Canım sende erken doğum riski yoktu sancı çıkınca mı dedi anlamadım. Yorulunca mı çıkıyormuş sancı alla alla. Ee sen hissediyormuydun ağrı fln. Olsun önlemini alsın doktor genede sıkma canını
erken dogum riskim yoktu bana kalsa cin gibiyim zaten. bugun yorucu ve stresliydi.kontrolum de aksam 5 teydi isten ciktim gittim once nts ye girdim. sadece 1 kereligine 60 in ustunde sanci cikti. agri hissetmiyorum ama karnim arada sertlesiyor tas gibi oluyor. nts deykenden de sertlesip tas gibi oldu o sirada zaten ekranda sanci cizgisi yukari dogru cikmaya basladi.
İşte insan kıyaslama yapıyor abisi bolca yerken o öyle minnacık bişeyle doyuyo benim de içim rahat etmiyor bi kaşık daha diye peşinde dolanıyorum ama fayda etmiyor işte bünyesi böyle minyon çıtıpıtı bi kız bu kabullenmem lazım
Aman bırak sağlıklı olsun önemli olan o..sana evlenmeden onceki kilomu soylesem bana sen yasiyormuydun diye sorarsiniz kesino kadar da yememe.ragmen üstelik hep zayıftım..zayıfın alt cümlesi olsa onu dicem ama o da yokbana da hamilelik yarıyor sadece sonrası hooop yine aynii
Kızlar pijama takımı bakmak için dışarı çıkmıştım. Blackspade diye bir markaya rast geldim. Keşke görmeseydim yaa nasıl bir kumaşı var efil efil. İçim gitti. Lacivert ve pembe emzirmeli pijamalı takım beğendim fiyat 200. Üstün yanından emzirme penceresi açılıyor. Sabahlık ayrı o da 185. Pahalı geldi almadım. Netten araştırayım dedim. Daha uygunu yok 3-4 hafta beklicem sezon indirimi olursa diye. Normalde de giyilebilir. Sizce nasıl? Sabahlıkla fiyat 400 e yakın olacak. 100 tl sini ablam verecek. Hangi rengi güzel? Beyaz tenli olduğum için lacivert düşünmüştüm. Pembeleri giydim çok baydı gibi oldu.
Bence laci..çünkü bende laci alicamaçık r2nk özellikle bakmıyorum mavi pembe baydı artik yanıii..bide benim saç rengi de açık rofleli o yüzden laci kesin
Aman bırak sağlıklı olsun önemli olan o..sana evlenmeden onceki kilomu soylesem bana sen yasiyormuydun diye sorarsiniz kesino kadar da yememe.ragmen üstelik hep zayıftım..zayıfın alt cümlesi olsa onu dicem ama o da yokbana da hamilelik yarıyor sadece sonrası hooop yine aynii
Masallah bebisiniz cok buyumus ❤ bu arada profildeki kiziniz mi cok cok tatli Allah bagislasin ilk cocuk olmayinca daha mi erken aliyolar onu tam anlayamadim
Maşallah canım niye beklemiyor anlamadım sezeryan mı düşünüyorsun? Sezeryandan sonra da normal doğum yapabilirsin. Bende bu doktorları anlamıyorum belki çocuk 41de doğacak niye önceden alıyorlar. Bana çok mantıksız geliyor doktorum söylese anında yeni doktor bulurum kendime
bana degisik geldi isin acigi. magdem sancin cikti neden 1 gece olsun hastanede kontrolde tutmadi? verdigi ilac nidilattir. tansiyonu ciddi dusuruyor kalbi hizlandiriyr bilgin olsun. işe gitme artik o zaman. magdem erken dogum riskin var dedi ne diye işe gitmene izin verdi. vallahi bana bu iste bir sacmalik var gibi geldi. kalcadan olan ciger ignesini 24 saatte 2 doz oldum bende. sker tuz ve hicbirsey yasak degildi. kafam karisti seker.
neden sancimin ciktigini anlamaya calisti ayakta cok mu kaldin diye sordu evet dedim. dinleneceksin dedi kendimi yordugum icin olmuş zaten. hastanede kontrolde tutmaya gerek gormedi demek ki. (canima minnet ) isi birak demedi. haftaya tekrar cagirdi. ilaci icerkende en az 3 litre su tuketeceksin dedi .. doktorun bu haftaki soylediklerini sevmedim
neden sancimin ciktigini anlamaya calisti ayakta cok mu kaldin diye sordu evet dedim. dinleneceksin dedi kendimi yordugum icin olmuş zaten. hastanede kontrolde tutmaya gerek gormedi demek ki. (canima minnet ) isi birak demedi. haftaya tekrar cagirdi. ilaci icerkende en az 3 litre su tuketeceksin dedi .. doktorun bu haftaki soylediklerini sevmedim
Kız biz sülale boyu böyleyiz zaten3 hala var bende birinde 5 birinde 4 birinde de 3 cocuk var ama görsen bunlar neresinde beslenmisde çıkarmış bu çocukları dersin..baba da öyledir dedeler öyledir.. teyze birisi öyledir vs vs
Kız biz sülale boyu böyleyiz zaten3 hala var bende birinde 5 birinde 4 birinde de 3 cocuk var ama görsen bunlar neresinde beslenmisde çıkarmış bu çocukları dersin..baba da öyledir dedeler öyledir.. teyze birisi öyledir vs vs
Güzel genler aktarmışlar vesselam benim anne tarafı tontiş baba tarafı da minnoş valla tuhaf genler karıştı bize de inşallah çocuklarım babalarına çeker de benim gibi çekmezler
Çatı darsa sezeryan yapıyorlar diye biliyorum herkes için geçerli 37-38. Haftalarda yapılan muayenede belli oluyor. Bazı doktorlar doğurtuyor ama bol kesi ve dikiş artı bebeğin kafası uzaylı gibi oluyor up uzun kafayla doğuyor zavallım
36 yada 37 de cati muayenem var bakalim ne diyecek doktorumuz. eger normal dogum derse prenses dogum isticem. sordum yapiyorum dedi.5 cm acilmaya kadar sanciyi cekiyormusum sonrasinda belden igne yapiyormus.