2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar anca yazabildim.. vajinadan baktı Dr. önce açılma varmı diye bir güzel parmağını soktu sonrada o çubuk gibi şeyle baktı. Herşey gayet yolunda hiç bir sıkıntı yokmuş açılma erken doğum riski yok dedi. Suyunda gayet güzel dedi.
Mantar ve enfeksiyon varmış. Fitil ve bi ilaç verdi 3 günde bir fitili kullanıcam. Sirkeli suyla taharet alabilirsin dedi.
Sorun yokmuş yani kızlar olsun en azından içimiz rahatladı

En çok da şaşırdığım şey bebişim 2300 gr olmuş. Dr ne yedin bu kadar maşşalh kilosu çok iyi dedi valla ben nasıl doğurucam onu ya dedim gülüştük

Masallah cok.sevindim Allah daha iyi etsin

MaŞallah masallah ❤ prensesee

Bende görüş gününden geldim sonunda...bizim minik poyraz bey gerçek ten de minik olacak sanırım 30+4 de 1370 gr 40 cm dedi dr..Rüzgâr gibi iri bi bebek olmaz ama haftasıyla uyumlu sayılır dedi...sağlık yönünden bi problem yok.ama havalar çok sıcak ödeme karsilik bu satten sonra tuzu hayatimizdan çıkarıyoruz sıfır tuz tüketimi dedi..senin tansiyon hastalarından daha da dikkatli olman gerek günde 2 tane maden suyu içeceksin onun yerine dedi.. fastfod ve disaridan yemek yemek yok dedi..ki ben cikinca yemek yemeye gittim..bi dahaki kontrol bir ay sonra sabah saatlerin de tok gel nst başlıyoruz artik dedi..birde gitmeden önce bir kaç tahlil verdi onları yaptıracakmışım.saglik ocaginda

@
çok geçmiş olsun canım. Zamanında ve sağlıkla gelsin bebişin.

Ohh ohh masallah cnm.iyi ki gitmişsin icin rahat etmis oldu..❤❤

Geçmiş olsun canım iyi ki gitmişsin bak enfeksiyon da zararlı çok.. Bebişe de maşallah

ohhhhh masallah

yerim o minik adami

iyi canim sevindim acilma olmamasima gecmis olsun

Çok şükür cnm ilaçlar iyi gelicektir inşallah.
Bebisinede maşallah çok iyi kilosu 4 kiloyu geçer gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…