Cute2019 Miray duru ipek umay beril ışıl maya seçil gülce birce defne elvin bilun azra feray gökçe ilke melis oya derin deren buket özde ece ırmak yağmur doğa gaye çiçek
Kesinlikle öyle o zaman Allah yardimciniz olsun canimEfelihayat cım bu isimlerin bi kacını düşündüm ama karar verme kısmı zor canım
değilmi bende öyle düşünüyorum canım ama moral bozucu işteAyni hastahanede baska doktora geciceksin o zaman üzüldümhayırlısı zararin.neresinden donsen kârdır tatlim.birde öyle bak olaya
Masallah cok.sevindim Allah daha iyi etsinKızlar anca yazabildim.. vajinadan baktı Dr. önce açılma varmı diye bir güzel parmağını soktusonrada o çubuk gibi şeyle baktı. Herşey gayet yolunda hiç bir sıkıntı yokmuş açılma erken doğum riski yok dedi. Suyunda gayet güzel dedi.
Mantar ve enfeksiyon varmış. Fitil ve bi ilaç verdi 3 günde bir fitili kullanıcam. Sirkeli suyla taharet alabilirsin dedi.
Sorun yokmuş yani kızlar olsun en azından içimiz rahatladı
En çok da şaşırdığım şey bebişim 2300 gr olmuş. Dr ne yedin bu kadar maşşalh kilosu çok iyi dedivalla ben nasıl doğurucam onu ya dedim gülüştük
MaŞallah masallah ❤Kızlar anca yazabildim.. vajinadan baktı Dr. önce açılma varmı diye bir güzel parmağını soktusonrada o çubuk gibi şeyle baktı. Herşey gayet yolunda hiç bir sıkıntı yokmuş açılma erken doğum riski yok dedi. Suyunda gayet güzel dedi.
Mantar ve enfeksiyon varmış. Fitil ve bi ilaç verdi 3 günde bir fitili kullanıcam. Sirkeli suyla taharet alabilirsin dedi.
En çok da şaşırdığım şey bebişim 2300 gr olmuş. Dr ne yedin bu kadar maşşalh kilosu çok iyi dedivalla ben nasıl doğurucam onu ya dedim gülüştük
çok geçmiş olsun canım. Zamanında ve sağlıkla gelsin bebişin.Hepinize çok teşekkür ederim. Dualarınız için Allah razı olsun ❤
Doktor yatış verdi düzenli sancı çıktı. Yarına çıkarıcak inşallah doktor.
R Rzg14 sancilar 40 küsür ama düzenli olduğu için doktor ishal sancısı tetikler bi anda doğuma gideriz kontrol altında tutmamız lazım dedi.
Bnm içim rahat Allah biliyo korkmuyorum bende düzelicek inşallah yani Allahın izniyle. Bi değişiklik olursa yazarım size. Ben öyle aman aman bi sancı hissetmiyorum bu arada.
Ohh ohh masallah cnm.iyi ki gitmişsin icin rahat etmis oldu..❤❤Kızlar anca yazabildim.. vajinadan baktı Dr. önce açılma varmı diye bir güzel parmağını soktusonrada o çubuk gibi şeyle baktı. Herşey gayet yolunda hiç bir sıkıntı yokmuş açılma erken doğum riski yok dedi. Suyunda gayet güzel dedi.
Ohh ohh masallah cnm.iyi ki gitmişsin icin rahat etmis oldu..❤❤
MaŞallah masallah ❤prensesee
Sağolun canlar aynen iyi ki gitmişim gerçektenMasallah cok.sevindim Allah daha iyi etsin
İlke güzel isimdir gerçekten, anlamlıdır, onermek benim nasıl aklima gelmedi yahuCute2019 Miray duru ipek umay beril ışıl maya seçil gülce birce defne elvin bilun azra feray gökçe ilke melis oya derin deren buket özde ece ırmak yağmur doğa gaye çiçek
Geçmiş olsun canım iyi ki gitmişsin bak enfeksiyon da zararlı çok.. Bebişe de maşallahKızlar anca yazabildim.. vajinadan baktı Dr. önce açılma varmı diye bir güzel parmağını soktusonrada o çubuk gibi şeyle baktı. Herşey gayet yolunda hiç bir sıkıntı yokmuş açılma erken doğum riski yok dedi. Suyunda gayet güzel dedi.
ohhhhh masallahKızlar anca yazabildim.. vajinadan baktı Dr. önce açılma varmı diye bir güzel parmağını soktusonrada o çubuk gibi şeyle baktı. Herşey gayet yolunda hiç bir sıkıntı yokmuş açılma erken doğum riski yok dedi. Suyunda gayet güzel dedi.
Maalesef benim de suan makat gelisiBu arafa benim.bebis kafa yukarı da ayaklar aşağıdaymış demekki 3 haftadır çatı ağrısı ni o yüzden hissetmiyorum ben..kafa yukarıda olduğundan aşağı baskı olmuyor
yerim o minik adamiBende görüş gününden geldim sonunda...bizim minik poyraz bey gerçek ten de minik olacak sanırım30+4 de 1370 gr 40 cm dedi dr..Rüzgâr gibi iri bi bebek olmaz ama haftasıyla uyumlu sayılır dedi...sağlık yönünden bi problem yok.ama havalar çok sıcak ödeme karsilik bu satten sonra tuzu hayatimizdan çıkarıyoruz sıfır tuz tüketimi dedi..senin tansiyon hastalarından daha da dikkatli olman gerek günde 2 tane maden suyu içeceksin onun yerine dedi.. fastfod ve disaridan yemek yemek yok dedi..ki ben cikinca yemek yemeye gittim.. bi dahaki kontrol bir ay sonra sabah saatlerin de tok gel nst başlıyoruz artik dedi..birde gitmeden önce bir kaç tahlil verdi onları yaptıracakmışım.saglik ocaginda
iyi canim sevindim acilma olmamasima gecmis olsunKızlar anca yazabildim.. vajinadan baktı Dr. önce açılma varmı diye bir güzel parmağını soktusonrada o çubuk gibi şeyle baktı. Herşey gayet yolunda hiç bir sıkıntı yokmuş açılma erken doğum riski yok dedi. Suyunda gayet güzel dedi.
Terzi kendi söküğünü dikemezmişİlke güzel isimdir gerçekten, anlamlıdır, onermek benim nasıl aklima gelmedi yahu
Benim sezeryan olacağı için duruşunun pek de önemi yok yani cnmMaalesef benim de suan makat gelisi
Çok şükür cnm ilaçlar iyi gelicektir inşallah.Kızlar anca yazabildim.. vajinadan baktı Dr. önce açılma varmı diye bir güzel parmağını soktusonrada o çubuk gibi şeyle baktı. Herşey gayet yolunda hiç bir sıkıntı yokmuş açılma erken doğum riski yok dedi. Suyunda gayet güzel dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?