2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar doktordan ciktik yine yuzunu gostermedi sag kasigima dayamis kafasini elleriyle de yuzunu kapatmis ama masallah cok iyi suyu vs. Kalp atislarina bakti icerde huzurlu dedi doktor kilo da almamisim ben şok boyu 42cm kilosu 1839gr olmus. Kac cm dogar tahmini dedim 50yi gecer dedi denize gir bol bol cok iyi gelir dedi ins bu h.sonu oy verdikten sonra kacicam denize

Kan degerlerin dusukse hlsizlik yapar canim. Ben gunduz enerjigm ama aksam erkenden siziyorum

Günaydın canlar, sabah uyanamayanlara beni de ekleyin o kadar zor kalkıyorum ki işe gelmek zulüm geliyor. işleri devretsem gelmiyeceğim de. oda heralde daha bir ay kadar sürer. anlamakta güçlük çekiyor arkadaş. ayrıca hiç alışveriş yapasım gelmiyor. elim kolum kalkmıyor. biri gitse bebeğin ilk 3 aylık alışverişini yapsa yıkasa ütülese kaldırsa hastane çantamı da ayarlasa o kadar sevaba girecek ki anlatamam :)

Maşallah canım Bende bu haftasonu sabahtan oyları kullanıp denize gidicem. Bayramda her gün gittim çok iyi geldi. Ama mutlaka güneş kremi kullan özellikle çatlakların varsa. Sürmezsen çatlaklar kararıyor ve izi kalıyor beyazlamıyor daha sonra

gozun aydin canim.

Aslan olacak derken yengeç olacak sanırım

Güünnaaayyyddıııınnnn ağustos böceği anneleriiiiii ♥
Geçen hafta yapılan rutin kan tahlili sonucumda açlık kan şekerim 122 çıktı yüksek dedi doktor. Oysaki şeker yüklemesinde sonuçlar normal çıkmıştı. Şimdi bu neyin nesi anlamadım yahu. Biraz daha yüksek olsa şeker hastasısın dicem dedi.
Bugün tekrar kan verdim yarın belli olacak sonucum bakalım inşallah yüksek çıkmaz. Benim gibi olan var mı? Bu haftalarda yüksek çıkması normal olabilir mi?

Aslan olacak derken yengeç olacak sanırım
aynen cnm. gidisat onu gosteriyor. dr.da 38 gormez demisti zaten.
bilgim yok da cnm. acaba son zamanlarda fazla dondurma vs gibi seker iceren seyler mi yedin. ya da meyveyi mi abarttin. bir dusun.

arka arkaya yapmiim temizligimi, belki o yuzden olmustur bilemiyorumki. doktoru aradim ama almanya da bilmem ne bayrami varmi bu bolgede, kapaliymis doktorun muayenehanesi bugun. neyse agrim sizim simdilik yok. ofise de gitmedim, dinlenme gunu:)
Aynen öyle bölerek yap işlerini.. Dinlenmek en iyisi ayakları uzat bol su iç dinlen

arka arkaya yapmiim temizligimi, belki o yuzden olmustur bilemiyorumki. doktoru aradim ama almanya da bilmem ne bayrami varmi bu bolgede, kapaliymis doktorun muayenehanesi bugun. neyse agrim sizim simdilik yok. ofise de gitmedim, dinlenme gunu:)
Normalde evin tozlarinin hepsini alip dinleniyorum simdi iki oda iki oda dinlen o sekilde yapiyorumki su kuyruk sokumuma agri girmesin sen de oyle yapabilirsin bolusturerek ya da evin yarisini bi gun temizleyip doger yarisini diger gun... Ya da koy .... Rahvan gitsin o daha iyi bi yontem

Şeker yüklemesinde normalken sonuç sadece açlık mı böyle çıktı şaşırdım doğrusu benim ki şeker yüklemesinde yüksek çıkmıştı.. Sonradan tekrar baktı çok da yüksek değil dedi beyaz un ve şekerli gıdalar yasakladı iyi gidiyor şimdilik..

Kruvaze koyucam ben cunku gobek bagi oluyo ya ondan dedim oyle koyim

Ben de ondan koyucam çünkü kirlenme durumu çok oluyo göbek bağı oluyo çıkarıp giydirmek çok daha rahat üzerine de hastane çıkışı giydirilir tamam

Hadi gözün aydın sağlıkla güzel haberle her daim inşallah yüzünü doğunca gösterecek nazlı

oncelikli sancilar devam ediyor onu belirteyim .. dr.um uapilacak tedavinin bundan ote gotmeyecegini soyledi. o yuzden 2 gunde hic serum vermeden takip edecekmis. 32 de bitiyor o zamana. sonra yakin takip etme sartiyla yollayacakmis beni.. amannnn cok mutluyum suan

gunaydin cnm. 34 bitirse alacaklarmis. 36 hayal yani .
nst deyim suan.60-80-40 gidiyor bakalim
Neden alacakmis? Belki çocuk bi hata yaptı, erken ataga kalkti ama pisman olup vazgececek. Kızın suçu neymis, doktor amca büyüklük yapsin affetsin.
Ya yalamasin ya yalamasin. Kül' de kesin yaliycak, en sevmediğim şey. Bana da dil atiyo serefsiz zaten.
Yalniz aileye bak, pelus hayvan yerine köpek alan koca yürekli aile

12de kalktim. Cok erken uyanmaya basladim ama kalkmadim, uyu uyan bu saati yaptım. Bacak arasi agrisi devam ediyordu sabah. Yatinca agriyor demek ki. Cati acilmasiysa ok, isime yarayacak bir sey icin kabul edebilirim ama yok baska bisiyse kizicam.
Günün en sevmediğim öğününü atladim. 3 sene sonra cocum kahvaltı etmiyor delirtecek beni diye post acarken kendimi gorebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…