insallah canimİyi geceler hanımlar. Umarım herkes çok iyidir. 2 gündür hazırlıklar için koşturuyordum Allahım ne zor artık yürümek. Fena hallerdeyim ayaklarım davul gibi şişti. Artık baya baya tamamladık birçok şeyi, ufak tefek eksiklerimiz kaldı. Hastane çantası konuşulmuş bende haftaya eşyaları yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlicam Allah izin verirse. Buarada bende unibaby Yenidoğan ıslak mendil aldım sanırım bende pamukla uğraşamam :)
@sinemist57 canım aynı odayı almışızgüle güle kullansın miniğin, hayırlı olsun ♥
R Rzg14 canım acaip sevindim iyi olmana, oğlunun gösterisine gidebilmene ve en önemlisi evine dönebilmene ♥ Rabbim zamanında sağlıkla kavuştursun sizi inşallah ♥
K kudra07 canım sanada çok geçmiş olsun. Iyi olmanıza eve dönmenize çok sevindim ♥
Z zhrazynep canısı emin ol birçoğumuz yaşıyoruz benzer sorunları. Kocalar bazen annelerine karşı sessiz kalabiliyorlar. Sen sakin olmaya çalış. Son zamanlarımız iyice zorlamaya başladı bizi kv kişisini kafana takıp bebişini üzme.
evet canim iznie benim memelekeye gidecem yok bana dogur orda
evdeki kuslarimiz icin baska kotu laflar cok uzuldum yani kizima baski kurmalar gitmeyin diye
Efelihayat
yok canum ben duymazliktan gelecekmisimo mesajını okumuştum aşırı fesat bir kaynanan var ya. Eşin birşey demiyor mubunları duyunca?
imsallah gecer canim senin minikler de biraz daha dursun larGünaydın güzel anneler bugün sabaha dek resmen ufak ufak sancı çektim niye böyle oldu ki durduk yerekasılma fln çok hissetmedim ama sancim var hala ufaktan karnımın alt kısmı özellikle agriyo adet sancısı gibi üstlerdede var ama daha az
●bebek icin...ne oldu bu hastane çantası listesi, 2 kişide kaldı:)
not aldım devamını bekliyorum:)
gozun aydin cnm. ben de evdeyim cok sukur.
beli yuksek camasir tercih etmistim ben szeryanda. hastane ilk anda hasta bezi vermisti. kulot gibi..ondan 1 tane yetmistj. cok kanama olmamisti. sonra kulot ve ped kullanmistim.kendiniz için nasıl külot koyacaksınız. bu hamile külotları mı rahat olur?
belki sezeryan olduk bu nette satılan hamile külotlarımı daha iyi olur.
guzel nstaci agri olmuyor ama karnin tas gibi sertlesip, yamuklasiyor... sanki bebek tum gucuyle ittiriyor gibi. ben nts deyken böyle oldu sanci cizgisi yukari dogru cikmaya basladi sonra karnim yumusayinca cizgi indi asagiya
oglumda hastane hususi istedigi icin almistim. dogunca onunla silip paket yapmislardi. sonra evde hep kare pamuklari islatip kullanim..Klişe olacak ama, eskiden ıslak mendil mi varmışaldık yine de bakalım ama en güzeli pamuğu ıslatıp temizlemek aynen katılıyorum
o agri gelince hicbirsey gecirmiyor zatenKorkmayın kızlar, bence normal artık (bana göre herşey normal)
Kanama su gelmesi olmadığı sürece sakin, zaten yerleri daraldı çocukların.
O dayanılmayacak ve riskli sancıları R Rzg14 tarif etmişti. Bence bunlar kandırıkçı olanlar.
Ağrı geldiğinde dinlenmeye geçin. Yorgun olanlarda daha fazla sanırım yazılanlardan onu farkettim.
