2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim oğlumda vardı vallahi oturamıyordum son ay yan oturuyordum bildiğin

yan düz farketmez öldürüyor resmen

cati agrilari bunlar normal cnm. ama dayanamayacagin boyuttaysa, kanama eslik ediyrsa dr.na danis mutlaka.

sagsaglim atlatsin ins cnm.

çatı ağrısı ne demek oluyor canım? Kanama yok ama neredeyse dayanamayacağım boyuta çıkıyor

Ben de ata istiyordum ama ata bin diye dalga.geçerlermiş esim.psiko zoraki efe de karar kıldık.şükür napim cekim.icin erken degil mi kiz
Zeytinliii buna sukur uzun caba sonunda.cocuk.isim buldu degismezse
afroditi asya bence cok.guzel.isim.nedenn sinmiyor icine

Kizlar bana buz koymakta iyi geldi sisligi iniyo aklinizda bulunsun

Günaydın Ağustos şekerleri
Lekelenme yaşayanlar olmuş, Benim de geçen hafta hafifi pembe akıntım olmuştu. Sonra kesildi çok şükür. Allah korusun kuzularımızı. Hepinize sağlık sıhhat diliyorum. İnşAllah güzel bir hafta olur. Çalışanlara kolay gelsin evdekilere iyi yatışlar☺☺
Ayrıca benim bugün Doğum günüm. dün arkadaşlar arasında bir kutlama hazırlamış eşim. Hediye konusunda fazla beklentiye girmemiştim, çok sevdiğim 2 parfüm arasında kararsız kalmış bana soruyor hangisi diye
Öyle sorunca acıdım o parfüme verilen paraya 600tl civarı. Şimdilik dur bakayım alma daha düşüneyim dedim giysi düşünmüş,, herşeyim var zaten 2 ay kaldı bu kiloda kalmaya israf olur. Araba alsaydı o zaman ihtiyacım görülmüş olurdu

Doğum günün kutlu olsun.canim nice.mutlu saglikli senelere.hersey gönlünce.olsun ❤❤❤

Şimdiden geçmiş olsun canım.. ne kadar kolay da olsa insan ister istemez stres.oluyor ama sonrasında neden bu kadar stres yapmışım.diyor....umarım bi sorun olmadan kolay bi şekilde atlatırsınız..eskisi gibi değil artik hiçbişey daha rahat oluyor

Mutlu yıllar canım.allah sağlıklı bir şekilde ailenle bir ömür gecirmeni nasip etsin inşallah...❤❤❤

Kız anneleriiii isim bulabildinizmi bebişlere? Biz hala bulamadık zaman daraldıkça stres oluyorum inşallah doguma kadar bi isim bulurum
Kolay gibi geliyordu ama isim konusu karar vermesi zor bir süreçmiş. Biz manolya ya da gökçe düşünüyoruz

Koskocamannn gunaydinnnnn..guzel bi gun olsun insallahh cumlemize..bugun bizim de görüş günümüz.15.30 da randevumuz..ilk defa öğlen sonrasına aldım.hep sabah alırdım oglene kadar beklerdik..mübarek devlet hastanesi desem devlette bile o kadar beklenmiyor..sürekli doguma gitmesinden randevular kayıyor hep..bakalım.bizim küçük poyraz bey ne durumda..hayırlı haberler le gelmek.nasip.olsun inşallah.. her dr kontrolünde kalbim çarpa çarpa gidiyorum valla

saol kuzum. ben de oh be eve cikiyruz saglikla diye yazacagum gunu bekliyrm. yoruldum bunaldim
10 gundur tansiyonumu yeni drngeleyebilmisler. verdikleri ilaclarin yan etkisi. 8/4- 9/5 filandi hep. 10/6 oldu diye hemsire sevindi . ben e saf saf bilmeden yatiurm
yan düz farketmez öldürüyor resmen

çatı ağrısı ne demek oluyor canım? Kanama yok ama neredeyse dayanamayacağım boyuta çıkıyor
cnm kuyruk sokumu, kasiklar ve vajina kemigini olusturan yapi cati oluyor. legen kemigimiz yanj.
istersen bi konus doktorunla. icin rahatlasin.
mutli yillarrrr guzel anne
guzel haberlerle gel canim.

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

Gunaydın kızlarr
Annem h.sonu anne yanı anakucaığı almış,
Mevlut icin
Bide fisto battaniye almış ,60 tl vermiş battaniyeye:)
Ev battaniye dolu

Adı batasıca kaynanamda ne dağıtcanz diye soruyor,dilimleyıp seni dağıtcaz dicem en sonunda

Eklentiler

• 0551269_kiz-bebek-anne-yani-ana-kucagi.webp
    16 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…