2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Senin 8-9 birime aldigin seyi biz burda 50-60 birime aliyoruz ya nefret ediyorum! Lcw kivaminda markanin indiriminde bile alisveris bizi zorluyor. Begenilenlerde duruyor benimkiler.

Ah ülkem ah..

Mrb guzel anneler umarim.herkeste keyifler iyidir cok giremiyorum ama takipteyim malum 3 cocuk is ev ve hamilelik bunada sukur

Findigim 2541 gr 47 cm olmus 4. Oldugu icin doktor 38 haftayi beklemeden aliriz dedi
Masallah nasil buyumuuus Allah nazardan korusun
Haftaya kontrolum var benimki 2,5 kilo mu oluyo ozamana, ne cabuuuk!

arkadaalar ay cok mutluyum Allaha sukur okulum da bitti butun derslerdn gecmisim
Gozun aydiiin tebrikler caniim

Senin 8-9 birime aldigin seyi biz burda 50-60 birime aliyoruz ya nefret ediyorum! Lcw kivaminda markanin indiriminde bile alisveris bizi zorluyor. Begenilenlerde duruyor benimkiler.

Ah ülkem ah..
Eki Görüntüle 2280639
O gri tulumu bende secmistim begenilere, sonra esim yesili isteyince gri den vazgectim.

saka maka hesapladigimda siz bizimle ayni parayi oduyosunuz gercekten ah ulkem ah.

Sut akitiyo diye okudum mycey... Ayy insallah yara olmaz evet acidan durulmuyomus
Benim meme ucum sert olduğu için kendiliğinden akma olmadı hiç ped kullanmadım ama evet kimisinin sürekli akıyormuş. Akıtma durumunu bilemicem açıkçası .
Zaten kafamız birçok şeyden karışık, böyle çeşit olunca da çıkılmıyor içinden

Merhaba iyi günler size birşey sormak istiyorum ben 30+5 haftalık hamileyim ve bebeğim 1.925 gram sizce kilosu normal mi doktorum böyle giderse 4 kilo olur sezeryan olabilirsin dedi
Merhaba, normal olup olmadığını en iyi doktorunuz bilir aslında. Olcumlerde sapmalar olabiliyor, aynı gün iki farkli doktor ve makinada farklı ölçümler çıkabiliyor.

İste benim ilerdeki versiyonum Alllah immmm seni dusunemiyoeum o belle ne guzel esya toplanir skila pikila geliyolardir kesin ne var diye dogrudur giyside cikariyolardir babalari yetmiyo bide onlarin esyalari Allab kolaylik versin ne diim
Söylene söylene yapıyorlar sanki benim çöpümü topluyorlar görsen amin zor işimiz valla

cnm hic uzulme. rahat rahat 2 kg mi tamamlarlar. onemli olan kilodan ziyade organ gelisimleri. masallahlari var kuzularinin.
Allah razi olsun canim.

Yormadan yap et kız iki işi bi şeye sıkıştırmışsın yine güle güle kullanın çok güzeller

Evi supuriyim, yerleri bi siliyim. Camlar hep aralik ya, ev toz toplama merkezi gibi. Cocuk alerjik çıkarsa ayvayi yedik. Hijyen sıfır evde.
cnm senin cocuk alerjik olmaz. cunku yapilan arastirmalar ilk 3 ay kedi ile buyuyen bebeklerin alerjik olmadigini gostermis.
Yoğurtla muz güzel olmaz kii.
ben seviyorum hipoglisemi oldugum icin mecbur meyveyle yogurt tuketiyorum
Mrb guzel anneler umarim.herkeste keyifler iyidir cok giremiyorum ama takipteyim malum 3 cocuk is ev ve hamilelik bunada sukur

Findigim 2541 gr 47 cm olmus 4. Oldugu icin doktor 38 haftayi beklemeden aliriz dedi
masallah ona.
Muhyemelen buyudugu icindir cnm. benim de bugun ciddi gergin karnin. hemsire bakti. buyudugu icin dedi..

