Rahatlık da iyiymiş ben de sendenim aldım alacağımı daha yıkamadımHerkes elbıse yıkıyor utuluyor ben relax hala gezıyorumtemmuzun ılk haftası yaparm anca hıc acelem yok.
kızlar sizdede oluyormu benim kız ayağını galiba sürtüyor biryerden biryere gözle görünür şekilde. geriniyor içerde birde. canımı acıtıyor ama hoşuma gidiyor
Suan yaziyi okurken bile yapiyo o ayaklari isiricam bi ciksin bakalim anasinin karnindankızlar sizdede oluyormu benim kız ayağını galiba sürtüyor biryerden biryere gözle görünür şekilde. geriniyor içerde birde. canımı acıtıyor ama hoşuma gidiyor
Saol canım senin bebisinde ismi hayirli olsun şimdiden efe ismi güzeldirKesinlikle öyle o zaman Allah yardimciniz olsun canim
Sağlıkla gelsin poyraz beyBende görüş gününden geldim sonunda...bizim minik poyraz bey gerçek ten de minik olacak sanırım30+4 de 1370 gr 40 cm dedi dr..Rüzgâr gibi iri bi bebek olmaz ama haftasıyla uyumlu sayılır dedi...sağlık yönünden bi problem yok.ama havalar çok sıcak ödeme karsilik bu satten sonra tuzu hayatimizdan çıkarıyoruz sıfır tuz tüketimi dedi..senin tansiyon hastalarından daha da dikkatli olman gerek günde 2 tane maden suyu içeceksin onun yerine dedi.. fastfod ve disaridan yemek yemek yok dedi..ki ben cikinca yemek yemeye gittim.. bi dahaki kontrol bir ay sonra sabah saatlerin de tok gel nst başlıyoruz artik dedi..birde gitmeden önce bir kaç tahlil verdi onları yaptıracakmışım.saglik ocaginda
Yanlış hatırlamıyorsam senin ismindi değilmiİlke güzel isimdir gerçekten, anlamlıdır, onermek benim nasıl aklima gelmedi yahu
amin cnm. iyi olmana cokkkkkk sevindim.Sancılarım azaldı 5 te nst ye bağlandım sancılar düşmüş ve düzensiz ilaçlar işe yaramış. 22de tekrar nst olucak dediler bekliyorum gelmelerini. Hepinize çok teşekkür ederim ❤
1 gece inşallah yarın çıkıcam bi aksilik olmazsa.
Allah yardımcımız olsun.
aaa olmaz mi..bana da dediler dediler erken doguma gonderdiler yanmayim diyeYaa kizlar size de oluyo mu bilmiyorum her goren ayyy sicaklara kaldin nasil durucan bh sicakta her yerin odem olur ayyy daha da isincak hawalar nasil nefes alican bilmemne... Bak o kadar sinirlendimki yahu ben zaten ew hanimiyim butun gun ewdeyim disari anca esimle aksam cikiyorum ya da arkadasimla buluscaksam evimin onunden otobus kalkiyo avm de oturup geliyorum hwe gorduklerinde bunu demenin anlami nedir ben anlamadim... Bizde biliyoruz disarsi ... gibi yaniyo bunu ikide bir hatirlatmanin anlami yok
Bana birisi Allah kurtarsın dedi bi an ne diyeceğimi bilemedim sanki hamile değilizde hapise düştükYaa kizlar size de oluyo mu bilmiyorum her goren ayyy sicaklara kaldin nasil durucan bh sicakta her yerin odem olur ayyy daha da isincak hawalar nasil nefes alican bilmemne... Bak o kadar sinirlendimki yahu ben zaten ew hanimiyim butun gun ewdeyim disari anca esimle aksam cikiyorum ya da arkadasimla buluscaksam evimin onunden otobus kalkiyo avm de oturup geliyorum hwe gorduklerinde bunu demenin anlami nedir ben anlamadim... Bizde biliyoruz disarsi ... gibi yaniyo bunu ikide bir hatirlatmanin anlami yok
amin cnm. iyi olmana cokkkkkk sevindim.
