cekirdek doping kaynağı aslında kışın baslamistim da işe gittigim icin devam etmemistim. simdilik 5 tane yaptim... yapinca cabuk ilerliyor aslinda cok da keyifli.. youtube dan izleyip baslamistim zincir cekmeyi bilen bunu da yapar bence cok kolay yapimi... popcorn battaniye diye geciyor adı. bende oglusuma yapiyorum..
Görümce yok elti var bende 2 tane ikisi çok iyi anlaşırlar, birbirlerinin arkasından konuşup millete biz süperiz imajı verirler ben uzak duruyorum o yüzden 6 aydır görüşmüyorum kafa rahat
Aynen aynen acaba ondan damı oluyor dedim anlayamadım da tam. Ağrıların olmasında normal de şükür bir ağrım sancım yok ama böle olunca acaba onlar mı dedim
Kızlar yolculuktan mı yoksa haftamızdan dolayımı bılmıyorum ama bırden karnım taş gıbı oluyor bır dı kadar oyle hıssedıyorum. Catlayacak gıbı oluyorum hıc boyle olmamıstım normal mı ? 4 saatlık yol bır hafta sonra 10 saatlık yol bır haftadırda gezıyorum aka karnım taş gıbı daha eve gıtmeme bır hafta var ve ankara- agrı arası gıtcem bu kez gelırken cok rahat gelmıstm
Kızlar yolculuktan mı yoksa haftamızdan dolayımı bılmıyorum ama bırden karnım taş gıbı oluyor bır dı kadar oyle hıssedıyorum. Catlayacak gıbı oluyorum hıc boyle olmamıstım normal mı ? 4 saatlık yol bır hafta sonra 10 saatlık yol bır haftadırda gezıyorum aka karnım taş gıbı daha eve gıtmeme bır hafta var ve ankara- agrı arası gıtcem bu kez gelırken cok rahat gelmıstm
Var canım 32. Haftada çalışabilir raporunu alip okula göndereceğim seminerin 2. haftasi oluyor semineride .
Benim daha 30. Hafta seminer bitimine denk geliyor 32.haftam.