Kizlar doktordan ciktik yine yuzunu gostermedi sag kasigima dayamis kafasini elleriyle de yuzunu kapatmis ama masallah cok iyi suyu vs. Kalp atislarina bakti icerde huzurlu dedi doktor kilo da almamisim ben şok boyu 42cm kilosu 1839gr olmus. Kac cm dogar tahmini dedim 50yi gecer dedi denize gir bol bol cok iyi gelir dedi ins bu h.sonu oy verdikten sonra kacicam denize
inanın son 3 haftadır böyle ondan önce de bi hareketlilik bir hareketlilik...merdivenleri çiftler iner çıkardım atlaya zıplaya eşim napıyon derdi... bi anda oldu. gerçi kan değerimde çok düşüktü 3 hafta önce kan ilacının dozu ayarlandı az biraz hareketlerim hızlandı..
Günaydın canlar, sabah uyanamayanlara beni de ekleyin o kadar zor kalkıyorum ki işe gelmek zulüm geliyor. işleri devretsem gelmiyeceğim de. oda heralde daha bir ay kadar sürer. anlamakta güçlük çekiyor arkadaş. ayrıca hiç alışveriş yapasım gelmiyor. elim kolum kalkmıyor. biri gitse bebeğin ilk 3 aylık alışverişini yapsa yıkasa ütülese kaldırsa hastane çantamı da ayarlasa o kadar sevaba girecek ki anlatamam :)
Kizlar doktordan ciktik yine yuzunu gostermedi sag kasigima dayamis kafasini elleriyle de yuzunu kapatmis ama masallah cok iyi suyu vs. Kalp atislarina bakti icerde huzurlu dedi doktor kilo da almamisim ben şok boyu 42cm kilosu 1839gr olmus. Kac cm dogar tahmini dedim 50yi gecer dedi denize gir bol bol cok iyi gelir dedi ins bu h.sonu oy verdikten sonra kacicam denize
Maşallah canım Bende bu haftasonu sabahtan oyları kullanıp denize gidicem. Bayramda her gün gittim çok iyi geldi. Ama mutlaka güneş kremi kullan özellikle çatlakların varsa. Sürmezsen çatlaklar kararıyor ve izi kalıyor beyazlamıyor daha sonra
Günaydın kızlar iki gündür fena sırt agrım var çok fazla ayakta kalamıyorum yan yatamiyom normal mi acba ya bide vajinma bıçak saplanır gibi bi ağrı giriyo hareket ettikçe oda canımı acıtıyor ama büyüdüğü için diye önemsemiyorum onu
amin cnm.
doktorum sahane. Allah ondan razi olsun. gece 2 de cekilen nstlerim vardi. gonderiyorlar şak cevabi geliyor. nobetci dr her gece geliyor. kendi dr.um gunde 2 kez geliyor gerekirse de muayneye cagiriyor. yemekler guzel. gunde 2 sefer oda banyi temizligi yapiliyr, 1 kez de tekrar cöpe geliniyor. hemsireler zaten superler. iyi ki varlar...
tabi tek sıkıntim gunluk yatis ucreti. ona da hastane karar veriyor. insallah esir kalmadan cikabilirim
amin cnm. 2 saate bir hemsire geliyr. farkli farklilar tabi. her birinin orgak gorusu insallah 34 bekler
Güünnaaayyyddıııınnnn ağustos böceği anneleriiiiii ♥
Geçen hafta yapılan rutin kan tahlili sonucumda açlık kan şekerim 122 çıktı yüksek dedi doktor. Oysaki şeker yüklemesinde sonuçlar normal çıkmıştı. Şimdi bu neyin nesi anlamadım yahu. Biraz daha yüksek olsa şeker hastasısın dicem dedi.
Bugün tekrar kan verdim yarın belli olacak sonucum bakalım inşallah yüksek çıkmaz. Benim gibi olan var mı? Bu haftalarda yüksek çıkması normal olabilir mi?
Geçen hafta yapılan rutin kan tahlili sonucumda açlık kan şekerim 122 çıktı yüksek dedi doktor. Oysaki şeker yüklemesinde sonuçlar normal çıkmıştı. Şimdi bu neyin nesi anlamadım yahu. Biraz daha yüksek olsa şeker hastasısın dicem dedi.
Bugün tekrar kan verdim yarın belli olacak sonucum bakalım inşallah yüksek çıkmaz. Benim gibi olan var mı? Bu haftalarda yüksek çıkması normal olabilir mi?
Selam kizlar hastane de hemşireye vereceğiniz zıbın takımının içine iç kruvaze zıbın mi koyacaksiniz yoksa çıtçıtli badi mi düşünüyorsunuz. Ben kruvaze koymayi düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir
arka arkaya yapmiim temizligimi, belki o yuzden olmustur bilemiyorumki. doktoru aradim ama almanya da bilmem ne bayrami varmi bu bolgede, kapaliymis doktorun muayenehanesi bugun. neyse agrim sizim simdilik yok. ofise de gitmedim, dinlenme gunu:)
arka arkaya yapmiim temizligimi, belki o yuzden olmustur bilemiyorumki. doktoru aradim ama almanya da bilmem ne bayrami varmi bu bolgede, kapaliymis doktorun muayenehanesi bugun. neyse agrim sizim simdilik yok. ofise de gitmedim, dinlenme gunu:)
Normalde evin tozlarinin hepsini alip dinleniyorum simdi iki oda iki oda dinlen o sekilde yapiyorumki su kuyruk sokumuma agri girmesin sen de oyle yapabilirsin bolusturerek ya da evin yarisini bi gun temizleyip doger yarisini diger gun... Ya da koy .... Rahvan gitsin o daha iyi bi yontem
Şeker yüklemesinde normalken sonuç sadece açlık mı böyle çıktı şaşırdım doğrusu benim ki şeker yüklemesinde yüksek çıkmıştı.. Sonradan tekrar baktı çok da yüksek değil dedi beyaz un ve şekerli gıdalar yasakladı iyi gidiyor şimdilik..
Selam kizlar hastane de hemşireye vereceğiniz zıbın takımının içine iç kruvaze zıbın mi koyacaksiniz yoksa çıtçıtli badi mi düşünüyorsunuz. Ben kruvaze koymayi düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir
oncelikli sancilar devam ediyor onu belirteyim .. dr.um uapilacak tedavinin bundan ote gotmeyecegini soyledi. o yuzden 2 gunde hic serum vermeden takip edecekmis. 32 de bitiyor o zamana. sonra yakin takip etme sartiyla yollayacakmis beni.. amannnn cok mutluyum suan
Ya yalamasin ya yalamasin. Kül' de kesin yaliycak, en sevmediğim şey. Bana da dil atiyo serefsiz zaten.
Yalniz aileye bak, pelus hayvan yerine köpek alan koca yürekli aile
12de kalktim. Cok erken uyanmaya basladim ama kalkmadim, uyu uyan bu saati yaptım. Bacak arasi agrisi devam ediyordu sabah. Yatinca agriyor demek ki. Cati acilmasiysa ok, isime yarayacak bir sey icin kabul edebilirim ama yok baska bisiyse kizicam.
Günün en sevmediğim öğününü atladim. 3 sene sonra cocum kahvaltı etmiyor delirtecek beni diye post acarken kendimi gorebiliyorum