gecmis olsun cnm.bn3de baya baya hasya oldum salya sumuk ya dun aksam sinir stres aglama
bigun bebisi pek.hissedemesim ya
saol cnm.İui olmus kendin kendinle kal yeter daha hastameden cikmissin yeni dinlen o hastame stresini at bari ustunden hadi hayirli olsun
severim onuuuuYa ben kasilmadan korkmuyorum, ondan korkan onun gibi olsun
Al sana kedi, keyfin yerine gelsin
Eki Görüntüle 2281259
saol kuzum. ben de agladim.Evine çıkmana çok sevindim canım inşallah sorunsuz bir şekilde doğuma kadar durur senin kız. Oğluna da kocaman maşallah. Benim kızın sene sonu gösterilerinde hıçkıra hıçkıra ağladım hep çok güzel şeyler bunlar. Herkese nasip olsun
saol canim.Geçmiş gitmiş olsun inşallah oğluna da maşallah
saol canim benimmm... kv yazligina gidemedi ya ondandir. gezemeyince hasta olur o. normalde bugun gidecekti, e simdi ele gune karsi gelin boyleyken gidemiyr.Teşekkürler canım
Evet canım ama şükür 1 geceyle yırttık şimdilik
Valla bu konuda uzman Rzg14, az önce yine çok güzel tarif etmişsert kaldığı süre, 2 sertlik arasında kac dk var ona dikkat etmeye çalışsana bi
Eve gelmene ama özellikle gösteriye gidebilmene çok sevindim canıminşallah evde asabını bozup yormazlar seni istediği kadar ayılıp bayılsın taviz verme kv ye..suan tek önemli olan sen, kızın ve oğlun
guzel gunlerde kullanin cnm.odamiz geldi sildik temizledikyarin da esyalarini dolabina yerlestirecegim.
saol kuzum. dr misafir ve tel gorusmesine izin vermiyor dedim diye bir afra bir tafra gorsen. bana laf geciremiyr diye kudurdu.Oğlun için çok sevindim cnm..ne mutlu onları öyle görmek.. umarım hayati boyunca şanslı ve başarılı olur herzaman..onun dışındakilere yorum yapmak bile yersiz bence..her zaman söylüyorum sen uzulecegine onlar üzülsün diye...çekinme nasıl cvp vereceğini bilirsin sen
cok guzel gidisat cnm.Kızlar oda hazırlıkları nasıl gidiyor? Biz eşimle bu akşam çoğu şeyi bitirdik çok şükürHeves edip arabasını da kurup koydu odaya Diğer taraflar dağınık bu kadarını atmış olayım
Eki Görüntüle 2281287
her yerde ayni bu modeller.Bugün bi yere mevlide gittik 4 saat boyunca kurduğum tek cümle şuydu (bu arada tek ayağım ve sol ayağım şiş hala alyans takabiliyorum ve +10 kilodayım buna rağmen)
Ay ayağın çok şişmiş
Ama normal yani şişmesi normal
Benim bu kadar şişmemişti
Benim şişti normal ama zaten
Doktora gösterdin mi
Yok ama normal zaten ya
........
Bide mahvolacaksın kulübü üyesine denk geldim hamileliği özleyeceksin insan bu günleri arıyo hamilelik rahatmış vs vs
Doğurana kadar kalabalığa karışmak istemiyorum
sestende hop hop hoplamistir kasmistir cnm.Sinemaya gittim aylar sonra esim.isyan etti gidelim.diye neyse ama.mahvetti bebe karnim.resmen tas yanlardan.batmalar mahvoluyorum napcaz biz boyle.son ay falan
ben benGebelik güzeldir diyenlerden miydin sen bakem
saol cnm cok sukur
saol canim benim. 8.5 sene sonra anlamaya basliyor sanirim ama bayan kapris seklinde geziniyor.Rüzgarcım ailecek sevindik senin evine gitmene ve oğlunun gösterisine gitmene. Oğluna da maşallah. Evde dinlen artık. Kayın validende bi zahmet yerini bilsin artık.
saol cnm.İyi geceler hanımlar. Umarım herkes çok iyidir. 2 gündür hazırlıklar için koşturuyordum Allahım ne zor artık yürümek. Fena hallerdeyim ayaklarım davul gibi şişti. Artık baya baya tamamladık birçok şeyi, ufak tefek eksiklerimiz kaldı. Hastane çantası konuşulmuş bende haftaya eşyaları yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlicam Allah izin verirse. Buarada bende unibaby Yenidoğan ıslak mendil aldım sanırım bende pamukla uğraşamam :)
@sinemist57 canım aynı odayı almışızgüle güle kullansın miniğin, hayırlı olsun ♥
R Rzg14 canım acaip sevindim iyi olmana, oğlunun gösterisine gidebilmene ve en önemlisi evine dönebilmene ♥ Rabbim zamanında sağlıkla kavuştursun sizi inşallah ♥
K kudra07 canım sanada çok geçmiş olsun. Iyi olmanıza eve dönmenize çok sevindim ♥
Z zhrazynep canısı emin ol birçoğumuz yaşıyoruz benzer sorunları. Kocalar bazen annelerine karşı sessiz kalabiliyorlar. Sen sakin olmaya çalış. Son zamanlarımız iyice zorlamaya başladı bizi kv kişisini kafana takıp bebişini üzme.
yine de dr.a danis derim cnmKizlar yine ben yine sorularim.
