2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
insallah canim

Günaydınnn uykusuz her gece modu online sağa dön sola dön heryerden bir tekme.. birde bazen karnımın üstüne doğru yattığımı görüyorum resmen çocuğun üstüne yatıyorum yaa canı acımıyordur inşallah Benim bile acıyo

arkadaslar simdi ben olayi.kacirduim
bebegin poposu faln zannettigimiz kasilma mi oluyormus ya

imsallah gecer canim senin minikler de biraz daha dursun lar
duzenli araliklarla mi.giriyo yoksa devamli mi
eger devamli falnsa belki idrar yollalrimda rahatsizlik faln olmustir

ne oldu bu hastane çantası listesi, 2 kişide kaldı:)
not aldım devamını bekliyorum:)
●bebek icin...
4 tane alt ust ic dis zibin sapka eldiven takimi. 2 tane se yedek alt ust takim..
corap. muslin ve penye battaniye. agiz bezi. omuz ortusu. islak mendil. bez.

●anne icin
meme ucu kremi. gogus pedi. sutyen. kulot. ped. 2 tane pijama 2 tane gecelik. 1 sabahlik. terlik.

kizimla bana sac suslerimiz.

benimki bu kadar.

Kızlar evimize geldik şükür şimdi dinlenme zamanı, salı sabah kontrol
R Rzg14 darısı en kısa zamanda senin başına canım naptın gidebildin mi gösteriye?
gozun aydin cnm. ben de evdeyim cok sukur.
kendiniz için nasıl külot koyacaksınız. bu hamile külotları mı rahat olur?
belki sezeryan olduk bu nette satılan hamile külotlarımı daha iyi olur.
beli yuksek camasir tercih etmistim ben szeryanda. hastane ilk anda hasta bezi vermisti. kulot gibi..ondan 1 tane yetmistj. cok kanama olmamisti. sonra kulot ve ped kullanmistim.
aci agri olmuyor ama karnin tas gibi sertlesip, yamuklasiyor... sanki bebek tum gucuyle ittiriyor gibi. ben nts deyken böyle oldu sanci cizgisi yukari dogru cikmaya basladi sonra karnim yumusayinca cizgi indi asagiya
guzel nst

Klişe olacak ama, eskiden ıslak mendil mi varmış aldık yine de bakalım ama en güzeli pamuğu ıslatıp temizlemek aynen katılıyorum
oglumda hastane hususi istedigi icin almistim. dogunca onunla silip paket yapmislardi. sonra evde hep kare pamuklari islatip kullanim..

o agri gelince hicbirsey gecirmiyor zaten

bn3de baya baya hasya oldum salya sumuk ya dun aksam sinir stres aglama
bigun bebisi pek.hissedemesim ya
gecmis olsun cnm.
İui olmus kendin kendinle kal yeter daha hastameden cikmissin yeni dinlen o hastame stresini at bari ustunden hadi hayirli olsun
saol cnm.
Ya ben kasilmadan korkmuyorum, ondan korkan onun gibi olsun
Al sana kedi, keyfin yerine gelsin
Eki Görüntüle 2281259
severim onuuuu
saol kuzum. ben de agladim.
Geçmiş gitmiş olsun inşallah oğluna da maşallah
saol canim.
saol canim benimmm... kv yazligina gidemedi ya ondandir. gezemeyince hasta olur o. normalde bugun gidecekti, e simdi ele gune karsi gelin boyleyken gidemiyr.

odamiz geldi sildik temizledik yarin da esyalarini dolabina yerlestirecegim.
guzel gunlerde kullanin cnm.
saol kuzum. dr misafir ve tel gorusmesine izin vermiyor dedim diye bir afra bir tafra gorsen. bana laf geciremiyr diye kudurdu.
cok guzel gidisat cnm.
ben oda yapmiyorum bu kez. oglumda yapmistim. bu kez kizim belli bir yasa geldikten sonra yapacagim
her yerde ayni bu modeller.

