2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende gogsumu her emzirmeden once yikayacagim insallah (mumkun oldugu yerlerde elbette). Bi akrabam soyledi gecen, mantikli buldum. Enfeksiyona karsi cok iyiymis.

cnm asiri yormussun kendini..sana normal gelse de artik bu kadar cok iş yapmamalisin.
Vucud nerde dur derse orda duruyorum aslinda. Yorsaydi aksam ki is zaten yapmazdim o yuzden bilemiyorum, agriya o mu sebebiyet verdi. Da yani zaten cok yavasladim, enerjim azaldi filan. Bukadarcik isi yapamiicaksam o 8 hafta nasil gececek
Ayrica bebisin hala gelmemesine sevindim canim! Sakin sakin devam:))

Günaydın herkese uyanamıyorum ben nasıl 5 hafta daha çalışacağım acaba
Sayili gun cabuk gecer:) benim 3 haftam kaldi insallah!

Günaydın kuzular ve anneleri
R Rzg14 inşAllah biraz daha bekler canm. Girdiğim gibi direk sana bakıyorum doğurdun mu diye

Ben de sabah zor uyananlardanım hele bu sabah
artık işe gelmek zulüm geliyor daha çalışabilir bilem almadım.
Çalışanlara kolaylık evde olanlara bol keyifler diliyorum.

Günaydın herkese uyanamıyorum ben nasıl 5 hafta daha çalışacağım acaba
bende sabahlari zor kalkiyom gecede fosur fosur uyuyom ama dun programdan okumustum hamileligin baslarinda olan yorgunluk uyku istegi gibi durumlari tekrar yasayabilirsiniz diyordu. benimde 12 temmuz son günüm diren vücudum

cnm benim dr diyrki hep, anneler farkinda olmadan ev islerine yukleniyr sonra da belim agridi sirtim agridi diyor. e yapmamali dinlenmeli esleri yapsin o artik gebe diyr. kabul et bu durumu ve artik ev isinden yavas yavas uzaklad

Sağlıkla gelir inşallah bebişin canım.bu arada hastaneden memnun kaldım mi şu ana kadar hemşire doktor hijyen vs ...
amin cnm.
doktorum sahane. Allah ondan razi olsun. gece 2 de cekilen nstlerim vardi. gonderiyorlar şak cevabi geliyor. nobetci dr her gece geliyor. kendi dr.um gunde 2 kez geliyor gerekirse de muayneye cagiriyor. yemekler guzel. gunde 2 sefer oda banyi temizligi yapiliyr, 1 kez de tekrar cöpe geliniyor. hemsireler zaten superler. iyi ki varlar...
tabi tek sıkıntim gunluk yatis ucreti. ona da hastane karar veriyor. insallah esir kalmadan cikabilirim
amin cnm. 2 saate bir hemsire geliyr. farkli farklilar tabi. her birinin orgak gorusu insallah 34 bekler

günaydın güzel anneler
dün kendime çanta bakayım bebeğin eşyalarınıda koyarım dedim. baktım 100 tlden aşağı yok. e bende bebek bakım çantası alırım o parayla dedim. sonuç hepsiburada da indirim varmış bu çantayı beğendim bebek arabasınada takılıyormuş fiyatı 87 tl düşünen varsa link atabilirim

İş yaparken ısınıyoruz o yüzden duramıyoruz durmamız yerde ağrı oluyor çok ben Bi ev süpürmeyle belimi hissetmiyorum artık inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…