2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaa kizlar size de oluyo mu bilmiyorum her goren ayyy sicaklara kaldin nasil durucan bh sicakta her yerin odem olur ayyy daha da isincak hawalar nasil nefes alican bilmemne... Bak o kadar sinirlendimki yahu ben zaten ew hanimiyim butun gun ewdeyim disari anca esimle aksam cikiyorum ya da arkadasimla buluscaksam evimin onunden otobus kalkiyo avm de oturup geliyorum hwe gorduklerinde bunu demenin anlami nedir ben anlamadim... Bizde biliyoruz disarsi ... gibi yaniyo bunu ikide bir hatirlatmanin anlami yok

kızlar sizdede oluyormu benim kız ayağını galiba sürtüyor biryerden biryere gözle görünür şekilde. geriniyor içerde birde. canımı acıtıyor ama hoşuma gidiyor
Suan yaziyi okurken bile yapiyo o ayaklari isiricam bi ciksin bakalim anasinin karnindan

Sağlıkla gelsin poyraz bey annesi sütünü içer büyür o inşallah merak etme sen..

amin cnm. iyi olmana cokkkkkk sevindim.

aaa olmaz mi..bana da dediler dediler erken doguma gonderdiler yanmayim diye . daha kv hastanede tepemde diyrdu tym yaz uzerinden gececek ne yapacaksin diyordum diye

Bana birisi Allah kurtarsın dedi bi an ne diyeceğimi bilemedim sanki hamile değilizde hapise düştük

amin cnm. iyi olmana cokkkkkk sevindim.

aaa olmaz mi..bana da dediler dediler erken doguma gonderdiler yanmayim diye . daha kv hastanede tepemde diyrdu tym yaz uzerinden gececek ne yapacaksin diyordum diye
cinnet gecirtiyolar walla suraya bak hastanedr de ayni teraneyi dinlemisin

Kolay gelsin .. Hava da sıcak ütü zor ya ama ilk zamanlar giydirwceğin şeyleri aradan çıkarsan daha iyi olur 3 6 aylıkları sonra da yapabilirsin bence de hamile halinle ne yoracaksın kendini o kadar
3_6 aylık yıkamadım bile battaniye büyük ebatlilari da.
sadece 0-3 ay kullancgi şeyler yikadim teyzesi

Yanında kürek taşı yada kafalarini kaldırıma sürt benim önceki aylarda saçma sapan konuşan komşumla ( ki cok nadir gtmsmdr evine yaptgm halka açık eğitimlere ve seminerlere cagrdgm için gorusyrdm aslında) daha da konuşmadm güneş alsn diye balkona astım kıyafetleri biraz eşime dedim ki şimdi meraklı hemen yazar bana diye aynen de öyle oldu. Kac gun kaldi diyor Bisey istersen gel falan dedi. Ben de dedim hamile insan sadece güleryüz ister siz daha iyi bilirsiniz diye yazdm. Kalp göndermiş bir de

Bir makine sadece kıyafet dolduracak ne aldınız ya ben mi bişey almadım çocuğuma acaba
Sen de almadiysan artık 10 kg makinem bir de tam dolmadı ama diğer eşyalarla atmak istemedim ki daha hastane çıkışı takımları almadm günlük giyckleri bunlar

Mutlu yıllar canım.allah sağlıklı bir şekilde ailenle bir ömür gecirmeni nasip etsin inşallah...❤❤❤
Amin canm çok teşekkürler

Doğum günün kutlu olsun
ay parfümler çok pahalı kanıma dokunuyo valla yarama tuz değdi şuan
Saol canım eskiden kıyardım paraya ama şimdi ateş pahası gerçekten.
Tamm canm çok saol.
Aklıma takıldıkça sorarım ben sana.
canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senerin ve herşey gönlünce olsun .
müge anlıyı sendemi izliyorsun hiç kaçırmam. sezon finaline giricek ne yapıcam bilmiyorum.
Geçen izin almıştım izledim biraz meraktan netten baktım kime ne olmuş diye. İzine çıkayım daha rahat bakarım artık Eylül’de
Dohum gunun kutlu olsun canim bebeginle guzel senelere yaslara
Çok saol canım

Ayy bana da sürekli söylüyorlar. İş yerimde acır gibi valla ne sıcaklara kaldın yanacaksın, nasıl çalışacaksın daha zamanında varmış diye. Uyuz oluyorum. Havalar çok nemli gidiyor zaten. Her sabah kıyafet uydurmak o kadar zor geliyor ki. Çıkana kadar su gibi oluyorum. Allah hepimize kolaylık versin.
İyi uykular minnak Ağustos böcekleri ve anneleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…