Senin 8-9 birime aldigin seyi biz burda 50-60 birime aliyoruz ya nefret ediyorum! Lcw kivaminda markanin indiriminde bile alisveris bizi zorluyor. Begenilenlerde duruyor benimkiler.duramayip evi yeniden sildim, banyolari dipkose temizledikten sonra.
sonrada bi guzel yuz bakimi yaptim.
bu arada H&M indiriminde ne guzel seyler vardi yaa, online siparis verdim bikac parca. icinde kendime bi pijama da var. uzun kollu ama sonbahar/kistada giyerim.
O degilde; siparis pahali geldi bana. niye boyle oldu diye dusunurken az once tekrar girip baktim, iki parcadan ikiser tane siparis vermisim. asiri bi unutkanlik, ‘sharp’ olmama durumu var bende yahu
baksaniza ablalarii hepside nasil tatli (bitane yenidogan aldim digerleri buyuk numaralar);
Eki Görüntüle 2280630 Eki Görüntüle 2280631 Eki Görüntüle 2280632
anladm canm ben 40 çıkınca yaparım heraldeEvet canım 20 günlükken de yapan var yarı kırkı çıktıktan sonra yapılabilir
Masallah nasil buyumuuus Allah nazardan korusunMrb guzel anneler umarim.herkeste keyifler iyidir cok giremiyorum ama takipteyim malum 3 cocuk is ev ve hamilelik bunada sukur
Findigim 2541 gr 47 cm olmus 4. Oldugu icin doktor 38 haftayi beklemeden aliriz dedi
Gozun aydiiin tebrikler caniimarkadaalar ay cok mutluyum Allaha sukur okulum da bitti butun derslerdn gecmisim
O gri tulumu bende secmistim begenilere, sonra esim yesili isteyince gri den vazgectim.Senin 8-9 birime aldigin seyi biz burda 50-60 birime aliyoruz ya nefret ediyorum! Lcw kivaminda markanin indiriminde bile alisveris bizi zorluyor. Begenilenlerde duruyor benimkiler.
Ah ülkem ah..
Eki Görüntüle 2280639
Benim meme ucum sert olduğu için kendiliğinden akma olmadı hiç ped kullanmadım ama evet kimisinin sürekli akıyormuş. Akıtma durumunu bilemicem açıkçası .Sut akitiyo diye okudum mycey... Ayy insallah yara olmaz evet acidan durulmuyomus
Merhaba, normal olup olmadığını en iyi doktorunuz bilir aslında. Olcumlerde sapmalar olabiliyor, aynı gün iki farkli doktor ve makinada farklı ölçümler çıkabiliyor.Merhaba iyi günler size birşey sormak istiyorum ben 30+5 haftalık hamileyim ve bebeğim 1.925 gram sizce kilosu normal mi doktorum böyle giderse 4 kilo olur sezeryan olabilirsin dedi
Söylene söylene yapıyorlar sanki benim çöpümü topluyorlar görsenİste benim ilerdeki versiyonum Alllah immmm seni dusunemiyoeum o belle ne guzel esya toplanir skila pikila geliyolardir kesin ne var diyedogrudur giyside cikariyolardir babalari yetmiyo bide onlarin esyalari Allab kolaylik versin ne diim
cnm hic uzulme. rahat rahat 2 kg mi tamamlarlar. onemli olan kilodan ziyade organ gelisimleri. masallahlari var kuzularinin.2706 dgl cnm yanlış yazmışım 1706 oda bilmiyorum özellikle tekrar tekrar sordum niye küçükler ne yapmak gerek diye yapılabilecek birşey yok kendileriyle ilgili küçük doğacaklar belli ki dedi 2 yi tmmlasalar çok mutlu olucam doğuma kdr
Allah razi olsun canim.Ben iyi
teşekkür ederim canım benim. İyi ki tanışabildik gerçekten tanıdığım için mutlu olduğum insanlardan biri oldunuz @alesta_ ile birlikte. İnşallah uzun yıllara uzanacak bir dostluk olsun. İltifatlar için ayrıca teşekkür ederim güzel yürekli insanlar güzellikleri görüyor ondan sana öyle görünmüşümdür. Çok dua ediyorum sana. İnşallah minik kız kuvözde kalması gerekmeyecek kadar duracak.sana da çok maşallah kuzum iyi dayandın ❤
Oo hadi gözün aydın olsun canımarkadaalar ay cok mutluyum Allaha sukur okulum da bitti butun derslerdn gecmisim
Yormadan yap et kız iki işi bi şeye sıkıştırmışsın yineduramayip evi yeniden sildim, banyolari dipkose temizledikten sonra.
sonrada bi guzel yuz bakimi yaptim.
bu arada H&M indiriminde ne guzel seyler vardi yaa, online siparis verdim bikac parca. icinde kendime bi pijama da var. uzun kollu ama sonbahar/kistada giyerim.
