- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
çok şükür şekerim yok ama evet iriyiz :) yani balık etli ve boyluyuz..demek ki bebemiz de iri olacak. bakalım...Canım 33haftalıkmış bebişin bana normal geldi biraz artısı eksisi olabiliyor kişiden kişiye göre değişiyor. Kendi bebeğimle kıyaslarsam fazla değil 30+3 haftalık 2kilo oğlum. Geçen 1haftada 400gram almış. Anne baba iriyse normal bence. Tabi şekerin vs yoksa canım
insallah cnm. suan gidisat iyiye gidiyor dedi cok sukur. 100lerden 50lere inebildi sancjlar sukurCanım bence de normal ama merak ediyorum bas asagiydi en son acaba elini kolunu mu bastiriyo sanki parmagini batiriyo gibi bi aci oluyo yerimde zipliyorum :))
insallah doktorun izin verir oglusunun gösterisine gidersin ❤
dinlenerek gez canm.Gunaydinnnnlarrrr hanimlarrrbuhun carsi gunum sis ayaklar.beni bekliyorrr
Mucize olduğuna kesinlikle katılıyorum sadece genelde olumsuz durumlar için kullanıldığından tuhaf gelmişti. Bir avazda inşallah falan derler genelde."Allah kurtarsın" cümlesini ben de ilk duyduğumda senin gibi düşünmüştüm. Ama sonra yengemin doğumuna şahit oldum. Doktor anne çok kan kaybetmiş bebek %90 kayıp olabilir, anneyi de kaybetme olasılığımız var bu evrakları ya babası ya da kocası imzalasın diye elime tutuşturduklarında "Allah kurtarsın " cümlesinin çok güzel bir dua olduğunu düşündüm.Çok şükür Allah ikisini de kurtardı.Doğumun bir mucize olduğunu iyice idrak etmiştim o akşam.
Hadi ya leğen kemiği mi orası, o bacağımda güç sıfır şöyleki en ufak harakette acıyor. Eşofman iç çmaşırı çorap vs giyerken bacağımı kaldıramıyorum, yatakta dönerken o bacağımı atamıyorum, güç alıp üstünde duramıyorum. Yürürkende ağrıyor. Haraket etmeyince hiçbirşey yok ama. Eziyet gibi nasıl normal ki. Sende bu şikayetler varmı canım
calisir raporu aldiktan sonra yillik iznini kullanabilirsin, ise gitmezsin ama raporundan düşerGünaydın Ağustos böcükler ve anneleri
peridrol84 canım alınca bize de göster bakalım neler aldın nerden aldın çok seviyorum almayı ama evde heryer eşya doldu artık. Oğlumdan kalan arakadaşımdan kalan o kadar çok zıbın falan var ki. Kv ile alışverişe çıkıcaz daha. Ne aldırsam bilemedim. Şampuan Müslüm örtü. 0-3 ay dış giyim 3-6 ay dış giyim düşünüyorum bakalım.
sinemist57 canm çalışabilir raporunun aldıktan sonra yıllık izin alırsam rapordan düşülüyor mu?
Çok teşekkürler canm. 36. Haftada ayrılıp son hafta yıllık izin alırsam. 4 hafta mı aktarmış sayılcam. 1 haftayı Doğum sonrasına eklemicekler mi?calisir raporu aldiktan sonra yillik iznini kullanabilirsin, ise gitmezsin ama raporundan düşerbenimde 16 temmuz rapor baslangic günüm o kadar calismayi dusunmuyorum yillik iznimi kullanicam bende
Ayyy tahminnedebiliuorum..
kiz bakma kadin beni hastanede darladi da darladi
ruh emici negatiflerden uzak durmak lazim
Bakkala gidebilirsen dua et diyolar devamli ama mutlu oluyolar bu laflarinsoyleyince egolari tatmin oluyo dedigin gbi ben gezemedim o da gezemicek onun da hayati bitti ozellikle cahil veya kiskanc kesim bunu yapiyo ki kendilerininrahatlatmak icinAy sadece sıcaklar olsa iyi. Her konuda felaket tellalığı gerçekten artık birini fena paylayacağım. “Doğumdan sonra şunu yapsam...” demeye kalmadan “Hııı hıııııı doğsun görürüz rüyanda yaparsın hahaytt.” Yani kendileri bir şey yapamamışsa onu sen de yapamamalısın, tatile gidememelisin, bebekle gezememelisin, hayatın mahfolmalı. Cidden deli oluyorum. Bekarken de “Evlen de görürüz”cüler vardı böyle. Evlendik, bir şey de görmedik. Ben gerçekten asla böyle olmayacağım inşallah.
