Evet canım 324 e yaklaşır gbi cnm 32 haftaliksin demi
Aynen benim ismim. İsmin kişiliği etkiledigini dusunursek prensip anlamında "ilke". Telefonda anlamayan cok olurdu is hayatimda, Atatürk'ün ilkeleri var ya ondan derdimYanlış hatırlamıyorsam senin ismindi değilmiGercekten güzel isim neden olmasın canım
Sana melezlikle ilgili laf soyleyen densiz dimi. Unutmadim o kadını. Hic sevmiyorum onu ve hatta kinliyim kendisine.Yanında kürek taşıyada kafalarini kaldırıma sürt benim önceki aylarda saçma sapan konuşan komşumla ( ki cok nadir gtmsmdr evine yaptgm halka açık eğitimlere ve seminerlere cagrdgm için gorusyrdm aslında) daha da konuşmadm güneş alsn diye balkona astım kıyafetleri biraz eşime dedim ki şimdi meraklı hemen yazar bana diye aynen de öyle oldu. Kac gun kaldi diyor Bisey istersen gel falan dedi. Ben de dedim hamile insan sadece güleryüz ister siz daha iyi bilirsiniz diye yazdm. Kalp göndermiş bir de
Kolay gibi geliyordu ama isim konusu karar vermesi zor bir süreçmiş. Biz manolya ya da gökçe düşünüyoruz ☺
Kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için❤ Akşama kadar beklemek istemedi eşim işten çıkıp geldi. Kendi hastanemiz acil gitmemize ve kontrol zamanımız dolmadığı halde bizi almadı. Gittiğim bir tıp merkezi vardı orasıda ntsye alırız ama doktorla görüşemezsimiz dediler. Biz kaldık ortada. Evime 2dk uzaklıkta açılan Birinci Hastanesine gittim hemen alıp ilgilendiler saolsunlar. Hiçbir sıkıntı gözükmüyor bebekte suyuna kalbine kordon akışına baktı. İçerde haraket ediyor sürekli durmuyor ama ben hissetmiyormuşum. 2kilo 44cm olmuş 32 haftalık gösteriyor. Çok şükür herşey yolunda❤
Hanımlar merhabalar. Şimdi doktordan geldim. 32+0 haftalik gebeyim..Doktor kilosu için 2300 dedi. Bize iri geldi. Doktor da iyi sadece. Çok yoğundu iri vs soramadım. Sizinkiler nasıldi?
Düzelicektir inşallah canım dua ediyoruz haberdar et biziHepinize çok teşekkür ederim. Dualarınız için Allah razı olsun ❤
Doktor yatış verdi düzenli sancı çıktı. Yarına çıkarıcak inşallah doktor.
@Rzg14 sancilar 40 küsür ama düzenli olduğu için doktor ishal sancısı tetikler bi anda doğuma gideriz kontrol altında tutmamız lazım dedi.
Bnm içim rahat Allah biliyo korkmuyorum bende düzelicek inşallah yani Allahın izniyle. Bi değişiklik olursa yazarım size. Ben öyle aman aman bi sancı hissetmiyorum bu arada.
