2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Normal kontrolüne giderken mi sancı gördü.. E erken doğum riski varsa nasıl işe gideceksin canım ya bilmiyorum ki sağlıkla vakitlice gelsin inşallah stres yapma lütfen dua ile inşallah herşey yolunda gider
aynen canim normal kontrolde sanci cikti, yorgunluktan ciktigini dusunuyorum. cok kafaya da takmiyorum geçici bir durum oldugunu düşünüyorum. hakkimizda hayirlisi gercekten ins zamaninda gelir bebeklerimiz

Merhaba iyi günler size birşey sormak istiyorum ben 30+5 haftalık hamileyim ve bebeğim 1.925 gram sizce kilosu normal mi doktorum böyle giderse 4 kilo olur sezeryan olabilirsin dedi
Bana kimse bunu demedi evet gelişimi maşallah iyi dendi sadece ultrason verileri yanıltabiliyor canım ama maşallah iyi bebegin 32+2 De 2100 gr di benim oğlum ama belli olmuyor işte haftaya kontrolüm benimde

Bazı doktorlar çatı konusuna hiç takılmıyor, normal doğum sürecini bekliyorlar. Eğer bebek kanalda ilerlemezse o zaman sezaryene alıyorlar.

400 cok para. Bu is gelirle alakali; 400 lirayi ne kadar sürede kazaniyorum? Ben bunu düşünürdüm.
Ve lacivert olan
Bazı doktorlar çatı konusuna hiç takılmıyor, normal doğum sürecini bekliyorlar. Eğer bebek kanalda ilerlemezse o zaman sezaryene alıyorlar.
Malumunuz benim doktorum herseye "normal" diyor. Muhtemel dogum zamanimda burda olmayacak zaten.

Cati muaynesini aslında anne elletiyor mu rahat mi diye yapiyorum, genelde anneler sezeryan istiyor zaten dedi. Vajinismus vb sebeplerden elletmeyen kasilan cok oluyormuş, buna bakmak icin yapıyormuş muayneyi. Dogumhanede yerde yatip kasilip kalan oldu, zorunlu sezeryana aldik dedi.

sinemist57 cok şaşırdım. R Rzg14 ile aynı seyleri düşünüyorum.

Bazi.urunler baya indirimli.fiyatta inceleyin.anneler

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-20-22-16-59.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_2019-06-20-22-16-51.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2019-06-20-22-16-44.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 56
Saglikla kavus canim

Z Zeytinli senin kiz kac kilo valla bemim kizda pek zayif ama artikbiraktim israr etmeyi
ben fenalik geciriyorum o yine yemek yemoyo cunku
16 kilo 1 yıldır bi türlü ilerletemedim 5 yaşında ya Bi de çıtıpıtı bişey yemiyo benimki de ek takviye de denedim ama aynı vitamin falan doktor kontrolünde de bişey çıkmadı iştahı yok sadece

3lt su kesin ic. bende de oyle cnm.
ne diyim. bana degisik gelse de sifa olsun sana. sonucta doktor degiliz

16 kilo 1 yıldır bi türlü ilerletemedim 5 yaşında ya Bi de çıtıpıtı bişey yemiyo benimki de ek takviye de denedim ama aynı vitamin falan doktor kontrolünde de bişey çıkmadı iştahı yok sadece
ayni benim kiz 13 kilo boyu 100 cm gecti zayifliktan giidyo gunde bi ogun versem anne aciktim demez yani o derece
artikhic israra etmiyorum bende

Kan değerlerine baktirdin mi canim demir ve d vitamini eksikliği istahsizligi tetikliyor

ayni benim kiz 13 kilo boyu 100 cm gecti zayifliktan giidyo gunde bi ogun versem anne aciktim demez yani o derece
artikhic israra etmiyorum bende
Demez valla benimki de aynısı zorla yediririm ben. Böyle oyun şaka akıllı kızım diyerek yediriyorum ama o da yaramıyor.. Napalım bunları çitlembik kızlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…