2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Şükür devam etmedi canım bebekte hareketli olunca aramadim doktoru
cnm kacirdim sanirim gecmis olsun.
guzel gunlerde kullanin cnm

İkramlıkları da babaanneler alıyormuş deseydin sende
Ben de LcW den gecelik aldım.Artık bir de pijama alınca tamamdır. Gecelik eve bebek görmeye geldiklerinde de giyilebilecek türden pamuklu rahat.

Eklentiler

• FC07204C-E791-4AEC-A948-3E7978FBDDAD.webp
    17 KB · Görüntüleme: 47
Nickleri alamadim kizlar pardon

Kanamasi olan arkadas; bir sefeeden bir sey olmaz bence, hareketi de var diyorsun. Devam ederse doktor amca/teyzeye danis derim.

Kocasi ameliyat olacak arkadas; cok gecmis olsun şimdiden.

İkiz kizlarimizin anasi; biz tekiyle egilip kalkarken dusunuyoruz senin halin cok normal.

Afrodit Asya' yi sevmediysen Şahika verelim, annem kiz olursa diye onermisti cocuk sahneye cikacak.

Rüzgar' cim. 10 gun oldu vay bea.

Hele kayınvalidesini mevlut sekeri diye dagitacak arkadas sabah sabah iyi güldürdü.

Bıktım kahvalti yapmaktan. Hayatimda yapmadigim kadar yaptim bu 1 senede. Çok sıkıcı, hic alismamisim. Yemek istemiyorum artık.hamilelik acikmasi bir kampta oldu 2 kere de evde oldu. Onun dışında aç uyanma da yok bende. Bu kadar yaga depolardan yiyodur tabi vucut.

28 ile 32 hafta arası yapıyorlarmış kuzum, sonra her an herşe olabilir diye. birde zaten yeterince şiştik, son aylarda dahada şişmeden aradan çıkardım:)

Çok sıkıldım.

Sabah yavru kediler yatak odamin camindan iceri girmis. Vasisdas açıktı, cam da küçük olunca. Kafamin üstünde hirlamalar vs, 3 bacaklim yine orda sandim meğer işgal edilmisiz
Naftalin ise yaramadi, karabiber koydum bütün camlara yine yok. Hayatimda gördüğüm en arsiz kedi ailesi.

sagsaglim atlatsin ins cnm.

Gecmis olsun canım stres yapma guzel gecicek cabucak iyilesir umarim ❤

Gecmis olsun Allah siga versin canim

Simran_ Allah sifa versin gecmis olsun insallah tez zamanda.toplar

I ikuayko

Hepinize çok çok teşekkür ederim canlar Allah razı olsun iyiki varsınız ♥
Eve dönene kadar çok sık bakamayabilirim buraya. Hepiniz Allaha emanet olun. Hasta olanlara Rabbim şifa versin, kontrolü olanlar da güzel haberlerle dönsün inşallah Seviyorum hepinizi ♥

İkramlıkları da babaanneler alıyormuş deseydin sende
Ben de LcW den gecelik aldım.Artık bir de pijama alınca tamamdır. Gecelik eve bebek görmeye geldiklerinde de giyilebilecek türden pamuklu rahat.
bu gecelikten bende almistim hastane cantama koydum.

Son düzenleme:
Geçen magnet sordum doğum sonrasi dağıtmak için 7.5 tl dedi adedine internetten pleksi olanlara baktim hoşuma giden olmadi sipariş veren var mi uygun fiyatlara baktim bulamadim
Magnet ler bana biraz ziyanlik geliyor.hatta biraz değil tamamen yazık bemceona verilen paraya..herkez tutmuyor çünkü en yakınlar dışında çoğu bi süre sonra çöpe gidiyor başka bisey mi düşünsen acaba..ben oglumda zemzem suyu mevlut şekeri bide sabun dağıtmıştım.. bu da da oda kokusu dağıtıcam allah nasip ederse en azından çöpe gitmeyecek bisey

Bi kaç gündür pembemsi kremsi akıntı bende de var. Dr sordum gel bakalım açılma falan varmı dedi . Ben çok gönüllü olmayınca kasığın da ağrı varsa sıkıntılı olabilir dedi . Benimde kasık ağrım yok gaz sancım var gibi arada .
Hala gelmeye devam ediyor kremsi pıhtı şeklinde.. boşuna gitmek istemiyorum hastaneye napsam bilemedim

Günaydın kızlar, bugün 2 hafta sonra işe başladım ve sabahtan beri ishal karın ağrısı sertleşme... Şimdi servisle hastaneye geçiyorum doktorum gel dedi. Dua edin lütfen ❤❤❤
gecmis olsun canim allah sifa versin, bu aralar cok ishal olan duydum bu grupta ...umarım kötü bisey demez doktorun...

Buda çok güzelmiş hiç aklima gelmemişti açıkçası tohum kalem dağıtacağım yaninda birde saklanan bir sey düşünmüştüm birde oda kokularını araştırayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…