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım ben hayatımda hiç böyle terlediğimi hatırlamıyorum eşimde şaşırıyo kalabalık oturduğumuzda herkese bakıyorum tık yok ben alev almışım yanıyorum
Bana da hep Allah kurtarsin diyolar sagol yiienim diyesim geliyo genelde boyle tipler olu dogum hikayelerini de anlatir
Vallahi doldurmaz bir makineyiSen de almadiysan artık10 kg makinem bir de tam dolmadı ama diğer eşyalarla atmak istemedim ki daha hastane çıkışı takımları almadm günlük giyckleri bunlar
Yaa kizlar size de oluyo mu bilmiyorum her goren ayyy sicaklara kaldin nasil durucan bh sicakta her yerin odem olur ayyy daha da isincak hawalar nasil nefes alican bilmemne... Bak o kadar sinirlendimki yahu ben zaten ew hanimiyim butun gun ewdeyim disari anca esimle aksam cikiyorum ya da arkadasimla buluscaksam evimin onunden otobus kalkiyo avm de oturup geliyorum hwe gorduklerinde bunu demenin anlami nedir ben anlamadim... Bizde biliyoruz disarsi ... gibi yaniyo bunu ikide bir hatirlatmanin anlami yok
Kızlar sol kasık ağrısı yaşayan var mı yada sağ?Aslında orası tam olarak kasığım değil. Bacağımla genital bölge birleşim yeri ama bacakta kalıyor ağrı. Yok böyle bir acı yatakta ödemiyorum yürüdükçe ağrıyor. Tam anlaşılsın diye foto atıyorum. Ben mi numuneyim anlamadım burası niye ağarır
Eki Görüntüle 2279744
Hadi ya leğen kemiği mi orası, o bacağımda güç sıfır şöyleki en ufak harakette acıyor. Eşofman iç çmaşırı çorap vs giyerken bacağımı kaldıramıyorum, yatakta dönerken o bacağımı atamıyorum, güç alıp üstünde duramıyorum. Yürürkende ağrıyor. Haraket etmeyince hiçbirşey yok ama. Eziyet gibi nasıl normal ki. Sende bu şikayetler varmı canımYa orası sanırım leğen kemiği, ben kendilerini bir kere kırmakla müşerref olmuştum da ağrıyı ordan biliyorum.Ben başta eski kırığım yüzünden ağrıyor sanıyordum ama normal diyorlar.
Ben bayram haftasında çok fena yaşadım özellikle sol kasıkta yatakta dönmek, hareket etmek, sol ayağımın üstünde durmıyordm ,çamaşırımı ayakta değiştremiyordum.2 3 gün sonra kendiliğinden geçti.Bende dikkat ettim ama yormadım kendmi soluma uzanıp bolbol su içtim.Çatı ağrısıydı yaşadığım ,seninde öyle galiba.Genelde bebek baş aşağı döndüğü zaman yaşanırmış.Kızlar sol kasık ağrısı yaşayan var mı yada sağ?Aslında orası tam olarak kasığım değil. Bacağımla genital bölge birleşim yeri ama bacakta kalıyor ağrı. Yok böyle bir acı yatakta ödemiyorum yürüdükçe ağrıyor. Tam anlaşılsın diye foto atıyorum. Ben mi numuneyim anlamadım burası niye ağarır
Eki Görüntüle 2279744
Hadi ya leğen kemiği mi orası, o bacağımda güç sıfır şöyleki en ufak harakette acıyor. Eşofman iç çmaşırı çorap vs giyerken bacağımı kaldıramıyorum, yatakta dönerken o bacağımı atamıyorum, güç alıp üstünde duramıyorum. Yürürkende ağrıyor. Haraket etmeyince hiçbirşey yok ama. Eziyet gibi nasıl normal ki. Sende bu şikayetler varmı canım
Çok şükür sevindim senin adına canım, 1aydan fazla oldu böyle inşallah geçer sürekli dinleniyorum ama fayda etmiyor bakalım ne kadar devam edecekBenim yaşadığım şikayetlerin aynısını yaşıyorsun şu an.İnşAllah seninki de geçer canım.
Gel beraber gezek bende sendenimHerkes elbıse yıkıyor utuluyor ben relax hala gezıyorumtemmuzun ılk haftası yaparm anca hıc acelem yok.
