2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ısırgan iömeyin diyor google amca:)
kuşkonmaz bende sevmem, ama bakayım pazara yoğurtlu gideri olur belki
sağol canım, başka tavsiyelere açığımm, öğrenirsen yaz bana daha 2 hafta çalışacağım, ayaklarımın derisi gerilmekten acıyor

Geçmiş olsun canım. belki uyuyordur bi bekle bakalım geceye kadar ne kadar hareket edecek hemen kötü düşünmeyelim. Hem onlar anne karnında çok korunaklı

tamam isirgan otunu eledik ozaman

Ofiste bu kurtaricim var. cingene gibi terlikle geldim bugun havalar cok sicak nerdeyse ciplak ayakla gezecem ofiste. flipflopa gecerim bu gidisle valla

40 ciktiktan dan sonra yeni gelin oluruz fena mi iste

Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara ailenle bebisinle

Kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için Akşama kadar beklemek istemedi eşim işten çıkıp geldi. Kendi hastanemiz acil gitmemize ve kontrol zamanımız dolmadığı halde bizi almadı. Gittiğim bir tıp merkezi vardı orasıda ntsye alırız ama doktorla görüşemezsimiz dediler. Biz kaldık ortada. Evime 2dk uzaklıkta açılan Birinci Hastanesine gittim hemen alıp ilgilendiler saolsunlar. Hiçbir sıkıntı gözükmüyor bebekte suyuna kalbine kordon akışına baktı. İçerde haraket ediyor sürekli durmuyor ama ben hissetmiyormuşum. 2kilo 44cm olmuş 32 haftalık gösteriyor. Çok şükür herşey yolunda

tamam isirgan otunu eledik ozaman

Eki Görüntüle 2279586

Ofiste bu kurtaricim var. cingene gibi terlikle geldim bugun havalar cok sicak nerdeyse ciplak ayakla gezecem ofiste. flipflopa gecerim bu gidisle valla

Yine tüm köylülüğümle tarzımı konuşturmuşum sbskvbks. Şu koliyi zor buldum.

o
oh cok sevindim

elaide Kuşkonmaz ne işe yarıyormuş?
Ben çok severim tam da zamanı şu an.
Haşlanınca güzel olmuyor ama.
Ben tuz, zeytinyağı, parmesan ile harmanlayıp 7-8 dk fırına atıyorum. Bazen sarımsak da koyuyorum o da güzel oluyor.

çalışabilir raporunu 32 ye girdigin gun aliyorsun ve 32 ye girdigin gun işe gitmemen lazim cunku o gun raporun baslamis oluyor. diyelim 37 e kadar calismak istedin doktorun da ok dedi ve raporunu verdi.fakat sen rahatsiz oldun işe gitmek istemedin ya haftanin ortasi olan 36+3 te isi birakirsan 3 gun bosuna gitmis olursun haftana girmeden birakman lazim yani 35+6 senin son is gunun olmali yada 34+6 gibi ...sezeryan da degisen bisey yok kullanmadigin izinler dogum sonrasina devir eder toplamda 16 hafta iznin oluyor.

Hanımlar merhabalar. Şimdi doktordan geldim. 32+0 haftalik gebeyim..Doktor kilosu için 2300 dedi. Bize iri geldi. Doktor da iyi sadece. Çok yoğundu iri vs soramadım. Sizinkiler nasıldi?
masallah! ne guzel tombul tombul! biz 31+0 da doktordaydik, 1750 ve 42 cm, tam ortalamaydik yani:) doktor sorun yok dediyse yoktur?
tarifin enteresanmis, deniicem unutmazsam parmesani almayi!
odem attiriyormus!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…