2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay çekirdeğini sevsinler ☺ Hadi bakalım görümceler de kimmiş yaparsın sen
Maşallah tez zamanda bitsin inşallah :) keşke benimde elimden gelse böyle şeyler oğluma el emeğim bişeyler yapabilsem ama feci beceriksizim :)
Bu görümceler eltiler oyyyyyyyyy
cekirdek doping kaynağı aslında kışın baslamistim da işe gittigim icin devam etmemistim. simdilik 5 tane yaptim... yapinca cabuk ilerliyor aslinda cok da keyifli.. youtube dan izleyip baslamistim zincir cekmeyi bilen bunu da yapar bence cok kolay yapimi... popcorn battaniye diye geciyor adı. bende oglusuma yapiyorum..

Bu görümceler eltiler oyyyyyyyyy
Görümce yok elti var bende 2 tane ikisi çok iyi anlaşırlar, birbirlerinin arkasından konuşup millete biz süperiz imajı verirler ben uzak duruyorum o yüzden 6 aydır görüşmüyorum kafa rahat

Kızlar yolculuktan mı yoksa haftamızdan dolayımı bılmıyorum ama bırden karnım taş gıbı oluyor bır dı kadar oyle hıssedıyorum. Catlayacak gıbı oluyorum hıc boyle olmamıstım normal mı ? 4 saatlık yol bır hafta sonra 10 saatlık yol bır haftadırda gezıyorum aka karnım taş gıbı daha eve gıtmeme bır hafta var ve ankara- agrı arası gıtcem bu kez gelırken cok rahat gelmıstm

nasil dayansin.vücut normal tabiki dinlen.guzelce insallah rahat gidersin

Amın ınsallah sadece bu sorunum var karnım durup dururken taş gıbı oluyor yalancı kasılmamı bu anlamıyorum ılk hamılelık olunca.
Ayaga kalktigim.an sertlik kasilma.batma basliyor o.kasılma belden.vajina sert bir agri farkli oluyormus anlamamak.mumkun degil

Ben yatarkende sadece karın bolgemde sertlık hıssedıyorum ama ayakta daha cok sertlık oluyor. Insallah normaldır vıcdan azabı cekmem gıdene kadar.
Yatarkenn de oluyor korkma sakin ol senn o kasilma daha farkli Allaha emanetler.korkma.sakin.oll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…