2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yanlış hatırlamıyorsam senin ismindi değilmi Gercekten güzel isim neden olmasın canım
Aynen benim ismim. İsmin kişiliği etkiledigini dusunursek prensip anlamında "ilke". Telefonda anlamayan cok olurdu is hayatimda, Atatürk'ün ilkeleri var ya ondan derdim erkek sanan da çok, yani unisex isim yapistirin gitsin gerçi benim bir adım daha var ve ailem onu kullaniyor, ben hic sevmiyorum.
Bu arada baba soyadimi da birakmadim 4 isimle geziyorum
Sana melezlikle ilgili laf soyleyen densiz dimi. Unutmadim o kadını. Hic sevmiyorum onu ve hatta kinliyim kendisine.

Kolay gibi geliyordu ama isim konusu karar vermesi zor bir süreçmiş. Biz manolya ya da gökçe düşünüyoruz ☺

Gökçe çok güzel ben çok beğeniyorum canım

Maşallah bebişine annesi biraz merak ettirmiş kendisini sadece

Hanımlar merhabalar. Şimdi doktordan geldim. 32+0 haftalik gebeyim..Doktor kilosu için 2300 dedi. Bize iri geldi. Doktor da iyi sadece. Çok yoğundu iri vs soramadım. Sizinkiler nasıldi?

33+1 deyiz canım bize de bugün 2300 dedi bebekler 1-2 hafta önden veya geriden gidebiliyor ölçümle alakalı da olabiliyor

Düzelicektir inşallah canım dua ediyoruz haberdar et bizi

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım ben hayatımda hiç böyle terlediğimi hatırlamıyorum eşimde şaşırıyo kalabalık oturduğumuzda herkese bakıyorum tık yok ben alev almışım yanıyorum

Ben normalde de sıcağı sevmem ama yok böyle bir terleme canım allah yardımcımız olsun

Bana da hep Allah kurtarsin diyolar sagol yiienim diyesim geliyo genelde boyle tipler olu dogum hikayelerini de anlatir

Ay gerçekten iyi niyetle söylüyor özellikle otobüste filan teyzeler Allah kurtarsın diyor ama onlar öyle söyledikçe ben korkuyorum normalde hiç düşünmüyorum Doğum ile ilgili şeyleri ama onlar öyle diyince beni ne bekliyor diye korkuyorum valla

Kızlar sol kasık ağrısı yaşayan var mı yada sağ? Aslında orası tam olarak kasığım değil. Bacağımla genital bölge birleşim yeri ama bacakta kalıyor ağrı. Yok böyle bir acı yatakta ödemiyorum yürüdükçe ağrıyor. Tam anlaşılsın diye foto atıyorum. Ben mi numuneyim anlamadım burası niye ağarır

Ay sadece sıcaklar olsa iyi. Her konuda felaket tellalığı gerçekten artık birini fena paylayacağım. “Doğumdan sonra şunu yapsam...” demeye kalmadan “Hııı hıııııı doğsun görürüz rüyanda yaparsın hahaytt.” Yani kendileri bir şey yapamamışsa onu sen de yapamamalısın, tatile gidememelisin, bebekle gezememelisin, hayatın mahfolmalı. Cidden deli oluyorum. Bekarken de “Evlen de görürüz”cüler vardı böyle. Evlendik, bir şey de görmedik. Ben gerçekten asla böyle olmayacağım inşallah.

Ayy içim şişmiş.

Ya orası sanırım leğen kemiği, ben kendilerini bir kere kırmakla müşerref olmuştum da ağrıyı ordan biliyorum. Ben başta eski kırığım yüzünden ağrıyor sanıyordum ama normal diyorlar.

Ya orası sanırım leğen kemiği, ben kendilerini bir kere kırmakla müşerref olmuştum da ağrıyı ordan biliyorum. Ben başta eski kırığım yüzünden ağrıyor sanıyordum ama normal diyorlar.
Hadi ya leğen kemiği mi orası, o bacağımda güç sıfır şöyleki en ufak harakette acıyor. Eşofman iç çmaşırı çorap vs giyerken bacağımı kaldıramıyorum, yatakta dönerken o bacağımı atamıyorum, güç alıp üstünde duramıyorum. Yürürkende ağrıyor. Haraket etmeyince hiçbirşey yok ama. Eziyet gibi nasıl normal ki. Sende bu şikayetler varmı canım

Ben bayram haftasında çok fena yaşadım özellikle sol kasıkta yatakta dönmek, hareket etmek, sol ayağımın üstünde durmıyordm ,çamaşırımı ayakta değiştremiyordum.2 3 gün sonra kendiliğinden geçti.Bende dikkat ettim ama yormadım kendmi soluma uzanıp bolbol su içtim.Çatı ağrısıydı yaşadığım ,seninde öyle galiba.Genelde bebek baş aşağı döndüğü zaman yaşanırmış.

Benim yaşadığım şikayetlerin aynısını yaşıyorsun şu an.İnşAllah seninki de geçer canım.

Bebisler büyüyor artik annesi dolayısıyla da aşağı ya baskı yapıyor ondan ağrı yapıyordur.. oğlumda bu haftalarda dönmüştü başı aşağıdaydı ve ben son ay o ağrıdan oldum oldum dirildim resmen..arabaya binerken bacağımı elimle kaldırır binerdim..bunda da vardı o ağrı ama 3 haftadır yok şaşırdım bende hatta..bugün dr kontrolunde basının yukarıda ayaklarınin asagida okdugunu soyledi sanirim o yuzden baski yapmiyor ve agri olmuyor

Benim bacak arası kaslarım ağrıyor yatakta dönemiyorum işkence gibi ama benim iki üç aydır var doktorda normal diyor. Geçecek gibide değil. Yataktan kalkınca topallıyorum. Umarım ilerlemez

O gün cocugumn dünyanın 8. Harikasi olmadgi mi kaldı ooo neler neler ki bana göre dünyanın 2. Harikasi onca zahmetle nelerle bir evlat dünyaya geliyor. Allah'a havale edyrm artık böylelerini canım.

Benim de oralara yakın yatakta dönerken 1 kaç kez ağrıdı da int. Bakınca doktorlar vücut kendini hazırlıyor doğum kanalı ve vajinaya yakın ağrır normal demişler.

Yakinda doguran arkadaslarim da öyle, bunlar iyi gunlerin, hamilelik en iyi zamanlar, en rahat oldugum zamandi vs vs. Ne yapsam cikarmasam mi acaba?

Bindik bi alameteee gidiyoz kiyameteeee amaninnn

Kızlar herkese merhaba, ben de ağustos 23 gibi kızımı dünyaya getireceğim inşallah. Size bişey sormak istiyorum. Deneyimli anneler. :) acaba ağustos ayında yeni doğmuş bebek nasıl kıyafetler giyer? Kısa kollu mu kolsuz mu yoksa uzun kollu tek kat mı? Bir turlu karar verip alamadim esyalari cocuk hic bisey giyemeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…