Malum cok hastayim surekli oksurmekten bebekler iyice sersemledi. Eskisi kadar hareket etmiyorlar. Bir tanesi ozellikle gunde iki uc kere ancak. Gece yatarken bazen uyaniyorum hareket ettiklerini goruyorum ama gunduz cok sakinler eskiye gore. Sizce oksururken yerleri degismis olabilir mi karnimda? En son gordugum yere gore takip ediyordum hareketlerini cunku.
Diğer bir sorum da kasılmalar. Düzensiz ama çok sıklaştı öksürmekten olabilir mi o da? Neredeyse 10-15 dakikada bir 4-5 saniyelik kasılmalarım oluyor. Sonra bir müddet hiç birşey yok sonra yine başlıyor. Klasik kasılmalardan farklı olarak sanki rahimimin içinde gibi hissediyorum ama
Bir de birşey daha farkettim. Dünden beri üç kere oldu özellikle uyurken oluyor. Ani keskin bir acıyla uyanıyorum. Sanki böyle bebeklerin ikisi de ileri doğru atılmış gibi karnım dikleşmiş ve rahimim acıyor gibi oluyor. Bir gerginlik oluyor karnımda. Sonra ben elimle ovalıyorum yavaş yavaş geçiyor. Bunların bir anlamı var mı?
Sizce sayaç tutmalı mıyım bunlara ben? Özellikle son bir kaç günde sayıları çok arttı
oldu deseydinyok canum ben duymazliktan gelecekmisim
adet sancisi gibi agrilar bu haftalarda normal cnm.Günaydın güzel anneler bugün sabaha dek resmen ufak ufak sancı çektim niye böyle oldu ki durduk yerekasılma fln çok hissetmedim ama sancim var hala ufaktan karnımın alt kısmı özellikle agriyo adet sancısı gibi üstlerdede var ama daha az
Kızlar oda hazırlıkları nasıl gidiyor? Biz eşimle bu akşam çoğu şeyi bitirdik çok şükürHeves edip arabasını da kurup koydu odaya Diğer taraflar dağınık bu kadarını atmış olayım
Eki Görüntüle 2281287
Canım bence bi dr a gözük.. farklı hissediyorsun, için rahatlasın, hem öksürüğün için de birşeyler önerirler belkiKizlar yine ben yine sorularim.
Malum cok hastayim surekli oksurmekten bebekler iyice sersemledi. Eskisi kadar hareket etmiyorlar. Bir tanesi ozellikle gunde iki uc kere ancak. Gece yatarken bazen uyaniyorum hareket ettiklerini goruyorum ama gunduz cok sakinler eskiye gore. Sizce oksururken yerleri degismis olabilir mi karnimda? En son gordugum yere gore takip ediyordum hareketlerini cunku.
Diğer bir sorum da kasılmalar. Düzensiz ama çok sıklaştı öksürmekten olabilir mi o da? Neredeyse 10-15 dakikada bir 4-5 saniyelik kasılmalarım oluyor. Sonra bir müddet hiç birşey yok sonra yine başlıyor. Klasik kasılmalardan farklı olarak sanki rahimimin içinde gibi hissediyorum ama
Bir de birşey daha farkettim. Dünden beri üç kere oldu özellikle uyurken oluyor. Ani keskin bir acıyla uyanıyorum. Sanki böyle bebeklerin ikisi de ileri doğru atılmış gibi karnım dikleşmiş ve rahimim acıyor gibi oluyor. Bir gerginlik oluyor karnımda. Sonra ben elimle ovalıyorum yavaş yavaş geçiyor. Bunların bir anlamı var mı?
Sizce sayaç tutmalı mıyım bunlara ben? Özellikle son bir kaç günde sayıları çok arttı
Tamamen kiskancliktan kaynaklaniyo iste ne diim hamileyken hic cekilmez normal zamanda bile cekilmiyo Allah hepimize kolaylik versinevet canim iznie benim memelekeye gidecem yok bana dogur orda
evdeki kuslarimiz icin baska kotu laflar cok uzuldum yani kizima baski kurmalar gitmeyin diye
Efelihayat
normal canim.o.soylediklerin normal.kasilma hareket ettirmeyip can yakıyor bel vajina agrisiylaKizlar yine ben yine sorularim.
ayyy haspammmm gereksiz cadı sen ciddiye alma tatlimmm pislik defolsun aklini kendine saklasin sikma cAnınıevet canim iznie benim memelekeye gidecem yok bana dogur orda
Efelihayat
Vayyy ben xl aldim.sen m alBiz onunla konuştuk, o s ye giriyorsa ben de m alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?