2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok sevindim canım iyiymiş minnoş yaa çok şükür

Hepinize çok teşekkür ederim. Dualarınız için Allah razı olsun ❤
Doktor yatış verdi düzenli sancı çıktı. Yarına çıkarıcak inşallah doktor.
R Rzg14 sancilar 40 küsür ama düzenli olduğu için doktor ishal sancısı tetikler bi anda doğuma gideriz kontrol altında tutmamız lazım dedi.
Bnm içim rahat Allah biliyo korkmuyorum bende düzelicek inşallah yani Allahın izniyle. Bi değişiklik olursa yazarım size. Ben öyle aman aman bi sancı hissetmiyorum bu arada.

Allah buyuk canim. Sen rahatsan en onemlisi o canini hic skma. Temmuza gelmeden yavas yavas basladi bu grup biraz aceleci bu yeni nesil sanirim. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Artik bebislerimiz yasam sinirini gectiler cok şükür. O yuzden stres yapmamak en guzeli

Çok geçmiş olsun canım, inşallah inandığın gibi olur dualarımız sizinle.

canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senerin ve herşey gönlünce olsun .
müge anlıyı sendemi izliyorsun hiç kaçırmam. sezon finaline giricek ne yapıcam bilmiyorum.

Ne kadad kalican canim hastanede cok gecmis olsun

Gözetim altında olman daha iyi için rahat olur.. Allah sağlık sıhhat versin inşallah vakitlice gelsin bebişler Allaha emanetler elimizden gelen bolca dua inşallah

kızlar sizdede oluyormu benim kız ayağını galiba sürtüyor biryerden biryere gözle görünür şekilde. geriniyor içerde birde. canımı acıtıyor ama hoşuma gidiyor
Yapıyorlar neler neler hem de son ayda hele dizlerini dirseklerini sürüyorlar var ya nasıl anlıyor insan çok o güzel o duygu ya doğumlar dan sonra en çok bebeğin karnımdaki hareketlerini özlüyorum

sevindim cnm. duzenli olmasa 40 ile bekletmez dedigin gibi.
bendeki duzenli 100-90-80....idi.bir de 5dkkaya dusmusti..hatta 1 seferinde 2dkka idi.
simdi sukur duzenli hali bozulmus ama hala 70-80-100.

doktorumu değiştirmeyi planlıyorum hemde bu haftadan sonra adama bi türlü kanım kaynamadı , yani ilgisiz herşeyi ben soruyorum ediyorum odasından içeri giriyorum ben nasılsınız hocam diyorum birde hastanedekiler çalışanlardan falan duydum hepsi sezeryan taraftarıymış bir tane doktor hariç o doktora geçmeyi planlıyorum. Hemde odaları yan yanaymış offoff

Ayni hastahanede baska doktora geciceksin o zaman üzüldüm hayırlısı zararin.neresinden donsen kârdır tatlim.birde öyle bak olaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…