2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
çok şükür şekerim yok ama evet iriyiz :) yani balık etli ve boyluyuz..demek ki bebemiz de iri olacak. bakalım...

Canım bence de normal ama merak ediyorum bas asagiydi en son acaba elini kolunu mu bastiriyo sanki parmagini batiriyo gibi bi aci oluyo yerimde zipliyorum :))
insallah doktorun izin verir oglusunun gösterisine gidersin ❤
insallah cnm. suan gidisat iyiye gidiyor dedi cok sukur. 100lerden 50lere inebildi sancjlar sukur
Gunaydinnnnlarrrr hanimlarrrbuhun carsi gunum sis ayaklar.beni bekliyorrr
dinlenerek gez canm.

Günaydın Ağustos böcükler ve anneleri
peridrol84 canım alınca bize de göster bakalım neler aldın nerden aldın çok seviyorum almayı ama evde heryer eşya doldu artık. Oğlumdan kalan arakadaşımdan kalan o kadar çok zıbın falan var ki. Kv ile alışverişe çıkıcaz daha. Ne aldırsam bilemedim. Şampuan Müslüm örtü. 0-3 ay dış giyim 3-6 ay dış giyim düşünüyorum bakalım.
sinemist57 canm çalışabilir raporunun aldıktan sonra yıllık izin alırsam rapordan düşülüyor mu?

Mucize olduğuna kesinlikle katılıyorum sadece genelde olumsuz durumlar için kullanıldığından tuhaf gelmişti. Bir avazda inşallah falan derler genelde.

Günaydın güzel annişler;

Ben de isimli hastane çıkışını aldım dün geldi.
Park yatak için hepsiburadadan Holmer Kids Çift Taraflı Sıvı Geçirmez Visco Oyun Parkı Yatağına baktık. Fiyatı da uygun. Arkadaşımız önerdi. Park yatağı için yatak düşünenler bakabilir.
Gecelik sabahlık konusuna hala karar veremedim Sanırım kızların paylaştığı o lacivert takımı alacağım.

Bi de aklım şu paylaştığınız isimli nevresim takımlarına gidiyor. Alsam m diye
Al al bitmiyorduuuuuu.

Ayynen öyleydim, hem de daha 5.-6. aylarda. Hatta korktum acaba önceden kırdığım için mi böyle ağrıyor, ya bebek büyüdükçe daha çok ağrırsa, ya yeniden kırılırsa falan Ama sonra o kısmın ağrısı dindi,kalçada farklı farklı ağrılar oluyor duruma göre, demek ki normal diye düşündüm. Ki eminim herkeste oluyordur. Gene sor tabi doktoruna ama.

Ateacherlady evet geldi çok şükür canım :) kaynımda yarın tekrar bir ameliyata girecek dua edin kızlar inşlh :)
o yoğunlukta dün açlık tokluk baktırdım oradan rutin kontrole gittim, raporum başladı dün itibariyle. bebiş 1660 gr olmuş, boyunu benim doktor söylemiyor ama benim hesaplamama göre 41,86 cm olmuş. değerler normal haftasıyla uyumlu dedi, öyle midir kızlar? pozisyonu rahme baskısı iyi herşey gayet güzel dedi. haftalık nst ve 2haftada bir ultrasyon varmış artık. nst odası doğumhanenin yanındaydı allah ım bir feryat bir sesler ben tırsmaya başladım :) bu arada 2 haftada bir muayene ücreti mi ödüyeceğiz, onu sormayı unuttum. idrarda enfeksiyon varmış monurol verdi ama eczacı üromisin vermiş eve gelince farkettim içmedim doktora soracağım. ayrıca gynotardyferon demir/folik asit verdi. bende durumlar böyle. sizlerde de problem yoktur inşlh :)

calisir raporu aldiktan sonra yillik iznini kullanabilirsin, ise gitmezsin ama raporundan düşer benimde 16 temmuz rapor baslangic günüm o kadar calismayi dusunmuyorum yillik iznimi kullanicam bende

calisir raporu aldiktan sonra yillik iznini kullanabilirsin, ise gitmezsin ama raporundan düşer benimde 16 temmuz rapor baslangic günüm o kadar calismayi dusunmuyorum yillik iznimi kullanicam bende
Çok teşekkürler canm. 36. Haftada ayrılıp son hafta yıllık izin alırsam. 4 hafta mı aktarmış sayılcam. 1 haftayı Doğum sonrasına eklemicekler mi? çok soruyorum ama çevremde bilen birini bulmuşken kaçırmayayım dedim

