2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
erken dogum riskim yoktu bana kalsa cin gibiyim zaten. bugun yorucu ve stresliydi.kontrolum de aksam 5 teydi isten ciktim gittim once nts ye girdim. sadece 1 kereligine 60 in ustunde sanci cikti. agri hissetmiyorum ama karnim arada sertlesiyor tas gibi oluyor. nts deykenden de sertlesip tas gibi oldu o sirada zaten ekranda sanci cizgisi yukari dogru cikmaya basladi.

Aman bırak sağlıklı olsun önemli olan o..sana evlenmeden onceki kilomu soylesem bana sen yasiyormuydun diye sorarsiniz kesino kadar da yememe.ragmen üstelik hep zayıftım..zayıfın alt cümlesi olsa onu dicem ama o da yokbana da hamilelik yarıyor sadece sonrası hooop yine aynii

Bence laci..çünkü bende laci alicamaçık r2nk özellikle bakmıyorum mavi pembe baydı artik yanıii..bide benim saç rengi de açık rofleli o yüzden laci kesin

Benim kız da senden desene neyse en azından evlenince kilo derdi olmaz

Canim 4. Sezeryan oldugu icin riske atamam dedi tansiyon sikintisi da var doktorum cok iyi yoksa beklemek tataftari

neden sancimin ciktigini anlamaya calisti ayakta cok mu kaldin diye sordu evet dedim. dinleneceksin dedi kendimi yordugum icin olmuş zaten. hastanede kontrolde tutmaya gerek gormedi demek ki. (canima minnet ) isi birak demedi. haftaya tekrar cagirdi. ilaci icerkende en az 3 litre su tuketeceksin dedi .. doktorun bu haftaki soylediklerini sevmedim

Çok yormamaya çalış o zaman cnm kendini...dikkat et kendine..

Çok fena sövesim geldi ama ballısın bacım sağlık olsun valla boş kilo olmasın hiç en güzeli
Kız biz sülale boyu böyleyiz zaten3 hala var bende birinde 5 birinde 4 birinde de 3 cocuk var ama görsen bunlar neresinde beslenmisde çıkarmış bu çocukları dersin..baba da öyledir dedeler öyledir.. teyze birisi öyledir vs vs

Güzel genler aktarmışlar vesselam benim anne tarafı tontiş baba tarafı da minnoş valla tuhaf genler karıştı bize de inşallah çocuklarım babalarına çeker de benim gibi çekmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…