2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Güle güle giysin. Fiyatlar ne kadar komik ama

Merhaba iyi günler size birşey sormak istiyorum ben 30+5 haftalık hamileyim ve bebeğim 1.925 gram sizce kilosu normal mi doktorum böyle giderse 4 kilo olur sezeryan olabilirsin dedi
Benim 30+2 de 2kg 44cm di canım. 4.500kg kadar normal doğurabilirsin doktorunu değiştir istersen. 4.600 ü geçerse sezeryan olur

Ki kendi çocuklarım örnek benim oğluş tostoparlak kız ise cılız gören kardeş demez ikiside de aynı anadan ama bambaşka tipler sağlıklı olsunlar yeter ki ama analık işte kzım da az daha yeseydi diye diretiyorum hep

ahaha durabilsem neyse esimin israriyla ablaya yazdim temizlige yarin gelmesi icin, oda haftaya gelebilecek anca. gelemeseydi valla pencerelerin tamamina giriscektim bu temizlik hastaligim ne olacak bilmiyorum.
Vala durman lazım yani yavaş yavaş yap daha doğrusu azar azar gözüne kestirdiğini elden geçirme isteği hepimizde var ama sonradan acısı çıkıyor oramızdan buramızdan

slm kizlar.. bugun oglusumu gormeye gittik.. pasamin keyfi yerindeydi. 2140 gr olmuş. doc bana erken doğum ihtimaline karsi ciger ignesi verdi popodan yapiyolarmis iki kere 12 saat arayla tuz seker bu igne sirasinda yasak. bi de gunde 3 kere icmeli ilac verdi erken dogum ihtimaline karsi onlem olarak (adini unuttum) sancim cikti. cok ayakta mi kaldin dedi. dinlenecekmisim yormayacakmisim kendimi (bu beni uzdu) ... bugun isyeri stresliydi biraz. hâlâ ise gitmeyi düşünüyor musun dedi bu ayi bitireyim abbas kacar zaten..
oglumun kafasi iki hafta önden gidiyormus(koca kafalim benim annesi yesin onu)... kafa boyle onden giderse çatın da darsa sezeryan olursun dedi.

Canım hiç diretme bence kilo basa bela ac kalmasın sağlıklı beslensin yeter sonra nasil kilo vercem derdi olmasn

Canım sende erken doğum riski yoktu sancı çıkınca mı dedi anlamadım. Yorulunca mı çıkıyormuş sancı alla alla. Ee sen hissediyormuydun ağrı fln. Olsun önlemini alsın doktor genede sıkma canını

bana degisik geldi isin acigi. magdem sancin cikti neden 1 gece olsun hastanede kontrolde tutmadi? verdigi ilac nidilattir. tansiyonu ciddi dusuruyor kalbi hizlandiriyr bilgin olsun. işe gitme artik o zaman. magdem erken dogum riskin var dedi ne diye işe gitmene izin verdi. vallahi bana bu iste bir sacmalik var gibi geldi. kalcadan olan ciger ignesini 24 saatte 2 doz oldum bende. sker tuz ve hicbirsey yasak degildi. kafam karisti seker.

Canım hiç diretme bence kilo basa bela ac kalmasın sağlıklı beslensin yeter sonra nasil kilo vercem derdi olmasn
İşte insan kıyaslama yapıyor abisi bolca yerken o öyle minnacık bişeyle doyuyo benim de içim rahat etmiyor bi kaşık daha diye peşinde dolanıyorum ama fayda etmiyor işte bünyesi böyle minyon çıtıpıtı bi kız bu kabullenmem lazım

Normal kontrolüne giderken mi sancı gördü.. E erken doğum riski varsa nasıl işe gideceksin canım ya bilmiyorum ki sağlıkla vakitlice gelsin inşallah stres yapma lütfen dua ile inşallah herşey yolunda gider

Kızlar pijama takımı bakmak için dışarı çıkmıştım. Blackspade diye bir markaya rast geldim. Keşke görmeseydim yaa nasıl bir kumaşı var efil efil. İçim gitti. Lacivert ve pembe emzirmeli pijamalı takım beğendim fiyat 200. Üstün yanından emzirme penceresi açılıyor. Sabahlık ayrı o da 185. Pahalı geldi almadım. Netten araştırayım dedim. Daha uygunu yok 3-4 hafta beklicem sezon indirimi olursa diye. Normalde de giyilebilir. Sizce nasıl? Sabahlıkla fiyat 400 e yakın olacak. 100 tl sini ablam verecek. Hangi rengi güzel? Beyaz tenli olduğum için lacivert düşünmüştüm. Pembeleri giydim çok baydı gibi oldu.

Eklentiler

• 9369F9C0-A809-4A1C-BA0B-B2FDC355132F.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 40
  • FDDAE33B-5B4D-47A2-8735-5EF8463B24DF.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 37
  • 19066E53-C7E9-473D-8397-73012B62EAFE.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 44
  • 51E13F9E-F0B1-4C94-9D6A-FA4E067CEEC7.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 38
Günde iki yumurta kaşar peynir yiyorum 5 6 tane ceviz yiyorum pekmez yiyorum süt malesef içemiyorum mideme dokunuyor ama yoğurt ayran yiyorum ins hepimizde sağlıkla alalım bebisleri kucagimiza
E daha ne yapıcan en güzel şekilde beslenip dikkat ediyorsun inşallah onlar da ihtiyacı olanı alıyordur zaten.. İçin rahat olsun sağlıkla vakitlice inşallah

Çok pahalı yaw

ben lacivertliyi sevdim.

Çatı darsa sezeryan yapıyorlar diye biliyorum herkes için geçerli 37-38. Haftalarda yapılan muayenede belli oluyor. Bazı doktorlar doğurtuyor ama bol kesi ve dikiş artı bebeğin kafası uzaylı gibi oluyor up uzun kafayla doğuyor zavallım

Benim oğlan öyle doğdu harbiden ya kafası uzundu hiç de çatın dar demedi doktor var ya zorla çıkardılar bildiğin yırtıldım içerden de dışardan da vay vicdansızlar Neyse kafa normale dönüyor allahtan koca kafa

Güle güle giysin. Fiyatlar ne kadar komik ama
Sagol canim bebegin cok daha guzellerini giysin! Ya aslinda fiyatlar normal 9,99/8,99 filandi ama 10% indirimim vardi o yuzden boyle sacma oldu

Vala durman lazım yani yavaş yavaş yap daha doğrusu azar azar gözüne kestirdiğini elden geçirme isteği hepimizde var ama sonradan acısı çıkıyor oramızdan buramızdan
aynen, yavas yavas! yanliz tum gundur evdeyim, inanilmaz sikildim. pogaca mi yapsaydim, kurabiye mi yapsaydim diyip durdum kendi kendime

İşten sonra evde kalmayı yadırgıyor insan ilk zamanlar temizlik yapma da yap seni oyalayacak bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…