2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kısa kollu giyer,kolsuz bile olabilir Uzun kollu ile pişer Muslin örtü de al

cinnet gecirtiyolar walla suraya bak hastanedr de ayni teraneyi dinlemisin
..
kiz bakma kadin beni hastanede darladi da darladi
ruh emici negatiflerden uzak durmak lazim

hepinize gunaydin.
cok sukur bu gece de dogurmadim ...
dun dr kontrole geldiginde ortaliga bilerek sene sonu gosteri davetiyesini birakmistim bilerek. hemsire gore "ooo davetiye gelmis" dedi. ben de " evettttt oglumunda sene sonu gosterisi var" dedim... dr hic yuzume bakmadan gulerek "ilgililere duyrulur diyorsunuz" dedi... sonuc olarak asla yok olmaz vs gibi tabirler kullanmadigi icin ben bir mutlu oldum mutlu oldum..belki de karabibierimi izlemeye gidebilecegim

ayy ilk cümleye koptum ya ben de erken doğmalarını isteyenlerdenim. bunu söyleyince kızıyorlar ama sağlık durumları müsaitse inşallah hayırlısıyla gelirler :)

Bebeklerimiz tahmini doğum tarihi ayni. Bana da 2300 gr dedi doktor. Bizi iri geldi biraz. Normal yani demi?

ayy ilk cümleye koptum ya ben de erken doğmalarını isteyenlerdenim. bunu söyleyince kızıyorlar ama sağlık durumları müsaitse inşallah hayırlısıyla gelirler :)
cnm 36yi bitir tamam. erken degil degil senin istegin. 40 i beklememek. zaten ikiz senin. tahmini 37 en fazla

Benm de sag kasigim aciyo canim ama bebek hareket ettikce bicak saplaniyo gibi oluyo onceden sol acirdi smdi sağ.. Persmbe doktora gidince sorucam bakalim :/

Gunaydinnnnn en guzel pıtırcık anneler ve melek.yavrucuklariii ❤
Hepsi burada da indirim.var bebek.urunlerinde
kova.masrafa falan.almayanlar.varsa.set cok.uygun.link.atiyorum 3 lusude var 5 liside

Benm de sag kasigim aciyo canim ama bebek hareket ettikce bicak saplaniyo gibi oluyo onceden sol acirdi smdi sağ.. Persmbe doktora gidince sorucam bakalim :/
kizlar. gunlerdir birden fazla sorun yasoyorum. tek basina kasik agrisini inanin dr onemsemiyr bile. dogal bebek buyudugu icin diyrlar. tabiki dr.laariniza danisin ama bu surede de acabalarla kendinizi yormayin derim.
yakinda ruyalariniza girecegim . kizim kasiyor ama azalmaya basladi cok sukur..

oglumda annecim sen gosterime gelebilecek misin diye soruyor. onu orada izlemeyi cok istiyorum. gosteri yeri hastaneye arabayla 5dk hem..umarim izi. verecek dr.um.

Bana birisi Allah kurtarsın dedi bi an ne diyeceğimi bilemedim sanki hamile değilizde hapise düştük
"Allah kurtarsın" cümlesini ben de ilk duyduğumda senin gibi düşünmüştüm. Ama sonra yengemin doğumuna şahit oldum. Doktor anne çok kan kaybetmiş bebek %90 kayıp olabilir, anneyi de kaybetme olasılığımız var bu evrakları ya babası ya da kocası imzalasın diye elime tutuşturduklarında "Allah kurtarsın " cümlesinin çok güzel bir dua olduğunu düşündüm.Çok şükür Allah ikisini de kurtardı. Doğumun bir mucize olduğunu iyice idrak etmiştim o akşam.

Canım bence de normal ama merak ediyorum bas asagiydi en son acaba elini kolunu mu bastiriyo sanki parmagini batiriyo gibi bi aci oluyo yerimde zipliyorum :))
insallah doktorun izin verir oglusunun gösterisine gidersin ❤

Hayirli olsun sağlıkla.al.kucagina inşallah sende bizde doğar doğmaz kolsuz üşür bence kucucuk bedenini nasil ısıtacak.. uzun kol tek giydirsen yeterli diye düşünüyorum.. ben öyle yapicam.en azindan..nerde oturuyorsun bilmiyorum ama istanbul da ağustos 15 den sonra havalar öyle aman aman bunaltıcı sıcak olmuyor..oturdugun yerde onemli bu yuzden

Hem kısa kollu hem kolsuz body al canım. Jakarlılar var delikli hava alan onlardan alabilirsin. Müslin al bol bol. Güneş gelmesini sinek gelmesini engeller, hafif esinti olursa üstünü örtersin banyodan sonra kurulamak için kullanırsın. Birde patikli patiksiz alt al. Serin gecelerde giydirirsin. Terlemesinde üşümez o havada ideal oda sıcaklığı 22 23 24 arası o yüzden hava 35lerde olacağı için ne kadar az giysirirsen o kadar iyi bence

Bebeklerimiz tahmini doğum tarihi ayni. Bana da 2300 gr dedi doktor. Bizi iri geldi biraz. Normal yani demi?
Canım 33haftalıkmış bebişin bana normal geldi biraz artısı eksisi olabiliyor kişiden kişiye göre değişiyor. Kendi bebeğimle kıyaslarsam fazla değil 30+3 haftalık 2kilo oğlum. Geçen 1haftada 400gram almış. Anne baba iriyse normal bence. Tabi şekerin vs yoksa canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…