Benim oğlumda vardı vallahi oturamıyordum son ay yan oturuyordum bildiğin
cati agrilari bunlar normal cnm. ama dayanamayacagin boyuttaysa, kanama eslik ediyrsa dr.na danis mutlaka.
sagsaglim atlatsin ins cnm.
Ben de ata istiyordum ama ata bin diye dalga.geçerlermiş esim.psiko zoraki efe de karar kıldık.şükür napimgünaydın ağustos güzelleri,
R Rzg14 tobiğe girince gözlerim seni arıyor, mesajını görünce ohh diyorum daha tutuyor:)
Efelihayat efe ismine bayılırım, birde ata:) çok güzel seçim olmuş minik aslana:)
lekelenmeler ağrılar olmuş ismini sayamadağım diğer arkadaşlar, direnin az kaldı
benim cumartesiden beri sağ ayağım diğerine göre daha şiş ve ağrıyor, tuzlu suda bekletenler vardı, su sıcak mı olacaktı soğuk mu?
dün birde hamile çekimimiz vardı, gelmedi fotolar paylaşacağım sizinle:)
öpüyorum hepinizi, mutlu haftalar
Gecmis olsun Allah siga versin canimSağol canım Allah razı olsun ♥
Sağol kuzu inşallah yaayok yok bebişe yansıtmam yani inşallah ahahah :)
Kizlar bana buz koymakta iyi geldi sisligi iniyo aklinizda bulunsungünaydın ağustos güzelleri,
R Rzg14 tobiğe girince gözlerim seni arıyor, mesajını görünce ohh diyorum daha tutuyor:)
Efelihayat efe ismine bayılırım, birde ata:) çok güzel seçim olmuş minik aslana:)
lekelenmeler ağrılar olmuş ismini sayamadağım diğer arkadaşlar, direnin az kaldı
benim cumartesiden beri sağ ayağım diğerine göre daha şiş ve ağrıyor, tuzlu suda bekletenler vardı, su sıcak mı olacaktı soğuk mu?
Bize iyi ki onermiyorlar zatenn..valla neyalan diyim yapanlara da saygı duyuyorum..alkış tutasim var onlaraHe onerseler yapacaktik zaten.Bizim içimiz gecti kız
Ben deBize iyi ki onermiyorlar zatenn..valla neyalan diyim yapanlara da saygı duyuyorum..alkış tutasim var onlara
Doğum günün kutlu olsun.canim nice.mutlu saglikli senelere.hersey gönlünce.olsunGünaydın Ağustos şekerleri
Lekelenme yaşayanlar olmuş, Benim de geçen hafta hafifi pembe akıntım olmuştu. Sonra kesildi çok şükür. Allah korusun kuzularımızı. Hepinize sağlık sıhhat diliyorum. İnşAllah güzel bir hafta olur. Çalışanlara kolay gelsin evdekilere iyi yatışlar☺☺
Ayrıca benim bugün Doğum günüm.dün arkadaşlar arasında bir kutlama hazırlamış eşim. Hediye konusunda fazla beklentiye girmemiştim, çok sevdiğim 2 parfüm arasında kararsız kalmış bana soruyor hangisi diye
Öyle sorunca acıdım o parfüme verilen paraya 600tl civarı. Şimdilik dur bakayım alma daha düşüneyim dedimgiysi düşünmüş,, herşeyim var zaten 2 ay kaldı bu kiloda kalmaya israf olur. Araba alsaydı o zaman ihtiyacım görülmüş olurdu
Şimdiden geçmiş olsun canım.. ne kadar kolay da olsa insan ister istemez stres.oluyor ama sonrasında neden bu kadar stres yapmışım.diyor....umarım bi sorun olmadan kolay bi şekilde atlatırsınız..eskisi gibi değil artik hiçbişey daha rahat oluyorGünaydın hanımlar ♥ Yarın eşimin burundan ameliyatı var bugün hastaneye yatışımız yapılacak birazdan çıkıcaz evden. Stresliyim baya ya. Çok şükür çok ciddi bir ameliyat değil ama ameliyat işte insan tedirgin oluyor. Dualarınızı esirgemeyin lütfen. Sağ salim sorunsuz çıkıp gelelim inşallah
Amin canmm çok teşekkürlerDoğum günün kutlu olsun.canim nice.mutlu saglikli senelere.hersey gönlünce.olsun❤❤❤
Mutlu yıllar canım.allah sağlıklı bir şekilde ailenle bir ömür gecirmeni nasip etsin inşallah...Günaydın Ağustos şekerleri
Lekelenme yaşayanlar olmuş, Benim de geçen hafta hafifi pembe akıntım olmuştu. Sonra kesildi çok şükür. Allah korusun kuzularımızı. Hepinize sağlık sıhhat diliyorum. İnşAllah güzel bir hafta olur. Çalışanlara kolay gelsin evdekilere iyi yatışlar☺☺
Ayrıca benim bugün Doğum günüm.dün arkadaşlar arasında bir kutlama hazırlamış eşim. Hediye konusunda fazla beklentiye girmemiştim, çok sevdiğim 2 parfüm arasında kararsız kalmış bana soruyor hangisi diye
Öyle sorunca acıdım o parfüme verilen paraya 600tl civarı. Şimdilik dur bakayım alma daha düşüneyim dedimgiysi düşünmüş,, herşeyim var zaten 2 ay kaldı bu kiloda kalmaya israf olur. Araba alsaydı o zaman ihtiyacım görülmüş olurdu
Kolay gibi geliyordu ama isim konusu karar vermesi zor bir süreçmiş. Biz manolya ya da gökçe düşünüyoruzKız anneleriiii isim bulabildinizmi bebişlere? Biz hala bulamadık zaman daraldıkça stres oluyorum inşallah doguma kadar bi isim bulurum
kizlarmiziz adas olacak insallh tabi benim bi tanesi 4 yasindaBiz zeynep ve zehrada karar kıldık sonunda :) senin bebiş de kız ise Ebrar ismi de çok güzel anlamlı bir isim stres olma cnm daha çok var bulursunuz eminim içinize sinen bir isim
saol kuzum. ben de oh be eve cikiyruz saglikla diye yazacagum gunu bekliyrm. yoruldum bunaldimgünaydın ağustos güzelleri,
cnm kuyruk sokumu, kasiklar ve vajina kemigini olusturan yapi cati oluyor. legen kemigimiz yanj.yan düz farketmez öldürüyor resmen
çatı ağrısı ne demek oluyor canım? Kanama yok ama neredeyse dayanamayacağım boyuta çıkıyor
mutli yillarrrr guzel anneGünaydın Ağustos şekerleri
guzel haberlerle gel canim.Koskocamannn gunaydinnnnn..guzel bi gun olsun insallahh cumlemize..bugun bizim de görüş günümüz.15.30 da randevumuz..ilk defa öğlen sonrasına aldım.hep sabah alırdım oglene kadar beklerdik..mübarek devlet hastanesi desem devlette bile o kadar beklenmiyor..sürekli doguma gitmesinden randevular kayıyor hep..bakalım.bizim küçük poyraz bey ne durumda..hayırlı haberler le gelmek.nasip.olsun inşallah..her dr kontrolünde kalbim çarpa çarpa gidiyorum valla
Şükür devam etmedi canım bebekte hareketli olunca aramadim doktoruDurumun nasıl devam etmedi inşallah.. İnsan endişe ediyor ister istemez ama sancı sıvı kasılma yoksa inşallah sorun da yoktur bebişin hareketlerini takip edersin
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllaraGünaydın Ağustos şekerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?