Bebisler büyüyor artik annesi dolayısıyla da aşağı ya baskı yapıyor ondan ağrı yapıyordur.. oğlumda bu haftalarda dönmüştü başı aşağıdaydı ve ben son ay o ağrıdan oldum oldum dirildim resmen..arabaya binerken bacağımı elimle kaldırır binerdim..bunda da vardı o ağrı ama 3 haftadır yok şaşırdım bende hatta..bugün dr kontrolunde basının yukarıda ayaklarınin asagida okdugunu soyledi sanirim o yuzden baski yapmiyor ve agri olmuyorHadi ya leğen kemiği mi orası, o bacağımda güç sıfır şöyleki en ufak harakette acıyor. Eşofman iç çmaşırı çorap vs giyerken bacağımı kaldıramıyorum, yatakta dönerken o bacağımı atamıyorum, güç alıp üstünde duramıyorum. Yürürkende ağrıyor. Haraket etmeyince hiçbirşey yok ama. Eziyet gibi nasıl normal ki. Sende bu şikayetler varmı canım
bem8m de yarim makine etti canim buyuk makine olunca battaniyelrir ayri yika mistimVallahi doldurmaz bir makineyialayım ben bişeyler en iyisi
Benim bacak arası kaslarım ağrıyor yatakta dönemiyorum işkence gibi ama benim iki üç aydır var doktorda normal diyor. Geçecek gibide değil. Yataktan kalkınca topallıyorum. Umarım ilerlemezKızlar sol kasık ağrısı yaşayan var mı yada sağ?Aslında orası tam olarak kasığım değil. Bacağımla genital bölge birleşim yeri ama bacakta kalıyor ağrı. Yok böyle bir acı yatakta ödemiyorum yürüdükçe ağrıyor. Tam anlaşılsın diye foto atıyorum. Ben mi numuneyim anlamadım burası niye ağarır
Eki Görüntüle 2279744
O gün cocugumn dünyanın 8. Harikasi olmadgi mi kaldı ooo neler nelerAynen benim ismim. İsmin kişiliği etkiledigini dusunursek prensip anlamında "ilke". Telefonda anlamayan cok olurdu is hayatimda, Atatürk'ün ilkeleri var ya ondan derdimerkek sanan da çok, yani unisex isim yapistirin gitsin gerçi benim bir adım daha var ve ailem onu kullaniyor, ben hic sevmiyorum.
Bu arada baba soyadimi da birakmadim 4 isimle geziyorum
Sana melezlikle ilgili laf soyleyen densiz dimi. Unutmadim o kadını. Hic sevmiyorum onu ve hatta kinliyim kendisine.
Benim de oralara yakın yatakta dönerken 1 kaç kez ağrıdı da int. Bakınca doktorlar vücut kendini hazırlıyor doğum kanalı ve vajinaya yakın ağrır normal demişler.Kızlar sol kasık ağrısı yaşayan var mı yada sağ?Aslında orası tam olarak kasığım değil. Bacağımla genital bölge birleşim yeri ama bacakta kalıyor ağrı. Yok böyle bir acı yatakta ödemiyorum yürüdükçe ağrıyor. Tam anlaşılsın diye foto atıyorum. Ben mi numuneyim anlamadım burası niye ağarır
Eki Görüntüle 2279744
Yakinda doguran arkadaslarim da öyle, bunlar iyi gunlerin, hamilelik en iyi zamanlar, en rahat oldugum zamandi vs vs. Ne yapsam cikarmasam mi acaba?Ay sadece sıcaklar olsa iyi. Her konuda felaket tellalığı gerçekten artık birini fena paylayacağım. “Doğumdan sonra şunu yapsam...” demeye kalmadan “Hııı hıııııı doğsun görürüz rüyanda yaparsın hahaytt.” Yani kendileri bir şey yapamamışsa onu sen de yapamamalısın, tatile gidememelisin, bebekle gezememelisin, hayatın mahfolmalı. Cidden deli oluyorum. Bekarken de “Evlen de görürüz”cüler vardı böyle. Evlendik, bir şey de görmedik. Ben gerçekten asla böyle olmayacağım inşallah.
Ayy içim şişmiş.
Bir makine sadece kıyafet dolduracak ne aldınız yaben mi bişey almadım çocuğuma acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?