Allah korusun ya inşallah düzelir vaktinde sağlıkla gelir bebiş..Nst de sancı çıktı doktor yatırmak istiyo ama ben istemiyorum. Şimdi serum takilicak ve fitil sonra tekrar nst duruma göre doktor karar vericek...
Kızlar bebek sabahtan beri çok az haraket etti. Çok cılız bir şekilde vurdu 2kez. Konuşuyorum tatlı yedim haraket ediyorum yatıyorum yok. Hiçbir zaman böyle olmadı. Doktora gitsemmi eşim gidelim hemen diyor. Dün akrabaların içindeydim hep, nazar mı deydi acaba eve gelincede yerler ıslakmış ayağım kaydı kapıya zor tutundum karnım çok sarsıldıAllah korusun kalbi yavaşlamış olabilir mi
Ben de dolabi ayni sekilde koymustum, acmak için önüne gecmek kullanissiz oldu, şöyle yaptim (bitmiş hali değil)
Eki Görüntüle 2279534
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın..Haftasonu bebişin mobilyası geldi. Kurdular. Annem yardıma geldi. Sildi bir güzel. Ben zaten eşyaları ütülemiş hazırlamıştım. Yerleştirdik. Amma çok eşyası varmış. Oraya buraya tıkıştırmaktan evde yer kalmamıştı. Hepsi toplandı çok güzel oldu. Tabi kullanım kolaylığına göre şifonyeri yeniden yerleştirmek gerekli. En çok o küveti koymaya yer bulamamıştım. Dolap üstüne koyduk ortalıktan kalktı çok sevindim vallahi. Cumartesi günü kayınvalidem ve kayınpederim odaya bakmaya geldi. Annem de sanki olayları biliyormuş gibi "Denizimizin odasına bakın" diye açtı odanın kapısınıaslında hiç bişeyden bahsetmemiştim üzülmesin diye. Ama iyi oldu. Ohhh olsun. Bu arada annemdeki kıvanç hem oda takımını hemde dolabın içindeki tüm kıyafetleri kendi aldığı için utansalar bari. Hiç sanmıyorum ama.
Giderken de annem bazanın altını toplayacak. Hastane çantasına yardım edecek. Sen de gel yarın da oğlunun kıyafet dolabını düzenle dedim. Eğilemiyorum artık aşağıları çok dağıldı dedim. Hamilelik boyunca bi kere bile sormadı yardıma gelmedi. Ona da emrivaki yapıverdim. Ohhhhh çok rahatladım valla. Ütüleri de kakalayacaktım ama olmadı
Gözünaydın canm. Az kilo almışsın ne güzel işte. Bebek gelişsin de sen kendini boşverBen de kontrole gittim bugün boyu suyu kilosu iyi dedi doktorum.. Haftasıyla uyumlu gayet iyi dedi bu ay 1 kilo almışım hatta 700 gr iştahım iyice kaçtı bu istediğimi yiyememe durumu yüzündenama kan uyuşmazlığı iğnesi yapmadı yine anlamadım bişey
Aynen canım çok şükür klima var işte masa başındayım yoksa dışarda olsam çalışılmazBen aldım geçen gün rapor verir canım çalışmaya devam ama sıcakta çok zor
Bebek haraketlerını cok sey etkılıyor ben oturdum sureklı bu gunlerde haraket azaldı yatıp sakın kalınca haraketlerım duzeldı. Karın sertlıgım oluyordu oturmaktan ve stresten oluyor buyuk ıhtımal sen stres yaptn ondan azalmıstı haraket etmedı dıye stresı bırak o haraket etmeye başlar. Gecmıs olsun rabbım koruyor onları merak etmeKızlar bebek sabahtan beri çok az haraket etti. Çok cılız bir şekilde vurdu 2kez. Konuşuyorum tatlı yedim haraket ediyorum yatıyorum yok. Hiçbir zaman böyle olmadı. Doktora gitsemmi eşim gidelim hemen diyor. Dün akrabaların içindeydim hep, nazar mı deydi acaba eve gelincede yerler ıslakmış ayağım kaydı kapıya zor tutundum karnım çok sarsıldıAllah korusun kalbi yavaşlamış olabilir mi
Valla o azıcık yemeyle de alıyorlarmış demek ki kiloGözünaydın canm. Az kilo almışsın ne güzel işte. Bebek gelişsin de sen kendini boşverDoğumdan sonra yersin artık
takma kafana ben hafta da bir alıyorum o kiloyu:)Ben de kontrole gittim bugün boyu suyu kilosu iyi dedi doktorum.. Haftasıyla uyumlu gayet iyi dedi bu ay 1 kilo almışım hatta 700 gr iştahım iyice kaçtı bu istediğimi yiyememe durumu yüzündenama kan uyuşmazlığı iğnesi yapmadı yine anlamadım bişey
Yok ya ben kiloyu takmıyorum şeker yüzünden gönlümce yiyemiyorum ona yanıyorumtakma kafana ben hafta da bir alıyorum o kiloyu:)
he o zor işYok ya ben kiloyu takmıyorum şeker yüzünden gönlümce yiyemiyorum ona yanıyorum
iyi olmaniza svindim cnm.herkese guzel bir hafta dilerim stop.
guzel mesaj yazanlara cok cok sevgiler stop.
yeni eleman ise basladı stop.
