2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla benim de çok oluyor hele de iş yapayım uzananıp dinlenmeyene kadar geçmiyor da.. Düzenli gelince artık doğum demek son ayda o kasılmalar daha da artıyor

34.haftanıza ulaşmışsınız artık, ciğer geliştirici şart mıymış ya. 35ten sonra ihtiyaç yok diye biliyorum . Sonuçta kortizon ilacı

Benim doktorum sonuna kadar normal Doğum diyor da işte çikolata az yemem için böyle dedi sanırım çünkü çok kilo aldım
Ah ah öyle de guzel yeniyor ki. Hele benim son 1 haftadan beri canım tatlı cikolata meyve bunlardan baska birsey istemiyor yaa. Benim doktor da normale aşırı zorlayan biri ama kilosu 4 olursa ben cesaret edemem sanırım. Normal olmasini bende cok istiyorum aslinda ama kilosu coksa bebişin riske atmak da istemiyorum hic

Bu 400 lira mi cidden normal pijama gibi duruyo tamam rahattir ama bence baska modellere bakabilirsin bna fiyati cok pahali geldi

Cok gecmis olsun insallah saglikla gelsin ise gondermesine sasirdim

Bugun guya toz aldim mesela devamli sertlesti bazen su icmek icin bile icin kalkip yurusem sertlesiuo karnim bakkala giderken yemek yaparken yani harekete gelmiyo hic

ben niye öyle birşey yaşamıyorum hiç toplanmadı daha biryere. Arada itirriyor bir taraftan sertçe o değildir herhalde?

Kızlar çok hastayım ya doktora gittim ilaç da veremedi. Öksürmekten geceleri kesinlikle uyku yok. Nane limon, ballı süt ile biraz rahatlıyorum tekrar başlıyor. Artık karnım yırtılacak gibi acıyor. Bana tavsiyesi olan var mı?

Bir de bebekler iyice aşağı doğru gitti benim. Karnımda da sürekli sertlikler oluyor. Özellikle otururken filan farklı farklı yerleri bir anda sertleşip geriliyor. Bunları saymam gerekir mi?Günde en az iki üç kere kasılma oluyor. Erken mi doğacak demek oluyor bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…