Ayy içim şişmiş.
Ya belki iyi niyetledir ama hercekten cok kotu bincumle hani cok kotu bindurumun icindeyiz bundan kurtul gbi oluyo ve daha da telasa surukleniyosunGökçe çok güzel ben çok beğeniyorum canım
Maşallah bebişine annesi biraz merak ettirmiş kendisini sadece ❤
33+1 deyiz canım bize de bugün 2300 dedi bebekler 1-2 hafta önden veya geriden gidebiliyor ölçümle alakalı da olabiliyor
Düzelicektir inşallah canım dua ediyoruz haberdar et bizi
Ben normalde de sıcağı sevmem ama yok böyle bir terleme canım allah yardımcımız olsun
Ay gerçekten iyi niyetle söylüyor özellikle otobüste filan teyzeler Allah kurtarsın diyor ama onlar öyle söyledikçe ben korkuyorum normalde hiç düşünmüyorum Doğum ile ilgili şeyleri ama onlar öyle diyince beni ne bekliyor diye korkuyorum valla
Evet sizin bi de kiuafet derdiniz var Allah kolaylik versin onkismi gervekten zor zaten sinirli sayida giysiAmin canm çok teşekkürler
Saol canımeskiden kıyardım paraya ama şimdi ateş pahası gerçekten.
Tamm canm çok saol.
Aklıma takıldıkça sorarım ben sana.
Geçen izin almıştım izledim biraz meraktan netten baktım kime ne olmuş diye. İzine çıkayım daha rahat bakarım artık Eylül’de
Çok saol canım
Ayy bana da sürekli söylüyorlar. İş yerimde acır gibi valla ne sıcaklara kaldın yanacaksın, nasıl çalışacaksın daha zamanında varmış diye. Uyuz oluyorum. Havalar çok nemli gidiyor zaten. Her sabah kıyafet uydurmak o kadar zor geliyor ki. Çıkana kadar su gibi oluyorum. Allah hepimize kolaylık versin.
İyi uykular minnak Ağustos böcekleri ve anneleri
Hangi yastaktı o zaman bakamamıştım bana da link verir misin cnmBen trendyolda ki yatağı aldım Dahası hediye geldi
Ya okumusu da yapiyor. Tuvalete bile gidemeyeceksin lafina uyuzum ben de.Bakkala gidebilirsen dua et diyolar devamli ama mutlu oluyolar bu laflarinsoyleyince egolari tatmin oluyo dedigin gbi ben gezemedim o da gezemicek onun da hayati bitti ozellikle cahil veya kiskanc kesim bunu yapiyo ki kendilerininrahatlatmak icin
Gözünaydın canm çok sevindim.Daha sabreder inşAllah. Bizler plan program yapıyoruz ama herşey olacağına varıyor. İnan. 2 gündür masamda takvim önümde plan yapıyorum. 36 gün iznim var. Şöylemi yapsam böyle mi yapsam 35 de mi çıksam. Annemin yazlığı var oğlumu alıp gittiler bugün. Çok ağırlaşmadan izin alıp 3-4 gün kaçsam mı diye düşünüp duruyorum.Tekrar günaydın kızlar ❤ az önce kendi doktorum geldi kontrol etti beni. Her şey yoluna girmiş çok şükür. Nst lere baktı dünden bu güne çekilen iyi dedi.
Ciğer geliştirici iğne vuruldum dün. Bugün de diğerini vurulucam inşallah. Taburcu ediyo beni 11 de son ilacı vericekler sonra evine gidicem inşallah ❤
Haftaya perşembe 32.hafta doluyo kısmetse. Şimdi 32 ye kadar rapor vericem sonra perşembe geliceksin 32.hafta raporunu vericem ve çalışamazsın dedi. O arada en ufak kasılman olursa doktor beni yatırır mı diyr korkmadan hemen geliceksin diyotamam söz dedim.
Kader ne büyük bi şey. Ben 37ye kadar çalışıcam bi maaş fazla alıcam ve 1 ay geç dönücem diyodum ama kader işler planlar değil. ❤ bin kere hamd olsun
Hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?