Bakkala gidebilirsen dua et diyolar devamli ama mutlu oluyolar bu laflarinsoyleyince egolari tatmin oluyo dedigin gbi ben gezemedim o da gezemicek onun da hayati bitti ozellikle cahil veya kiskanc kesim bunu yapiyo ki kendilerininrahatlatmak icin

Ya belki iyi niyetledir ama hercekten cok kotu bincumle hani cok kotu bindurumun icindeyiz bundan kurtul gbi oluyo ve daha da telasa surukleniyosun

Evet sizin bi de kiuafet derdiniz var Allah kolaylik versin onkismi gervekten zor zaten sinirli sayida giysi

Tekrar günaydın kızlar ❤ az önce kendi doktorum geldi kontrol etti beni. Her şey yoluna girmiş çok şükür. Nst lere baktı dünden bu güne çekilen iyi dedi.
Ciğer geliştirici iğne vuruldum dün. Bugün de diğerini vurulucam inşallah. Taburcu ediyo beni 11 de son ilacı vericekler sonra evine gidicem inşallah ❤
Haftaya perşembe 32.hafta doluyo kısmetse. Şimdi 32 ye kadar rapor vericem sonra perşembe geliceksin 32.hafta raporunu vericem ve çalışamazsın dedi. O arada en ufak kasılman olursa doktor beni yatırır mı diyr korkmadan hemen geliceksin diyo tamam söz dedim.

Kader ne büyük bi şey. Ben 37ye kadar çalışıcam bi maaş fazla alıcam ve 1 ay geç dönücem diyodum ama kader işler planlar değil. ❤ bin kere hamd olsun

Hepinizi öpüyorum

Tekrar günaydın kızlar ❤ az önce kendi doktorum geldi kontrol etti beni. Her şey yoluna girmiş çok şükür. Nst lere baktı dünden bu güne çekilen iyi dedi.
Ciğer geliştirici iğne vuruldum dün. Bugün de diğerini vurulucam inşallah. Taburcu ediyo beni 11 de son ilacı vericekler sonra evine gidicem inşallah ❤
Haftaya perşembe 32.hafta doluyo kısmetse. Şimdi 32 ye kadar rapor vericem sonra perşembe geliceksin 32.hafta raporunu vericem ve çalışamazsın dedi. O arada en ufak kasılman olursa doktor beni yatırır mı diyr korkmadan hemen geliceksin diyo tamam söz dedim.

Kader ne büyük bi şey. Ben 37ye kadar çalışıcam bi maaş fazla alıcam ve 1 ay geç dönücem diyodum ama kader işler planlar değil. ❤ bin kere hamd olsun

Hepinizi öpüyorum

Bakkala gidebilirsen dua et diyolar devamli ama mutlu oluyolar bu laflarinsoyleyince egolari tatmin oluyo dedigin gbi ben gezemedim o da gezemicek onun da hayati bitti ozellikle cahil veya kiskanc kesim bunu yapiyo ki kendilerininrahatlatmak icin
Ya okumusu da yapiyor. Tuvalete bile gidemeyeceksin lafina uyuzum ben de.

R Rzg14 çen izin mi alcan doktor amcadan
Senin sanci 100lere cikiyo ve 100 dogum sancisi diyorsunuz ya; kesmek icin bir sey veriyorlar mi yoksa hissediyor musun? Agri kesici vs?

K ktphncanne sen doktoruna güven, onlar kac tane vaka gördüler. Bak hayirlisiyla da cikiyorsun, hosgeldin ev hanimisiligi

Bu 15te bir muayneye gidecek arkadaş yüksek ihtimal muayne ucreti odeyeceksin. Genelde 10 gun ucretsiz oluyor.

Baska seylere de cevap verecektim unuttum.
Sıkıcı kahvalti saati. İyy

Gözünaydın canm çok sevindim.Daha sabreder inşAllah. Bizler plan program yapıyoruz ama herşey olacağına varıyor. İnan. 2 gündür masamda takvim önümde plan yapıyorum. 36 gün iznim var. Şöylemi yapsam böyle mi yapsam 35 de mi çıksam. Annemin yazlığı var oğlumu alıp gittiler bugün. Çok ağırlaşmadan izin alıp 3-4 gün kaçsam mı diye düşünüp duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…