2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bilemedim ki canım.. benim.hamileligin başlarında iki kere dediğin gibioldu hafif pembemsi akinti..dr la.kalsa onlar sorun yaratmiyor..icim rahat etsin diyorsan bi git istersen

üff ne bileyimm babanem ne o asiye gibi dedi şimdi her asya deyişimde aklıma asiye geliyo

Doğum günün kutlu olsun
ay parfümler çok pahalı kanıma dokunuyo valla yarama tuz değdi şuan

Buda çok güzelmiş hiç aklima gelmemişti açıkçası tohum kalem dağıtacağım yaninda birde saklanan bir sey düşünmüştüm birde oda kokularını araştırayım o zaman
Magnetin tanesine 7.5 vereceğine o daha uyguna gelir..ben 70 tane sise aldım 120 lira verdim..5 litre kokular 50.60 lira falan..(5 litrede yetiyor..)geriye susu kaliyor onlarda poset cantasi kutusu susu ortalama 200 tutuyor..maximum 400 diyelim ortalama toplamina ama en azindan ziyan olup cope gitmeyecek bisey..

Günaydın kızlar, bugün 2 hafta sonra işe başladım ve sabahtan beri ishal karın ağrısı sertleşme... Şimdi servisle hastaneye geçiyorum doktorum gel dedi. Dua edin lütfen ❤❤❤
korkma.cnm. dr.un baksib bi.
dr.a git cnm.

selamlar,

ayrıntılı usg'de cıktı ortaya. 22. hafta civarı olmalı. bende kanama olmadı fakat. size de cok gecmis olsun, saglıkla kucagınıza almanızı diliyorum yavrunuzu.

sevgilerimle.

herkese guzel bir hafta dilerim stop.
guzel mesaj yazanlara cok cok sevgiler stop.
yeni eleman ise basladı stop.
sigara içiyormus stop! o sigaraya cıktıkca bakacagım buraya stop:) bu sigara ne pis ne rezil ne kokulu bir sey stop!
haftasonu bol bol dinlenip baska konular dusundum, ciceklerimle ilgilendim, cocuklarımla vakit gecirdim, hala karne suprizi yapamadım, bugun escegizime babalar gunu icin forma alacagım, escegizim toparladı cok sukur, soranlara sagolun, iyiyiz stop.
asayis berkemal kısaca stop.
tutkuu85 iyi ki dogdun canım.
gecmise donup bakacagım umarım R Rzg14 iyisinizdir, aklıma dusuyorsunuz ana ogul, hep o hastane yatak fotosu ile...
cok cok sevgiler stop!

pembe sekilde devam edoyomru canim

Bilemedim ki canım.. benim.hamileligin başlarında iki kere dediğin gibioldu hafif pembemsi akinti..dr la.kalsa onlar sorun yaratmiyor..icim rahat etsin diyorsan bi git istersen
Aslında rahatım ama biraz da tırsmıyo değilim gittiğim de bişey çıkarsa diye gitmek istemiyorum aslında böyle bişey bilmeden daha iyi sanki

Selam Ağustosun güzel anniş adayları, bende bugün tekrar hastaneye gittim kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum, yatış çıkış olarak gösterildi o evrak bu evrak derken haşatım çıktı, artık çok çabuk yorulmaya başladım bende. Yatış olunca yeni doğum yapanlar, sezeryanden çıkanlar, yenidoğanlar ...Az kaldi şükür bizde yaşayacağız ınsallah o guzel günleri....

Hediyelikler gerçekten çok pahalı ya kızlar magnet olunca atılıyor koku fln olsa onlarda baya pahalı bakalım ne yapçam :S
Canim bizim bi arkadaş anahtarlık sipariş etmişti 2016 da yaptığı doğumda ve hala kullanıyorum . Bence cok maliyetli olmaz bi araştır istersen

Aslında rahatım ama biraz da tırsmıyo değilim gittiğim de bişey çıkarsa diye gitmek istemiyorum aslında böyle bişey bilmeden daha iyi sanki
Canin korkma artik gercekten korkma eger fok kafana takacaksan gene de git bana doktor demisti normalde cagirmiyorum bile ama paniksin diye cagirdim dedi

hımm olabilir bakınayım sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…