2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arada oluyor öyle cnm telaşlanma hemen uyuyordur keyifsizdir gününde değildir vs vs..ben burdayım diyorsa arada endişelenme...benim de günlerdir öyle bakalım bugün dr kontrolü durumlar nasil

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara

Eki Görüntüle 2279523
Benim oğlan bu sabah anne çok yoruluyorsun ver birazda ben yapayım deyince sırtım yere gelmez daha herhalde :) oğlan anneleri darısı size :)
Maşallah çok yakışmış. yerim ben onu. Benim erkek yeğenim var. O da yapıyordu böyle süpürge :) Darısı oğluş olunca başıma.
Bu arada oda yapmaya çalışan anneler olarak direk odayı inceledim :) biz de dolabı böyle kapı yanına koyduk şifonyer var bide. O da ölçülerimiz hemen hemen aynı. nasıl kullanabilirim diye bakıyorum da yatak böyle de olabilir evet :)

Kizlar bana az once kampanya kodu mesaji geldi frei öl' den. Daha once ben bebe yagi catlak yagi falan almistim. Yine indirim varmis haberiniz olsun almak isteyenler kupon kodunu yazdim :)
Frei Öl'de Tüm Ürün ve Setlerde
NET %50 İNDİRİM,
Üstelik Tüm Alışverişlerde KARGO BEDAVA!
Kupon Kodu: MAMAAURA

Haftasonu bebişin mobilyası geldi. Kurdular. Annem yardıma geldi. Sildi bir güzel. Ben zaten eşyaları ütülemiş hazırlamıştım. Yerleştirdik. Amma çok eşyası varmış. Oraya buraya tıkıştırmaktan evde yer kalmamıştı. Hepsi toplandı çok güzel oldu. Tabi kullanım kolaylığına göre şifonyeri yeniden yerleştirmek gerekli. En çok o küveti koymaya yer bulamamıştım. Dolap üstüne koyduk ortalıktan kalktı çok sevindim vallahi. Cumartesi günü kayınvalidem ve kayınpederim odaya bakmaya geldi. Annem de sanki olayları biliyormuş gibi "Denizimizin odasına bakın" diye açtı odanın kapısını aslında hiç bişeyden bahsetmemiştim üzülmesin diye. Ama iyi oldu. Ohhh olsun. Bu arada annemdeki kıvanç hem oda takımını hemde dolabın içindeki tüm kıyafetleri kendi aldığı için utansalar bari. Hiç sanmıyorum ama.
Giderken de annem bazanın altını toplayacak. Hastane çantasına yardım edecek. Sen de gel yarın da oğlunun kıyafet dolabını düzenle dedim. Eğilemiyorum artık aşağıları çok dağıldı dedim. Hamilelik boyunca bi kere bile sormadı yardıma gelmedi. Ona da emrivaki yapıverdim. Ohhhhh çok rahatladım valla. Ütüleri de kakalayacaktım ama olmadı

peridrol84 cok.guzel olmus gule gule saglikla.kullanin
K ktphncanne bence zorlama.sşansını tatlim Allah pismanlik yaşatmasn doktorun.güvenmelisin gecmis olsun Allah sifa versin
I ikuayko tatlim.odaniza bayiliyorum masallah iki dirhem.bir cekirdek keske.sifonda kahve olaymis boyamayi.dusunmuyormusun zırhın gozleri okşuyor
oznur11898519 masallah masallah her eve lazim.hayirli evlat ❤

Efelihayat yok boyamiycam, o yatak 3 yasa kadar diyor ama o kadar uzun süre yatmaz bence. Dolap zaten küçük, bir süre sonra degistirmem gerekir. Sifonyerleri ayirip baska odaya da cikarabilirim diye bu renk aldim. Bir de kahveler daha pahaliydi, pinti kalbim buna izin vermedi
Zırh bu gidisle bana diz battaniyesi olacak

Nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun

Hareketleri takip etmek gerek bu haftalarda artık.. Ama varmış hareket hala tam kesilmemiş galiba.. İçin rahat etsin yine de git görün Doktoruna sen daha iyi bilirsin hareketlerini

Doğum günümü kutlayan kutlamayan, üşenip yazamayan herkesi öpüyorum
@greyfurt_ canım ne yaptın haber var mı?
B Bluemom44 canım senin bebiş iriydi sanırım bebek büyüdükçe kendine zor yer bulur daha az hissedilebilir diyor bir çok yerde. Sen dinlemeye devam et yarın da aynı şekil de olur uzun sürerse gidersin doktora.
Kaldı 8 -9 haftamız direnin kızlar
I ikuayko oda süper olmuş valla. Çok sade bir görüntüsü var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…