Bugün bizim de görüş günümüzdü kızlarKızçem 1823 gr 42cm olmuşŞükür herşey ýolunda 8temmuza randevu verdi.Muayene ardından nst ye gircekmişim.
masallah kuzucuga.
epidural candir. o anki sagligj el verenler (fiziksel ve ruhsal) kesinlikle kacirmasin. ben sadece bele yapilan igneden korkuyordum. hicccccc hissetmemistim. simdi de kan sulandirici igneden dolayi en az 8 saat sonra epidural yapilabiliyormus, eger benim kiz aniden gelmezse kesin epidural. yoksa mecburen genelmis. dilerim Allahtan genele gerek kalmaz.
arkadaalar ay cok mutluyum Allaha sukur okulum da bitti butun derslerdn gecmisim
ay cokkkk sevindim. hayirli ugurlu olsun.

ikicicek-birbocek canım benim doktorda 24 temmuz gibi doğumu hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapıcaz inşallah.
ben bebeğin anne karnında nasıl kilo alır biraz araştırdım. gece yatmadan muzlu süt içmek
gece uyandığında süt içmek
tahin pekmez
kaşar peyniri
muz
balık
bunları dene istersensen canım.ama kiloları gayet iyi maşallah ikiz olmalarına rağmen

Merhaba iyi günler size birşey sormak istiyorum ben 30+5 haftalık hamileyim ve bebeğim 1.925 gram sizce kilosu normal mi doktorum böyle giderse 4 kilo olur sezeryan olabilirsin dedi
34ten sonra haftada 250gr alıyor genelde. Buna istinaden öyle demiş olabilir ama Doğumdan hemen önce girilen ultrason ölçümünde bile sonrasında 400gr sapma olabiliyormuş. Henüz haftan erken bunları düşünme bence .

Ya çoğu bana kızacak belki sana ne diyicek ama ben söylemeden geçemicem kızlar hepimizin kilosu boyu dogum.kiloları eslerimizin boy.kilosu doğum.kilosu ve bilim onemli faktör GENETİK bebekler hepimizin ortak gayesi Allahin izniyle sağlıkla ve kolaylıkla kucagimiza almak buna eminim ama son.günlerde herkesin kıyaslama yada bir problem olarak bebeklerin gelisimi haftasi kilosu vb vb. Yazdığını sıkça görür oldum ben üzülüyorum neden doktorlar gelişimi görüyor söylüyor haftasi uyumlu gelisimi normal diyorsa çok şükür Allaha demeliyiz lütfen zehir etmeyin en.güzel.donemlerimiz üzmeyin.kendinizi sıkmayın endise etmeyin herkesin.bebegi bizler gibi bambaska o yüZden lütfen.korkmayın

Aaaa 37+0 ise tamam canım bayram bitmiş oluyor. Süper öyleyse. Çok teşekkür ederim tam aklımdaki yanıtı verdin tatlım süpersin.
Sen yinede doktorunla konus o en kesin tarihi verir simdi bayrama denk geldigi icin biseyleri etkiler mi bilmiyorum veya 32 hafta calisabilirinide 1 gun gec girdir sgkda sikinti olmasin

Yormadan yap et kız iki işi bi şeye sıkıştırmışsın yine güle güle kullanın çok güzeller
ahaha durabilsem neyse esimin israriyla ablaya yazdim temizlige yarin gelmesi icin, oda haftaya gelebilecek anca. gelemeseydi valla pencerelerin tamamina giriscektim bu temizlik hastaligim ne olacak bilmiyorum.

Günde iki yumurta kaşar peynir yiyorum 5 6 tane ceviz yiyorum pekmez yiyorum süt malesef içemiyorum mideme dokunuyor ama yoğurt ayran yiyorum ins hepimizde sağlıkla alalım bebisleri kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…