O degilde; siparis pahali geldi bana. niye boyle oldu diye dusunurken az once tekrar girip baktim, iki parcadan ikiser tane siparis vermisim. asiri bi unutkanlik, ‘sharp’ olmama durumu var bende yahu
baksaniza ablalarii hepside nasil tatli (bitane yenidogan aldim digerleri buyuk numaralar);
Eki Görüntüle 2280630 Eki Görüntüle 2280631 Eki Görüntüle 2280632
32+0 da benimki 1900 gr Dı canım çok değil seninkide benceMerhaba iyi günler size birşey sormak istiyorum ben 30+5 haftalık hamileyim ve bebeğim 1.925 gram sizce kilosu normal mi doktorum böyle giderse 4 kilo olur sezeryan olabilirsin dedi
cnm senin cocuk alerjik olmaz. cunku yapilan arastirmalar ilk 3 ay kedi ile buyuyen bebeklerin alerjik olmadigini gostermis.Evi supuriyim, yerleri bi siliyim. Camlar hep aralik ya, ev toz toplama merkezi gibi. Cocuk alerjik çıkarsa ayvayi yedik. Hijyen sıfır evde.
ben seviyorumYoğurtla muz güzel olmaz kii.
masallah ona.Mrb guzel anneler umarim.herkeste keyifler iyidir cok giremiyorum ama takipteyim malum 3 cocuk is ev ve hamilelik bunada sukur
Findigim 2541 gr 47 cm olmus 4. Oldugu icin doktor 38 haftayi beklemeden aliriz dedi
Muhyemelen buyudugu icindir cnm. benim de bugun ciddi gergin karnin. hemsire bakti. buyudugu icin dedi..kızlar benim nst gayet iyi çıkmıştı doktor sorun yok demişti ama göbeğim taş gibi gergin hep sürekli kasılıyor gibi normal mi büyüdüğü için mi yoksa o anlık nst iy çkıp sonrasında mı sıkıntı çıktı acaba?
masallah kuzucuga.Bugün bizim de görüş günümüzdü kızlarKızçem 1823 gr 42cm olmuş Şükür herşey ýolunda 8temmuza randevu verdi.Muayene ardından nst ye gircekmişim.
epidural candir. o anki sagligj el verenler (fiziksel ve ruhsal) kesinlikle kacirmasin. ben sadece bele yapilan igneden korkuyordum. hicccccc hissetmemistim. simdi de kan sulandirici igneden dolayi en az 8 saat sonra epidural yapilabiliyormus, eger benim kiz aniden gelmezse kesin epidural. yoksa mecburen genelmis. dilerim Allahtan genele gerek kalmaz.Ya bi de şuna hamilelik ay hesabını anlayamıyorum doktor 8 Aydan gün almışsın dedi neyse anlamak için geç kaldım galiba anlayamadan bitecek
Şu epidurale taktım bu ara bana acayip mantıklı geldi herşey yolunda olursa kesin isterim
ay cokkkk sevindim. hayirli ugurlu olsun.arkadaalar ay cok mutluyum Allaha sukur okulum da bitti butun derslerdn gecmisim
34ten sonra haftada 250gr alıyor genelde. Buna istinaden öyle demiş olabilir ama Doğumdan hemen önce girilen ultrason ölçümünde bile sonrasında 400gr sapma olabiliyormuş. Henüz haftan erken bunları düşünme bence .Merhaba iyi günler size birşey sormak istiyorum ben 30+5 haftalık hamileyim ve bebeğim 1.925 gram sizce kilosu normal mi doktorum böyle giderse 4 kilo olur sezeryan olabilirsin dedi
Gözün aydın güzel haberlerle hep inşallah
Sen yinede doktorunla konus o en kesin tarihi verir simdi bayrama denk geldigi icin biseyleri etkiler mi bilmiyorum veya 32 hafta calisabilirinide 1 gun gec girdir sgkda sikinti olmasinAaaa 37+0 ise tamam canım bayram bitmiş oluyor. Süper öyleyse. Çok teşekkür ederim tam aklımdaki yanıtı verdin tatlım süpersin.
ahaha durabilsemYormadan yap et kız iki işi bi şeye sıkıştırmışsın yinegüle güle kullanın çok güzeller
Günde iki yumurta kaşar peynir yiyorum 5 6 tane ceviz yiyorum pekmez yiyorum süt malesef içemiyorum mideme dokunuyor ama yoğurt ayran yiyorum ins hepimizde sağlıkla alalım bebisleri kucagimizaikicicek-birbocek canım benim doktorda 24 temmuz gibi doğumu hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapıcaz inşallah.
ben bebeğin anne karnında nasıl kilo alır biraz araştırdım. gece yatmadan muzlu süt içmek
gece uyandığında süt içmek
tahin pekmez
kaşar peyniri
muz
balık
bunları dene istersensen canım.ama kiloları gayet iyi maşallah ikiz olmalarına rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?