sigara içiyormus stop! o sigaraya cıktıkca bakacagım buraya stop:) bu sigara ne pis ne rezil ne kokulu bir sey stop!
haftasonu bol bol dinlenip baska konular dusundum, ciceklerimle ilgilendim, cocuklarımla vakit gecirdim, hala karne suprizi yapamadım, bugun escegizime babalar gunu icin forma alacagım, escegizim toparladı cok sukur, soranlara sagolun, iyiyiz stop.
asayis berkemal kısaca stop.
tutkuu85 iyi ki dogdun canım.
gecmise donup bakacagım umarım R Rzg14 iyisinizdir, aklıma dusuyorsunuz ana ogul, hep o hastane yatak fotosu ile...
cok cok sevgiler stop!
panik yapma cnm. ama artik haftalarimiz ilerliyor. bana burda dr.larin her geldiklerinde sorduklari soru "kanama var mi su geldi mi"...o yuzden gorunmek de fayda var. pembe dedigin taze kanamadan kaynaklanir.
Harika yarin benim de rapor günüm. Bu günlere de geldik şükür.Kızlar günaydınRabbim hastalarımıza acil şifalar versin. Yarın sabahtan kontrolümüz var özledim çooook 38 gün oldu çalışabilir raporu alcam nasipse verirse son 1 ay işte
sancilae agrilar serum ilac vs yuvarlanip gidiyrm.cnm,)
masallah ona.Eki Görüntüle 2279523
Benim oğlan bu sabah anne çok yoruluyorsun ver birazda ben yapayım deyincesırtım yere gelmez daha herhalde :) oğlan anneleri darısı size :)
haydaaaa.durun durdugunuz yer de yahu. nedir bu acele. gecmis olsun cnm. takildigin yerde sor ben cevaplarimNst de sancı çıktı doktor yatırmak istiyo ama ben istemiyorum. Şimdi serum takilicak ve fitil sonra tekrar nst duruma göre doktor karar vericek...
cok guzelmis cnm.
iyiki dogdun canim! yanliz soylemeden gecemiicem; neden kendinden odun veriyosun ki, dogumgunun iste, alsin bisiicikler olmaz. nekadar ozel oldugumuzu hafife almayalim. fedakarlik yapan taraf olmayalim. kocan almak istiyosa alsin. alistirmayin kocalari boyle.Günaydın Ağustos şekerleri
Lekelenme yaşayanlar olmuş, Benim de geçen hafta hafifi pembe akıntım olmuştu. Sonra kesildi çok şükür. Allah korusun kuzularımızı. Hepinize sağlık sıhhat diliyorum. İnşAllah güzel bir hafta olur. Çalışanlara kolay gelsin evdekilere iyi yatışlar☺☺
Ayrıca benim bugün Doğum günüm.dün arkadaşlar arasında bir kutlama hazırlamış eşim. Hediye konusunda fazla beklentiye girmemiştim, çok sevdiğim 2 parfüm arasında kararsız kalmış bana soruyor hangisi diye
Öyle sorunca acıdım o parfüme verilen paraya 600tl civarı. Şimdilik dur bakayım alma daha düşüneyim dedimgiysi düşünmüş,, herşeyim var zaten 2 ay kaldı bu kiloda kalmaya israf olur. Araba alsaydı o zaman ihtiyacım görülmüş olurdu
cumartesi bende cok az hissettim ama iki dakika yerimde durmadigimdandi o:)Kızlar bebek sabahtan beri çok az haraket etti. Çok cılız bir şekilde vurdu 2kez. Konuşuyorum tatlı yedim haraket ediyorum yatıyorum yok. Hiçbir zaman böyle olmadı. Doktora gitsemmi eşim gidelim hemen diyor. Dün akrabaların içindeydim hep, nazar mı deydi acaba eve gelincede yerler ıslakmış ayağım kaydı kapıya zor tutundum karnım çok sarsıldıAllah korusun kalbi yavaşlamış olabilir mi
dun aldim bi ananas, henuz firsat olmadi yemeye:) ama yiyecegim. doktorum zarari yok dedi, guveniyorum kadina. ayrica kuskonmaz i da soyledi, onuda aldim. hic hic sevmem. ilk kez pisirecegim. suda haslayip, uzerine yogurt sarimsakli bide salca, biseye benzer insallah haha..elaide doktor sana ananas yiyebilirsin demişti, yedin mi?
riskli diyolar, bazı doktor öneriyor bazısı önermiyor. kafalar karışık.
Benim 3 düşükten sonrA 40 yaşımda sürpriz hamile kalınca benim koca aman bir şey olur da bir şansımız daha olmaz diye herhalde ne yaparsam yapayım bana yanaşacak gibi durmuyor. Kankim oldu kendisi. Daha bunun Doğumu var kırkı var. OhoooBize iyi ki onermiyorlar zatenn..valla neyalan diyim yapanlara da saygı duyuyorum..alkış tutasim var onlara
oh masallah gozun aydin cnm.Ben de kontrole gittim bugün boyu suyu kilosu iyi dedi doktorum.. Haftasıyla uyumlu gayet iyi dedi bu ay 1 kilo almışım hatta 700 gr iştahım iyice kaçtı bu istediğimi yiyememe durumu yüzündenama kan uyuşmazlığı iğnesi yapmadı yine anlamadım bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?