2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Güçlendiklerini nasıl da belli ediyorlar hareketleri daha sert gerçekten.. Siz de kankeyto modundasınız desene.. Az kaldı ya hayırlısıyla

Ohh ne güzel temizliginizi yapıyonuz ben hiçbişi yapamaz oldum ya dün kuşun kafesini temizledim alta dökmüş hep yemini tüyünü oturduğum yerde sildim sehpanın altını en son bir daha cocuk dogurmuycam diye bağırıyordum

Yaa o an öyle oluyor eğilip kalkmak çok zor ama onu ilk çocukda ben de demiştim ahanda 3.

Teşekkür ederim kızlar tekrar olmadi kanama agrım var ama bugün olmadı sonuçta bayagadir vardi inşallah tekrarlamaz artik kocada yaklaşmaz herhalde artik yanıma oda korktu
Durumun nasıl devam etmedi inşallah.. İnsan endişe ediyor ister istemez ama sancı sıvı kasılma yoksa inşallah sorun da yoktur bebişin hareketlerini takip edersin

Saol cnm Şuan beklemedeyim tekrarlarsa aricam. Bende yorgunluktan kasılmalar oluyo diye düşünüyorum ama ishal.devam ederse mutlaka yazicam doktoruma
Geçmiş olsun canım inşallah geçici bir barsak durumudur.. Daha iyi hissetmek için yoğurt ye bol bol kefir Bi de tüketmeye çalış.. Bünye hassas hamilelikte

ya cok tatli oluyorlar.
vallahi cnm sanci 70 iste suan. ama bebek fena hareket ediyor. resmen ozel bolgede yasiyor suan. baya canimi yakiyor. yerlesmeye calisiyor olabilirmjs.
Rabbim kolaylaştırsın.. Biraz daha büyüseydi senin de için rahat ederdi en azından allahın izniyle..

Günaydın gunaydin gunaydin saglikli mutlu gunleriniz olsun
Ve şok şok dengesiz babamiz heran yan cizmezse oglumun artik bir adı olcak sanırım ne kadar aceleye gelse de EFE
Adıyla büyüse hayırlı Salih evlat olsun.. ❤ İsim konusu çetrefilli orta yolu bulana kadar insan çatlıyor vallahi

Kızlar selam, sizlerde de kuyruk sokumu ağrısı oluyor mu ya? Mahvoldum... Yürüyemiyorum resmen. Ayrıca karnım aşağı çekiyor yürürken. Ayakta zor duruyorum.
cati agrilari bunlar normal cnm. ama dayanamayacagin boyuttaysa, kanama eslik ediyrsa dr.na danis mutlaka.
sagsaglim atlatsin ins cnm.

Gecmis olsun canım stres yapma guzel gecicek cabucak iyilesir umarim ❤

Sekizinci ay çok değişik hareketler yapıyorlar değişik bir ay

günaydın ağustos güzelleri,
R Rzg14 tobiğe girince gözlerim seni arıyor, mesajını görünce ohh diyorum daha tutuyor:)
Efelihayat efe ismine bayılırım, birde ata:) çok güzel seçim olmuş minik aslana:)
lekelenmeler ağrılar olmuş ismini sayamadağım diğer arkadaşlar, direnin az kaldı
benim cumartesiden beri sağ ayağım diğerine göre daha şiş ve ağrıyor, tuzlu suda bekletenler vardı, su sıcak mı olacaktı soğuk mu?
dün birde hamile çekimimiz vardı, gelmedi fotolar paylaşacağım sizinle:)
öpüyorum hepinizi, mutlu haftalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…