2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar sizin.icinn calisiyorummmm yahu bime 5 temmuzda gelen.urunler minderi ana.kucağı kuvet manuel pompa vb vb. Lcw de bazi.çocuk nevresim.takimlari.indirimde bilginize❤

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-23-10-36-52.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_2019-06-23-10-36-03.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 67
Ben de dunde vardi bugunde suruyo hic anlamadim niye boyle oldu

Offff cok kararsız kaldim hangisini yapayim sizce bi akil verin bana birinde çiçek gözüme cok göründü digeri fazla sade göründü
Çiçek cok ama bosverrr senn kiz annesisin biz.olsak ciceksiz.kullanmak zorundayız.kullan.kizz çiçekli.olsun abartılı.cafcafli tadini cikarin ❤

Karnimda surekli adet olacakmisim gbi bi sanci var dunde vardi ne oluyo anlamis degilim... İnsallah normaldir
Bele vajinana vuruyormu.gerilme var mi son.gunlerde sen baya kendini.dinliyorsun eger.bel .vajina varsa doktora git.canim bak.ben.ayaga kalkiyim resmen.cocuk beni.bicakliyor yatincada sert.top.gibi.kati duruyor rahmin.dar muhtemelen.benim.gibi.ic.rahmin.genis her hareket hissediliyor

imsallah gecer canim senin minikler de biraz daha dursun lar
duzenli araliklarla mi.giriyo yoksa devamli mi
eger devamli falnsa belki idrar yollalrimda rahatsizlik faln olmustir
Arada artıyor sonra azalıyor ama hep var ağrı geçici birseydir ins cnm aklima getirmek istemiyorum olumsuz şeyler devam ederse giderim doktora idrar yolu içinde 15 gün oncecilac kullandım tek dozluk bi toz ile fitil vermişti belki onla ilgilidir gene

valla kendimizle uğraşalım bebekle mi ilgilenelim lohusalıklamı uğraşalım derken birde kayınvalideler delirtiyor insanı.
yeni doğum yaptım 40 gün yanımda kaldı benim kv. güya bana yardım edecek kahvaltısını bile ben hazırlıyordum.
birde sigara içip içip bebeğimin yüzüne yüzüne konuşuyordu. oğlumu alıp başka odaya götürüyordum sinirden.
sonra eşim gelince eşimi dolduruyordu bebeği sevdirmiyor diye. bana söyleniyordu. iyi kafayı yememişim.
şimdi açık açık söylüyorum kimseyi yanımda istemiyorum diye.

Gunaydinlar hepinizee! nasilsiniz bakalim? Son 10 sayfada bi sorun yoktu kimsede, ufak tefek yalanci sancilar kasilmalarla beraber meraba diyo artik sanirim bizlere:)

gezmeleride misafirleride atlattim, canim ablam herseyi halletti ayaga kaldirmadi beni desem yeri var. erkek kardesimin bebisi 2,5 aylik oldu. dun oglen pisik olmus kuzum, islak mendili ‘sensitive’ olandan degildi (yanlis almislar dukkandan), alti silindiginde nasil agliyo minigim! yazik:)) islak mendil olaylarimi hep ayni markanin (pampers) sensitive versiyonundan alicam yani, bide popo pudrasi. sudokrem iyi ama pudranin yeri baska dedi ablam. oda bulunsun evde:)
ay minnosumla gezerken arabadan indir, besigini ac kaldir tekrar, circir oldugu icin arabada annesinin altini degismesi, ayyy annesi haşat oldu hic ‘yoruldum’ demedi yaa. ben mizmizim, bende oyle sabirli sakin olacak miyim o annelik seyiyle acaba
esim magazada sutunu icirdi, isinma turlari diyerekten. oyle yakisti ki..yerim onu. becerecek kocam babaligin en azindan bakim kismini, guveniyorum ona:)))

Belim dun agriyodu ama bugun yok vajinaya vurmuyo aslinda dunde hep disardydim kendiliginden olustu evet ic rahmim dar olabilir cunku ben de cocuhun en ufak binhareketini hissediyorum ama bu surekli adrt agrisinin nedenini cozemedim insallah bisey yoktur yok doktora gitmem artik zaten pazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…