görmeye gittim ufacık inşallah toparlanır duanız da unutmayın sağ salim kavuşalım tüm iyi niyet ve dua edenlerden de Allah razı olsun.
Oyyy kuzum benim inşallah bi an önce daha da hızlı toparlar da kavuşursunuz birbirinize

sagol canim sukur daha iyiye gitmiş dedi doktor.görmeye gittim ufacık inşallah toparlanır duanız da unutmayın sağ salim kavuşalım tüm iyi niyet ve dua edenlerden de Allah razı olsun.
masallah guclu bebegine canim. sagljkla cikacak evine eminim. sen nasilsin? biraz toparladi mi vucudun?

Okuduklarımdan sonra gerçekten bende bu konuda mütevazı olamıcam 12 saat çalışmasına rağmen kendi sorar bi yerin ağrıyomu masaj yapayımmmı sen eğilme sen getirme ayakkabılarımı bile bağlıyo allah razı olsun bi başlarda alışamadı oda adapte olamadı ama sonra san toparladı canım öküzüm

Bizim daha önce bi kaybımız var birazda zor oldu bekletti bizi şıpa ondan biraz kıymetli daha önceki hamileliğimde hiç böyle davranmamıştı babalık doğunca başlar demişlerdi haklılar

ya Sadece ben mi göğüs altı pişik çekiyorum sarılıp ağlayacağım kimse yok mu bide çözümü olan varsa yazsın yav (ameliyat hariç)

Benmkiler henuz pişik olmadi ama yine de canımı sıkıyor bebek pudrasi ya da yag surebilirsin stick deodorant surenler de var. Ben göğüslerime catlamamasi icin yag surerken altlarina da suruyorum belki ondan pisik olmamistir hala

mAşallah enistem ayri
tatlim biz babymallden almistik ankaradan online.var sanirim sitesi doktor tavsiyeli yatakmis ozellikleri de baya guzel.paylamissin alabilirsin leoncuga
tatlim insallah tez zamanda toplar Allah.sifa güç.saglik versin moral bozma sen.güçlü dur Allahin izniyle gecici.bu.gunleriniz
taze evliiii ❤ sen suss hahahaha masallah
ya Sadece ben mi göğüs altı pişik çekiyorum sarılıp ağlayacağım kimse yok mu bide çözümü olan varsa yazsın yav (ameliyat hariç)
ayyy benim.buyudu diye seviniyorum siz uzuluyorsunuz tatlim pisik kremi pudra losyon kullan ise yariyormus

Büyüsün ona diyecek lafım yok ama yanmasın yakmasın

Sadece yag yazmisim yaaaaa hindistan cevizi yagi pisige iyi geliyor bi arkadasim bebegine kullaniyodu hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…