aaa olmaz mi..bana da dediler dediler erken doguma gonderdiler yanmayim diye. daha kv hastanede tepemde diyrdu tym yaz uzerinden gececek ne yapacaksin diyordum diye
Bana da hep Allah kurtarsin diyolar sagol yiienim diyesim geliyo genelde boyle tipler olu dogum hikayelerini de anlatirBana birisi Allah kurtarsın dedi bi an ne diyeceğimi bilemedim sanki hamile değilizde hapise düştük
3_6 aylık yıkamadım bile battaniye büyük ebatlilari da.Kolay gelsin.. Hava da sıcak ütü zor ya ama ilk zamanlar giydirwceğin şeyleri aradan çıkarsan daha iyi olur 3 6 aylıkları sonra da yapabilirsin bence de hamile halinle ne yoracaksın kendini o kadar
3_6 aylık yıkamadım bile battaniye büyük ebatlilari da.
sadece 0-3 ay kullancgi şeyler yikadim teyzesi
Bir makine sadece kıyafet dolduracak ne aldınız ya3_6 aylık yıkamadım bile battaniye büyük ebatlilari da.
sadece 0-3 ay kullancgi şeyler yikadim teyzesi
Ben de bi makina anca hepsiBir makine sadece kıyafet dolduracak ne aldınız yaben mi bişey almadım çocuğuma acaba
HahaBana birisi Allah kurtarsın dedi bi an ne diyeceğimi bilemedim sanki hamile değilizde hapise düştük
Yanında kürek taşıYaa kizlar size de oluyo mu bilmiyorum her goren ayyy sicaklara kaldin nasil durucan bh sicakta her yerin odem olur ayyy daha da isincak hawalar nasil nefes alican bilmemne... Bak o kadar sinirlendimki yahu ben zaten ew hanimiyim butun gun ewdeyim disari anca esimle aksam cikiyorum ya da arkadasimla buluscaksam evimin onunden otobus kalkiyo avm de oturup geliyorum hwe gorduklerinde bunu demenin anlami nedir ben anlamadim... Bizde biliyoruz disarsi ... gibi yaniyo bunu ikide bir hatirlatmanin anlami yok
Sen de almadiysan artıkBir makine sadece kıyafet dolduracak ne aldınız yaben mi bişey almadım çocuğuma acaba
Bende bendeeeeKızlar bu ara fenalardayım yanıyorum hava sıcak değil ama ter atıyorum
Amin canm çok teşekkürlerMutlu yıllar canım.allah sağlıklı bir şekilde ailenle bir ömür gecirmeni nasip etsin inşallah...❤❤❤
Saol canımDoğum günün kutlu olsun
ay parfümler çok pahalı kanıma dokunuyo valla yarama tuz değdi şuan
Tamm canm çok saol.çalışabilir raporunu 32 ye girdigin gun aliyorsun ve 32 ye girdigin gun işe gitmemen lazim cunku o gun raporun baslamis oluyor. diyelim 37 e kadar calismak istedin doktorun da ok dedi ve raporunu verdi.fakat sen rahatsiz oldun işe gitmek istemedin ya haftanin ortasi olan 36+3 te isi birakirsan 3 gun bosuna gitmis olursun haftana girmeden birakman lazim yani 35+6 senin son is gunun olmali yada 34+6 gibi ...sezeryan da degisen bisey yok kullanmadigin izinler dogum sonrasina devir eder toplamda 16 hafta iznin oluyor.
Geçen izin almıştım izledim biraz meraktan netten baktım kime ne olmuş diye. İzine çıkayım daha rahat bakarım artık Eylül’decanım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senerin ve herşey gönlünce olsun.
müge anlıyı sendemi izliyorsun hiç kaçırmam. sezon finaline giricek ne yapıcam bilmiyorum.
Çok saol canımDohum gunun kutlu olsun canim bebeginle guzel senelere yaslara
Yaa kizlar size de oluyo mu bilmiyorum her goren ayyy sicaklara kaldin nasil durucan bh sicakta her yerin odem olur ayyy daha da isincak hawalar nasil nefes alican bilmemne... Bak o kadar sinirlendimki yahu ben zaten ew hanimiyim butun gun ewdeyim disari anca esimle aksam cikiyorum ya da arkadasimla buluscaksam evimin onunden otobus kalkiyo avm de oturup geliyorum hwe gorduklerinde bunu demenin anlami nedir ben anlamadim... Bizde biliyoruz disarsi ... gibi yaniyo bunu ikide bir hatirlatmanin anlami yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?