2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sut akitiyo diye okudum mycey... Ayy insallah yara olmaz evet acidan durulmuyomus

Civilde ındırım vardı hemde kalıtelı cantalar ısteyen baksın

Ben hala yüzüstü yatıyorum canım tek bacağımı kendime çekiyorum bu sayede yan tarafımın üstüne yatmış oluyorum karnıma değilde. ( her gece çocuğu eziyorum kesin) Uyuyamıyorum napıyım
Ben dr hamile yastigi olmassa kendiliginden donerim yuzustu o kadar alismisimki anlatamam

Tez zamanda çıkarsın ınşallah. Icimi rahatlattin saol bende iyi mi değil mi diye tereddüt ediyordum

Canim nasil oldun hersey yolunda mi

Arkadaşlar gece uykularınız nasil ?ben hem sık uyanıyorum hem uyuyamiyorum Ve her gece aynı yine sağ,sol yani yatmaktan kalcam ağrıyo iyice zorlanıyorum Ama yerimde de durmuyorum hic

Uykuya hasretimmm o kadar çok özledim ki deliksiz saatlerce yatmayı aylardır uyuyomuyum uyumuyomuyum hiç bişey anlamıyorum uykudan dinlenmiş uykumu almış bi şekilde uyanamıyorum

Kızlar kanguru alanınız var mı var ise ne aldınız? Dolaşırken falan bakıyorum çoğu bebek arabada durmuyor kangurularda duruyor sapık gibi bebeli aileleri gözlemliyorum resmen

Ben bunu aldım canım kaliteli geldi kullanımı nası alır bilmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20190620_103410_com.pozitron.hepsiburada.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 44
Vallahi bazen kolum agriyinca gozum doluyo en cok ozledigim yuzustu yatmak
Doğumdan sonra sezeryan değilse tabi kendimizi yüzüstü yatağa atarız acısını alırız az kaldı inşallah gerçi o zaman da süt doluyo göğüsler müsaade etmiyor pek ama yine de yatarız çılgınlar gibi

İş yaparken ısınıyoruz o yüzden duramıyoruz durmamız yerde ağrı oluyor çok ben Bi ev süpürmeyle belimi hissetmiyorum artık inanki
arka arkaya yapmiim temizligimi, belki o yuzden olmustur bilemiyorumki. doktoru aradim ama almanya da bilmem ne bayrami varmi bu bolgede, kapaliymis doktorun muayenehanesi bugun. neyse agrim sizim simdilik yok. ofise de gitmedim, dinlenme gunu:)

Bu arada dogum karti yaptiricam bebegime insallah. Ofislere gonderilecek, yakin cevreme de postalarim. Hollanda adeti bu, yaptirmasan olmuyo. E yaptirincada uc dort adet bastiramiyosun tabikide.

Soldakini begendim, fiyati diger baktigim kartlara nazaran daha iyi. Once newborn-shoot u cektirmis olmam gerekiyor ama. fotografsizda bastirabilirim ama bebisimin fotosuda olsun canim uzerinde:) daha kisisellestirilmis olur bu sekilde bence. Nasillar kizlar?

Ayy evet yaziyo yuzustu yazmayin sut gelisini engeller bilmemne yok anam belim olmus kazik gbi faha duramam ben bu pozisyonda oyle bi yatarimki malak gbi zaten uyuyup uyuyabilecegim 1 2 saat onu bari gonlumce uyuyim

Günaydın tatlis anneler iyiki çamaşır yıkayacağım bugün dedim yağmur dolu uyandigimdan beridir yine baska bahara kaldi çalışan annelere Allah kolaylik versin ben iki haftadir raporluydum yola gidemiyorum artik geçen hafta karne dağıtmak için gittim sadece eşim arabayla götürdü agrilarim basladi yol 1 bucuk saat sürüyor haftaya pazartesi semineri merkezde alabilecekmişiz artik basliycam okula gitmeye çalışabilir raporu alacağım 1 hafta 1 haftadir doğum sonrasina atarim

Ben basindan beri oyleyim

inanın son 3 haftadır böyle ondan önce de bi hareketlilik bir hareketlilik...merdivenleri çiftler iner çıkardım atlaya zıplaya eşim napıyon derdi... bi anda oldu. gerçi kan değerimde çok düşüktü 3 hafta önce kan ilacının dozu ayarlandı az biraz hareketlerim hızlandı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…