2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gunaydin kizlar.. kahvaltimizi yaptik oyumuzu kullanmaya gidecegiz ama hava cok sicak yapis yapis nem var.... bugun sabah ezaninda uyandim cok terlemişim kalktim balkonda oturdum biraz serinledim, sonra bebegin esyalarini dolabina yerlestirdim cok keyifliydi sanki bayrama gidecek cocuklar surekli odasina girip esyalarina, kiyafetlerini bakiyorum.

inssllh canim Allah iyilik versin inşallah
bol su ic 3 litreyi gecir

O kendini öyle motive ediyor bakma sen ona

Offff cok kararsız kaldim hangisini yapayim sizce bi akil verin bana birinde çiçek gözüme cok göründü digeri fazla sade göründü
Değişik şeyler de var bakabilirsin..oğlumda o şişelerde zemzem suyu dağıtmıştım ben kurdele olan kısıma mavi papyon sekilde kalın kurdele takmistim

@greyfurt_ sinemist57 kizlar odalariniz cok guzel olmus bayildimmm!

R Rzg14 eve cikmana cok sevindim, umarim dinlenerek geciyodur gunlerin:))
saol cnm..evde is yapmadan zor duruyr insan ama duruyrm.
ay cins kadin. gelmesin bu kez. alma eve oyle yatili.
R Rzg14 canım buarada eve çıkmana çok sevindim gözün aydın
saol cnmmm.
anne oldugunda yorulsan da yaparsin cnm. simdi zor gelir..buarada bizim cocuk dr.laro pudrayi tavsiye etmiyor ozellikle kiz bebeklere.
Ee napalim.yani fit olmak bizim suçumuz muallah vergisi..şikayet etmek.olmaz
sorma yahu. hastanede gunde 3 serum yedim. toplam 14 gun kaldim,12 gunde 36 serum yedim. ama 1 kg vermisim orada

esim elimin altindayken son hazirloklari yaptiriyrm. yataga serilecek takim cikarttir, besigi temizlet, bebegin suslerini yap vs gibi seyleri..yavas yavas yapsin da bitirsin.. maglum benim minnosun işi belli olmaz.
ev temizligine de birini alacagim artik. 2 gun gelse ancak istedigim gibi bitirir sanirim. yarin kontrole gideyim de ona gore temizlik icin birini ayarlayim diyorum.

saol cnm.

Kaynana stresinden dır o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…