Sinemaya gittim aylar sonra esim.isyan etti gidelim.diye neyse ama.mahvetti bebe karnim.resmen tas yanlardan.batmalar mahvoluyorum napcaz biz boyle.son ay falan
sestende hop hop hoplamistir kasmistir cnm.
Gebelik güzeldir diyenlerden miydin sen bakem
ben ben . develer gibi 15ay ya da filler gibi 20 ay gebe kalabilirim.
bu cektiklerime ragmen yine gebe kalabilir yine dogurabilirim. sifir korku ...

aklima gelmisken genel birsey paylasayim. cok samimi sekilde yazacagim. ilk iki bebegimi kaybedip pihtilasmam oldugunu ogrenince, oglumun dogumunda sonra cok korktum. tekrar gebe kalmak istemedim. tekrar evlat kaybetmek istemedim. tekrar ayni acilari yasamaktan o derece korktum ki esimle birlikte olmam istemedim. ne kadar korunursak korunalim, birlikte olma fikri korkuttu beni. esimde de ayni endiseler olustu. sonrasi vajinusmus baslangicina döndü ve rahim yaralari vs ile ugrasmak zorunda kaldim. zorlu bir donemdi. atlattim sukur. o yuzden simdi ayni seyleri yasamamak icin hep guzel hep pozitif bakiyorum. her ne olursa olsun gececektir diyorum. germiyorum kendimi yoksa hayat kaciyor degil mi ...
saol cnm cok sukur
.simdi hedef 2 hafta daha.
Rüzgarcım ailecek sevindik senin evine gitmene ve oğlunun gösterisine gitmene. Oğluna da maşallah. Evde dinlen artık. Kayın validende bi zahmet yerini bilsin artık.
saol canim benim. 8.5 sene sonra anlamaya basliyor sanirim ama bayan kapris seklinde geziniyor.
saol cnm.
yine de dr.a danis derim cnm
farkli diyrsun cunku. kontrolde fayda var.
yok canum ben duymazliktan gelecekmisim
oldu deseydin
daha neler ya.
adet sancisi gibi agrilar bu haftalarda normal cnm.

islak mendil cesme suyu vs konusulmus..

oglumim.dogumunda hastane hususi islak mendil istemisti. dogumhanede bebegi onunla silop sarmaliyorlardi cunku. eve geldigimizden itibaran ilik cesme suyunu bir kaba koyup onunla sildim. baslarda cok minik oldugu icin yikayamadim poposunu cunku.

suyu cesmeden aldim. sonucda banyo suyu da kombiden isinan cesme suyu. hususi ozel su kullanmadim. cunku ne kadar korursaniz o kadar alerjen bebek olur diye dusunuyorum. suyla her zaman denk gelecek cunku. evde olmasa gittiginiz yerde... cesme suyunu sorun gorumuyorum..

bir de goz silme konusu vardi. gobek bagi dustukten sonra sabah aksam yikandigi icin silmeye gerek kalmiyor. banyo da temizleniyor cunku.

Herkese günaydın, güzel bir pazar diliyorum hepimize, bugün istanbulda heyecanımız büyük bu akşam doğurmazsam doğurmam diyorum herşey hepimiz için çok güzel olacak inşallah

bayıldım odanıza..güzel günlerde kullansın paşa

Canım bence bi dr a gözük.. farklı hissediyorsun, için rahatlasın, hem öksürüğün için de birşeyler önerirler belki

PiaLeon , H hepgenc doğal yaşam değil ama minimalist, sade yaşam yaklaşık 5 senedir benim de felsefem ama sadece çocukta tam uugulayamiyorum uzun zamandır şu gebelik gereksinimleri dışında tek harcamam oğlumun istekleri,ona hayır diyemiyorum..kendi gardrobum ve evin eşyalarını elden geçirip fazlalıkları dağıttım ve acaip rahatladım ama sıpanın odasını görmek istemiyorum şimdi yoldaki cimcime için gelen eşyalarla ortalık yine karışık cunku garibimin bir odası olmayacak başlarda ve ben resmen boğulmaya başladım evde gelen eşyaları gördükçe acil toparlamam, düzenlemem lazım ortalığı

evet canim iznie benim memelekeye gidecem yok bana dogur orda
evdeki kuslarimiz icin baska kotu laflar cok uzuldum yani kizima baski kurmalar gitmeyin diye
Efelihayat
Tamamen kiskancliktan kaynaklaniyo iste ne diim hamileyken hic cekilmez normal zamanda bile cekilmiyo Allah hepimize kolaylik versin

normal canim.o.soylediklerin normal.kasilma hareket ettirmeyip can yakıyor bel vajina agrisiyla
evet canim iznie benim memelekeye gidecem yok bana dogur orda
evdeki kuslarimiz icin baska kotu laflar cok uzuldum yani kizima baski kurmalar gitmeyin diye
Efelihayat
ayyy haspammmm gereksiz cadı sen ciddiye alma tatlimmm pislik defolsun aklini kendine saklasin sikma cAnını
Biz onunla konuştuk, o s ye giriyorsa ben de m alabilirim
Vayyy ben xl aldim.sen m al bakkk dusun seviyemi ha ha haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…